A fost desemnat Polițistul Local al anului 2016

Avram Daniel Petru a fost desemnat Polițistul Local al anului 2016 la Târnăveni. Diploma de excelență i-a fost înmânată de primarul Sorin Megheșan în semn de apreciere pentru devotamentul și înaltul profesionalism în slujba cetățeanului. Titlul de Polițistul anului 2016 i-a fost acordat pentru merite deosebite în promovarea obiectivelor și imaginii Poliției Locale Târnăveni.

Polițistul a fost selectat în baza unor criterii de performanță pe lângă care s-au adăugat și alte criterii precum: modul de întocmire a proceselor verbale, modul de manifestare la dispozițiile primite, comunicare în diferite situații și vocabularul folosit, portul ținutei și grija pentru materialele din dotare, punctualitatea la serviciu și comportamentul în familie și în societate.

De asemenea au fost apreciate capacitatea de implementare și de a rezolva eficient problemele, capacitatea de asumare a responsabilităților, de autoperfecționare și valorificare a experienței dobândite, precum și capacitatea de analiză, sinteză și spiritul de inițiativă.

Au mai fost apreciate capacitate de planificare și acțiune strategică, capacitatea de a lucra atât independent cât și în echipă precum și competența în gestionarea resurselor alocate.