2.0 ! Târnăveniul devine cunoscut datorită profesioniștilor din saloanele de înfrumusețare

Saloanele de înfrumusețare s-au dezvoltat la Târnăveni, iar pentru a fi frumos/frumoasă e mult mai simplu acum. Fie că e vorba de coafură, manichiură, cosmetică sau masaj, serviciile pentru înfrumusețare au înflorit la noi, deoarece localnicii au pus tot mai mult accentul pe aspectul personal. Cum tarifele nu sunt foarte mari, domeniul ar putea cunoaște o dezvoltare în continuare, turiștii putând fi atrași de o sesiune de înfrumusețare la prețuri rezonabile. Nu de puține ori persoane din alte localități se deplasează la Târnăveni pentru a beneficia de serviciile tot mai experimentate ale saloanelor de la noi.

Cine a investit intr-un salon de infrumusetare in 2016 a tras lozul castigator. Afacerile au crescut in acest domeniu cu aproape 70% fata de 2015, arata datele oficiale, conform știrilor Pro TV.

Profitul e pus pe seama cresterii veniturilor, dar si pe dorinta tot mai mare a doamnelor si domnilor sa arate bine. Cele mai mari incasari le-au avut saloanele de infrumusetare amenajate cochet si cu aparatura moderna.

Daca in 2015, firmele care ofera aceste servicii raportau o crestere de 15% fata de 2014, in 2016, datele de la Institutul de statistica arata o majorare a cifrei de afaceri cu 67% fata de anul precedent. Cresteri pe piata serviciilor au mai fost la spalatorii, hoteluri si restaurante.

Târnăveniul are multe părți frumoase. Haideți să le descoperim împreună !