Flori pentru mamele de la Spitalul Municipal din Târnăveni

Marele Președinte al Americii, Abraham Lincoln, spunea cândva că ”tot ce sunt sau ce sper să devin îi datorez îngerului care a fost mama.” Și noi astăzi, cu ocazia zilei de 8 MARTIE se cuvine mai mult poate ca ori și când să le arătăm mamelor noastre dragostea și recunoștința pe care le-o purtăm.

De aceea, noi, Liga tinerilor ortodocși din Târnăveni, însoțiți de profesoara Hârșan Maria, ne-am hotărât să mergem în vizită la Maternitatea orașului nostru și să dăruim flori și zâmbete mamelor care au dat naștere unor copii minunați și care astăzi, de 8 MARTIE se află acolo. Această acțiune făcută de noi a adus multă bucurie în sufletele mamelor pe care le-am felicitat, dar și noi am simțit această bucurie, deoarece am devenit cumva martori la înfăptuirea celei mai mari dintre minunile pe care Dumnezeu le face zilnic printre oameni, și anume, nașterea unui copil.

”Fiecare om este o altă mântuire, spunea Părintele Rafail Noica, fiecare suflet este un alt aspect al chipului lui Dumnezeu, care nu a mai fost niciodată în istorie și în toată creația, și niciodată nu va mai fi. Și asta are de-a face cu măreția fiecărui om.”
În încheiere, dorim să aducem mulțumiri pentru sprijinul acordat Primăriei municipiului Târnăveni și conducerii Spitalului Municipal ”Dr.Gheorghe Marinescu”.

Preot Filip Marius

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.