Gold

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 • Proiectul „Târnăveniul verde” în cuvinte

  Asociația „Dance Travel Education”, în colaborare cu Asociația de proprietari nr. 13, a desfășurat prima activitate a proiectului ”Târnăveniul verde” în Cartierul 1 Decembrie 1918, sâmbătă 25.03.2017.

  Alături de ei au participat voluntari, copii și adulți deopotrivă, dornici să trăiască într-un mediu curat și entuziaști să ofere timpul și munca lor pentru o acțiune comunitară de înfrumusețare a spațiului verde.

  Acțiunea a fost realizată cu sprijinul: Primăriei Municipiului Târnăveni, MLM Instal 2006, Cotton Textil, Meribort și Ruck Ventilatoare.

  „Scopul acestui proiect, pe lângă cel de înfrumusețare al spațiului verde public din cartier, a fost unul educativ pentru copii, în ideea în care am dorit să îi implicăm/coordonăm în a lua decizii pe parcursul acțiunii, să îi învățăm despre uneltele folosite, despre arborii și arbuștii plantați, precum și cum să utilizeze în mod corect o pensulă, o bidinea, o lopată sau un hârleț. În plus, ideea era să implicăm copiii într-o astfel de acțiune, pentru a le sădi sentimentul de mândrie a reușitei proprii, dar și cel de responsabilitate a menținerii acestui spațiu, ei fiind cei care îl folosesc în cea mai mare parte a timpului. Am mers pe considerentul că împreună dezvoltăm o comunitate, ne ajutăm, învățăm unii de la alții, decidem, colaborăm, socializăm, creăm experiențe de povestit!” afirmă asociaţia Dance Travel Education.

  „Așa că, ne-am pregătit, am adus tot ce am avut nevoie și ne-am adunat în număr de aproape 70 de persoane, între 5-65 de ani, dintre care, peste 40, au fost copii. Ne-am împărțit pe echipe, fiecare echipă fiind reprezentată de o culoare și având un căpitan. După ce am discutat și explicat, am trecut la fapte: am curățat terenul, l-am măsurat, am pregătit gropile pentru plante, am vopsit cauciucurile pentru flori, bordurile și copacii cu var, apoi am plantat arborii și arbuștii primiți, i-am udat și am înlăturat materialul vegetal strâns. În tot acest timp ne-am și distrat și ne-am pozat.” mai spun cei de la asociaţia din Târnăveni.

  Rezultatele, după 6 ore de muncă, au fost neașteptate. Cei peste 1000 mp nu mai seamănau deloc cu imaginea de la începutul activității. De cei aproximativ 150 de arbori și arbuști plantați se pot bucura acum peste 450 de persoane care locuiesc în vecinătatea zonei verzi.

  Cel mai important rezultat, însă, a fost următorul: copiii au învățat o minimă bază într-ale plantării, au muncit în aer liber în echipe, jocurile de pe calculator au fost uitate timp de 6 ore, și-au exprimat dorința de a participa și la partea a doua a acestui prim episod, au mers încântați în case povestind părinților despre ziua lor, după cum spunea o mămică: “Seara când am venit acasă, pe întuneric, nu am putut nici să mă schimb de hainele de drum, că m-a dus fata afară și, la lumina telefonului, mi-a arătat foarte mândră ce au plantat pe parcursul zilei” .

  Cartierul 1 Decembrie 1918 are o nouă zonă care nu mai este părăsită, ci pusă acum în valoare de…….marea majoritate: COPII!!!

  Mulțumim dragi voluntari, vecini, prieteni, familii, pentru implicare și pentru că ați folosit o zi din cele libere pentru natură.

  Mulțumim dragi sponsori pentru materialele donate, fructele și apa voluntarilor.

  Mulțumim Primăriei Municipiului Târnăveni pentru uneltele de lucru, informațiile și plantele oferite!

  Mulțumim reprezentanților Asociației de propietari nr. 13 pentru implicare, susținere și uneltele împrumutate.

  Nu în ultimul rând, MULȚUMIM, DRAGI COPII, PENTRU HĂRNICIA DE CARE AȚI DAT DOVADĂ ȘI EXEMPLUL PE CARE L-AȚI OFERIT!!!

