Campanie de curăţenie a oraşului impresionantă ! Asistaţii şi firma de salubritate lipsesc

Mai multe instituţii anunţă lansarea proiectului Hai Târnăveni, pentru sâmbătă 21 aprilie, proiect care are drept scop pentru curăţarea oraşului şi a zonelor limitrofe. Sunt aşteptaţi voluntari pentru a face curăţenie. Din păcate deşi sunt plătiţi pentru asta, persoanele care primesc ajutoare sociale nu au fost angrenate în această activitate iar firma de salubritate care este plătită să facă curăţenie în oraş nu apare deloc pe afiş.

În afiş se anunţă că proiectul este iniţiat de companii, instituţii, grupuri şi asociaţii obiectivul fiind crearea unui mediu mai plăcut. Toţi cei interesaţi să participe se pot înscrie până în data de 18 aprilie la instituţiile implicate: Primăria, Ruck, Pavos, Fanfara Armonia şi Junii Tîrnavei. Efortul va fi răsplătit de Ruck cu un Gulyas şi băuturi răcoritoare, în incinta fabricii.

Iniţiativă lăudabilă, dar din experienţele trecute de la Tîrnăveni, dacă nu va fi completată cu sancţiuni pentru cei care fac mizerie, curăţenia nu va ţine prea mult din păcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.