2.0 ! Iluminatul public din Târnăveni-cel mai performant din România!

Primăria municipiului Târnăveni a primit premiul de excelență “Best Management Team”, la Gala Smart City Industry Awards 2017.

Distincția a fost acordată pentru proiectul de modernizare a sistemului de iluminat public din Târnăveni. Implementarea acestuia a determinat scăderea semnificativă, cu peste 62%, a consumului achitat din bani publici. Prin acest proiect, s-a reușit performanța ca orașul cu cel mai ineficient sistem de iluminat public din Transilvania să se situeze în prezent pe prima poziție în România, într-o evaluare care include calitatea serviciilor oferite, scăderea consumului și a cheltuielilor aferente, alături de impactul pozitiv asupra mediului.

Suntem onorați de această distincție și ne bucură recunoașterea oficială a primului proiect smart city din Târnăveni. Interpretăm premiul obținut ca un argument forte în implementarea strategiei integrate smart city în municipiul Târnăveni, proiect la care lucrăm din vara acestui an și pe care îl lansăm în dezbatere publică până la sfârșitul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.