  Încheiem cu ideea că indiferent de blocajele cu care te întâlnești pe drumul proiectării unei astfel de acțiuni, de la idee până la rezultat …..SE POATE!!! Oamenii își doresc frumosul, copiii își doresc să fie ascultați și implicați!

  Proiectul “Târnăveniul verde” reprezintă una din liniile de programe educaționale derulate de asociația noastră în vederea îndeplinirii misiunii sale.
  *Asociaţia „Dance Travel Education” este o organizaţie non guvernamentală, non-profit, înființată în 2016 cu scopul de a crea activități și programe educative pentru persoanele de toate vârstele spre promovarea valorii familiei.

  Misiunea este de a schimba mentalitatea fixă într-una aflată mereu în creștere, viziunea ei fiind o comunitate responsabilă din punct de vedere social.

 • S.C.M.O.Bolta angajeaza

  S.C.M.O.Bolta angajeaza barman.Informatii la tel 0748835533, 0748156634 sau la bar str.Soimilor nr.68

 • Se sistează apa miercuri

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Activităţi la Şcoala Gimnazială Vasile Moldovan

  Săptămâna 20-24 martie 2017 a fost pentru elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Moldovan” una deosebită, deoarece au fost implicați în mai multe activități extrașcolare.

  „Fête de la Francophonie” a fost o activitate desfășurată cu ocazia Zilei Internaționale a Francofoniei în data de 20 martie iar o altă activitate desfășurată cu ocazia Zilei Mondiale a Apei a fost în data de 22 martie.

  Elevii au prezentat date privind semnificația celor două zile, au recitat poezii, au cântat, au realizat desene tematice şi au confecționat stegulețe. Activitățile au fost propuse și organizate de profesoarele: Tet Veronica, Sita Gabriela şi Todoran Dorina.

  Trebuie menţionat şi faptul că elevul Tătar Alexandru Ștefan, din clasa I, îndrumat de învățătoarea Porime Lenuța, a obținut locul al II-lea la concursul „La mulți ani Poliției Române!”, organizat de I.P.J. Mureș.

 • Soldatul Adrian la Sinteza Zilei de la Antena 3

  „Adrian are doar patru ani și este unul dintre copiii frumoși și deștepți ai României” spun cei de la Antena 3. În continuare băieţelul care s-a remarcat la Târnăveni prin dragostea sa faţă de armată este descris admirativ de postul de televiziune Antena 3, unde a fost prezent luni seara alături de mama sa.

  „Știe să-ți arate pe hartă și micuța comună Gănești, din Mureș, acolo unde stă alături de familia sa, dar la fel de bine îți poate explica și care sunt capitalele statelor lumii, continentele, țările sau oceanele.

  Știe și istorie, literatură și îți poate vorbi ore în șir despre dinozauri.

  Dar, pe lângă o vastă cultură, Adrian posedă și o calitate mai rară: este cel mai mare mic patriot al țării.

  Își dorește să fie soldat și să apere țara. La început a vrut să fie pompier, dar apoi a auzit imnul de stat și prioritățile lui s-au schimbat. Vrea să-și servească patria.

  Adrian este o mică vedetă, o mascotă a Armatei Române. Și, poate cel mai bun PR pe care ar putea să-l aibă, pentru că nu poți să nu-l îndrăgești pe Adrian, mai ales când vorbește cu atâta patimă despre armată și soldați.”

  Anul trecut, Adrian Chira a primit un brevet onorific de soldat, înmânat chiar de către ministrul Apărării de la acea dată, Mihnea Motoc.

  Micuțul Adrian a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni, la ”Sinteza Zilei”, iar la finalul vizitei sale în platoul Antena 3 a primit un cadou minunat chiar de la Gabriel Leș, ministrul Apărării Naționale.

  ”Știu de acest caz de anul trecut. Mă bucură atunci când părinții își educă copiii în acest spirit, în spiritul a ceea ce înseamnă Armata României. Cred cu tărie că avem valori în România, pe care trebuie să le cunoaștem și să le recunoaștem” a spus Gabriel Leș.

