De ce abonament Gold ?

Poţi să înjuri sau te poţi abona. Nu am inventat noi ziarele plătite şi nici ştirile online pe baza de abonament. Principiul este însă acelaşi. Oferim un serviciu pentru cei care vor să îl cumpere. Şi asta pentru că dorim să rămânem o firmă care îşi plăteşte taxele, în continuă creştere, la zi.

Posibil ca unele informaţii să le mai găsiţi şi în alte părţi. Dar nu veţi găsi niciodată totul despre Tîrnăveni într-un singur loc, din perspectiva unui localnic.

Asta vă oferim noi de peste 14 ani.

Nu cerem milă şi nici donaţii, ci doar dacă vă place marfa să o cumpăraţi. Dacă faceţi asta contribuiţi la susţinerea unei prese corecte care vă va oferi informaţii locale de interes. Vom avea în continuare şi ştiri gratuite, îndeosebi cele de promovare ale valorilor locale în cadrul secţiunii 2.0.

Pentru că dorim să menţinem dezvoltarea continuă a site-ului am implementat şi secţiunea Gold+. Aici veţi putea găsi mult mai multe informaţii, iar evenimentele globale şi naţionale vor fi analizate din punctul de vedere al tîrnăveneanului şi al impactului pe care evenimentele din jur ne afectează direct viaţa.

Le mulţumim abonaţilor care de-a lungul anilor au înţeles demersul nostru şi au rămas alături de noi. În continuare, an de an traficul portalului Tirnaveni.ro a fost în creştere, iar numărul vizitatorilor l-a depăşit pe cel al locuitorilor, ceea ce reprezintă o performanţă pentru site-urile din România, unde Tirnaveni.ro se află pe un loc fruntaş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.