15 firme au oferit locuri de muncă la Târnăveni

În data de 20 octombrie 2017, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care s-a desfăşurat în următoarele locaţii: la Hotel Tineretului – Tg. Mureş, la Casa de Cultură a Tineretului George Enescu – Reghin, la Hotel Korona – Sighişoara, Casa de Cultură Mihai Eminescu – Târnăveni și la sediul Punctului de lucru Luduș.

Pentru participare la bursa au fost contactaţi 1180 angajatori posibili ofertanţi de locuri de muncă din care au participat 89, astfel: la Târgu Mureş – 43, Reghin – 10, Sighişoara- 15, Târnăveni – 15 și Luduș – 6.

Oferta angajatorilor a fost de 1129 locuri de muncă, în următoarele meserii: lucrător comercial, barman, ospătar, bucătar, șofer, sudor, confecționer asamblor articole textile, tâmplar, muncitor necalificat, etc. iar pentru persoane cu studii superioare: farmacist, economist, contabil, manager proiect, specialist IT, inspector resurse umane, inginer instalații, inginer în construcții, inginer mecanic, inginer industria lemnului, inginer în textile, inginer producție, etc
La bursă au participat 1138 persoane, din care 325 de absolvenți, iar 220 de absolvenți au fost selectaţi în vederea încadrării în muncă.

56 persoane au fost angajate pe loc, dintre acestea 4 fiind persoane cu studii superioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.