2.0 ! Oferta de locuri de muncă este în creştere la Târnăveni

Oferta de locuri de muncă este în continuă creştere la Târnăveni. Partea tristă este că nu mai există suficienţi muncitori pentru a acoperi necesarul de personal al fabricilor care continuă să se dezvolte la Târnăveni. Situaţia este similară cu cea de la nivel de Ardeal şi Bucureşti unde dezvoltarea economică cunoaşte un progres remarcabil.

Lipsa angajaţilor pune presiune pe firme pentru a majora salariile, ceea va duce în perioada următoare şi la o creştere a nivelului de trai al localnicilor. Din păcate însă firmele de la noi nu pot ţine pasul cu oferta salarială din vestul Europei, unde au plecat majoritatea angajaţilor bine pregătiţi şi cu experienţă, deoarece nu se bucură de aceeaşi productivitate. În această situaţie societăţile comerciale încearcă să ofere diverse facilităţi pentru stabilizarea angajaţilor.

De asemenea oraşele din jurul Târnăveniului se află în permanentă campanie de angajare la Târnăveni, asigurând transportul până la locul de muncă.

Viitorul sună bine deocamdată pentru angajaţii localnici, important va fi însă ca firmele să poate rezista în aceste condiţii.