Dorel Boldea este polițistul anului 2017

Joi, Dorel Boldea a primit diploma de Politistul local al anului 2017 la Tîrnăveni, in baza Regulamentului Poliției Locale.

Diploma de excelență i-a fost înmânată în semn de apreciere pentru devotamentul și înaltul profesionalism în slujba cetățeanului. Titlul de Polițistul anului 2017 i-a fost acordat pentru merite deosebite în promovarea obiectivelor și imaginii Poliției Locale Târnăveni.

Polițistul a fost selectat în baza unor criterii de performanță pe lângă care s-au adăugat și alte criterii precum: modul de întocmire a proceselor verbale, modul de manifestare la dispozițiile primite, comunicare în diferite situații și vocabularul folosit, portul ținutei și grija pentru materialele din dotare, punctualitatea la serviciu și comportamentul în familie și în societate.

De asemenea au fost apreciate capacitatea de implementare și de a rezolva eficient problemele, capacitatea de asumare a responsabilităților, de autoperfecționare și valorificare a experienței dobândite, precum și capacitatea de analiză, sinteză și spiritul de inițiativă.

Au mai fost apreciate capacitate de planificare și acțiune strategică, capacitatea de a lucra atât independent cât și în echipă precum și competența în gestionarea resurselor alocate.

2 comentarii la „Dorel Boldea este polițistul anului 2017

  • 11 februarie 2018 la 18:05
    Permalink

    Ai mare dreptate Rudy. Ai perfecta deptate !!!!!!

  • 9 februarie 2018 la 10:07
    Permalink

    Tara arde ,babele se piaptana ! Chiar nu v-ati saturat de maimutareala asta din epoca de trista amintire ? Diplome , lozinci si sloganuri atata stiti ,mimic concret!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.