  VIDEO AICI

 • Rus Raul Octavian din nou premiant la matematică

  În perioada 24-26.03.2017 a avut loc la Colegiul Național ‘Gheorghe Lazăr’ Sibiu a XVIII-a ediție a Concursului Interjudețean de Matematică ‘Gheorghe Lazăr’.

  Rus Raul Octavian, elev în clasa a XII-a la Liceul Teoretic ‘Andrei Bârseanu’ Tîrnăveni a obţinut Premiul I şi Premiul ‘Gheorghe Lazăr’ la acest concurs.

  Concursul a fost organizat, conform tradiției, de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Colegiul Național ‘Gheorghe Lazăr’ Sibiu și Asociațiunea ASTRA, în colaborare cu Departamentul de Matematică și Informatică de la Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu. Concursul este activitate principală a Proiectului ‘Gheorghe Lazăr’, proiect educațional vizând promovarea și susținerea învățării matematicii, înscris în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene 2017, poziția 1470.

  La ediția din acest an a concursului au participat 161 de elevi din clasele VII-XII, reprezentând 37 de unități de învățământ din 9 județe: Alba, Brașov, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dolj, Hunedoara, Mureș, Prahova și Sibiu.

  Au fost acordate 7 premii I, 6 premii II, 6 premii III, 15 mențiuni și 47 de mențiuni speciale. Fondul de premiere, în valoarea totală de 3190 lei, a fost obținut din donații și sponsorizări prin Asociația ‘Gheorghe Lazăr Sibiu 2007’ și Asociațiunea ASTRA.

  Lions Club Millenium Sibiu a asigurat, și la această ediție, premii speciale, în valoare totală de 500 lei, pentru elevele cu cele mai bune rezultate. De asemenea, au fost acordate 4 premii ‘Gheorghe Lazăr’ pentru punctaje maxime obținute la clasele a X-a, a XI-a și a XII-a.

 • Programul manifestărilor cultural-artistice pe anul 2017

  Agenda culturală a municipiului Târnăveni pe anul 2017 cuprinde manifestări devenite deja tradiție, principiile care au stat la baza întocmirii acestor activități fiind redescoperirea și valorificarea tradițiilor, conservarea și promovarea culturii. Programele culturale doresc să se adreseze către un public cât mai larg, liberul acces la manifestări contribuind la păstrarea tradițiilor și valorilor specifice și contribuie la dezvoltarea înclinațiilor și aptitudinilor copiilor.

  Ziua Eroilor și Ziua Națională a României sunt evenimente care vor fi marcate la Târnăveni.

  În referatul propus spre aprobare Consiliului Local se precizează că „manifestările culturale organizate în ultimii ani au fost foarte apreciate de cetățenii municipiului care și-au manifestat dorința de a se organiza în fiecare an astfel de evenimente.”

  În 2017 se intenționează organizarea Zilei Internaționale a Copilului la 1 iunie, a Festivalului Național de Fanfară și Majorete în luna iulie, marcarea Zilei Internaționale a Vârstnicilor și premierea de două ori pe an a cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Din proiect nu vor lipsi manifestările organizate cu prilejul Zilelor municipiului și Fiii satului Bobohalma în luna august. Sărbătoarea anuală organizată pentru celebrarea municipiului Târnăveni este o manifestare culturală complexă cu participarea ansamblurilor foclorice din județul Mureș și din alte județe, a artiștilor de muzică populară și ușoară consacrați. Se vor organiza expoziții, concursuri, parade și se vor decerna premii elevilor cu rezultate școlare deosebite.

  Nu vor lipsi nici manifestările organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, spectacole de colinde cu ocazia aprinderii iluminatului festiv și a sosirii lui Moș Crăciun în parcul Primăriei.

  Suma prevăzută pentru finanțarea acestor activități este de 230.000 de lei și se va asigura din bugetul local al municipiului Târnăveni, dacă proiectul va fi aprobat la ședința din 30 martie.

  Mai multe detalii AICI.

 • Firmă de contabilitate angajează

  Firma de contabilitate cu echipă tânără și stabilă căutăm o persoană dornică să se alăture echipei noastre.

  Experiența în domeniu poate constitui un avantaj.

  Oferim pachet salarial atractiv.

  Așteptăm CV-urile dumneavoastră la adresa recrutare_personal@yahoo.com.

 • Restaurant mistuit de flăcări în judeţul Mureş

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Pompierii i-au instruit pe elevii din Adămuş şi Dîmbău

  În perioada 20-24.03.2016 personalul Serviciului Pregătirea pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţiilor din cadrul I.S.U. „Horea” al judeţului Mureş a desfăşurat două activităţi de pregătire şi instruire cu preşcolari, elevi, personalul didactic şi auxiliar şi 2 exerciţii de evacuare în caz de incendiu la Şcoala Gimnazială din sat Dâmbău, com. Adămuş şi la Şcoala Gimnazială din sat Adămuş, com. Adămuş.

 • Există situaţii când prin simple gesturi furturile din locuinţe se pot evita

  Nu deschideţi niciodată uşa înainte a vă uita pe vizor şi instruiţi-vă şi copiii în acest sens! De asemenea, un lanţ pentru siguranţă este binevenit când aveţi musafiri nepoftiţi!

  Încuiaţi uşa chiar dacă sunteţi acasă ! Se întâmplă să dormiţi, să fiţi în baie sau în balcon, iar în acest timp, în doar câteva secunde, cineva să vă ia din hol, în special, geanta, portmoneul, telefonul, banii… (obiecte pe care, frecvent, le ţinem la cuier ori pe un dulăpior, în hol). Bate uşor, dacă nu răspunde nimeni încearcă uşa, deschide încet şi…dacă e momentul potrivit, în câteva secunde acţionează!! Dacă o surprinde cineva în casă, spune fără reţineri că se interesează dacă locuieşte persoana „x” în bloc, ori că i s-a părut că i s-a răspuns la bătaia în uşă şi de aceea a intrat. Nu e o problemă dacă dă greş, mai sunt atâtea uşi de încercat!!

  Folosiţi eficient interfonul !! Dacă nu sunteţi atenţi, s-ar putea să deschideţi unui hoţ!! Nu vă lăsaţi convinşi de diverse calităţi pe care persoana respectivă spune că le are: de la poştă, de la citit contoare, reclame etc. Persoanele care au cu adevărat treabă în bloc, au cartelă de acces!! Ceilalţi nu au de ce să intre!! Şi nu ezitaţi să întrebaţi la cine se duc persoanele care intră odată cu Dvs. în bloc, profitând de faptul că s-a deschis uşa, ori cel puţin fiţi atenţi unde se duc!

  Dacă aţi pierdut o cheie sau faceţi schimb de locuinţă, nu uitaţi să înlocuiţi de îndată încuietoarea!

  Campania de informare şi prevenire „Locuinţa ta e în siguranţă acum?” se derulează în mediul online, pe reţeaua Facebook – Siguranta Mureşenilor. Vă puteţi implica prin distribuirea afişelor pe conturile Dumneavoastră!

  (Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii)

 • S-au pus în vânzare biletele la piesa de teatru „Amantul înşelat”

  Amantul înșelat, de Orlin Diakov este o comedie năucitoare care abordează lupta dintre doi bărbați pentru o femeie. O întâlnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fară scrupule dintre cei doi. Regula este că nu există reguli. Se iau ostateci, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată… Ne regăsim cu toții în aceste două personaje… chiar dacă nu recunoastem acest lucru.
  Spectacolul a avut premiera la Stuttgart si a primit invitații din Bruxelles, Paris și Munchen. La Târnăveni piesa va fi jucată în data de 26 aprilie de la ora 19.00 la Casa de Cultură din Târnăveni.
  Actori: Ioan Isaiu, Sorin Misirianțu
  Regia: Sorin Misirianțu

  IOAN ISAIU – un actor complet – de teatru și film. A jucat în multe producții ale trustului Media Pro – Secrtetul Mariei, Ingerasii, Aniela, Vocea inimii, Feedback, Rating – și în mai multe spectacole de teatru – Trei ciudați, după Yasmina Reza, Conu Leonida față cu reacțiunea, la Teatrul din Ruse, La mine sau la tine, de Sorin Misirianțu, Hai s-o ucidem pe Matilda, Visul unei nopti de vara, Tom Pain, Tiganiada, Trainspotting.

  SORIN MISIRIANȚU – A jucat în filmul Funny Money, alături de Armand Assante, Chevy Chase, Robert Loggia, joacă în Amadeus, Peer Gynt Rockstar, Trei ciudați, Cerere în căsătorie, Sex, Drugs & Rock`n Roll, Ca la nebuni, Richard al III-lea, opera-rock, Trainspotting, Dac-aș fi rege.
  Este și regizorul acestei piese și al mai multor spectacole de la Teatrul Național, din țară și străinătate.

  Preţul unui bilet este de 20 de lei și se poate cumpăra de la Casa de Cultură.

 • Pod nou, semafoare la treceri de pietoni, modernizări de şcoli şi parcuri în atenţia administraţiei

  Consiliul Local Târnăveni va discuta în cadrul şedinţei ordinare de joi necesitatea şi oportunitatea achiziţionării unor produse şi servicii pentru anul 2017 la Târnăveni.

  Pe această listă se află:
  – modernizarea serelor din strada V.Babeş,
  – branşament electric definitiv la patinoar,
  – reţea de apă în cartierul Victoriei,
  – reţea de canalizare menajeră şi pluvială pe strada Industriei,
  – construire pod rutier peste râul Târnava Mică,
  – licenţe şi programe informatice,
  – sistem de sonorizare şi înregistrare al şedinţelor de Consiliu
  – uşi secţionale din panouri metalice la garajul din sediul Primăriei
  – autoturism cu 5 locuri,
  – 30 de camere video de supraveghere şi echipamentul necesar
  – corpuri de joacă în parcuri şi mese de tenis
  – semafoare pentru treceri de pietoni în zona centrală

  De asemenea administraţia locală intenţionează să achiziţioneze documentaţii pentru modernizarea Gimnaziului de Stat Traian şi a Colegiului Tehnic şi modernizarea parcurilor din Piaţa Trandafirilor şi din zona Târnava.

  De asemenea de pe listă nu lipseşte nici modernizarea pieţei agro-alimentare Avram Iancu.

  Şedinţa Consiliului Local Târnăveni va avea loc joi 30 martie, atunci când va fi votat şi bugetul local.

 • De Ziua Poliţiei, elevii de la Gimnaziul Traian au fost învăţaţi regulile de circulaţie

  Poliţiştii din Târnăveni au organizat o acţiune preventivă cu ocazia Zilei Poliţiei Române. Vineri, elevilor de la clasa a VI-a sportivă de la Gimnaziul de Stat Traian, le-a fost prezentată autospeciala MAI34495, modul de funcţionare al sistemului radar şi regulile de circulaţie aplicabile tuturor participanţilor la trafic.

  Prin art. 50 din Legea nr. 218 din 23.04.2002 data de 25 martie a fost desemnată Ziua Poliţiei Române.

  Alegerea acestei date este legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri aflat pe primul steag al Marii Agii, simbol ce a fost preluat şi pe actualul drapel al Poliţiei Române. În anul 1822 domnitorul Grigore Dimitrie Ghica i-a înmânat Marelui Agă Mihăiţă Filipescu (şeful poliţiei din acele timpuri) drapelul pe care este cusută sigla Steagului Agiei. Alături de siglă se află o ghirlandă din aur în interiorul căreia este prezentată Maica Domnului, înaintea îngerului ce-i aduce vestea cea bună (Buna Vestire).

 • Primarul Sorin Megheşan la Televiziunea Târgu Mureş (video)

  Primarul municipiului Târnăveni a fost invitat joi seara la Televiziunea Târgu Mureş unde a discutat despre trecutul, prezentul şi viitorului municipiului Târnăveni.

  Înregistarea integrală o puteţi viziona aici.

 • Întâlnirea tinerilor creștini

  Tinerii Creștini din Târnăveni organizează întâlnirea regională de tineret, intitulată „Deșteaptă-te”. Întâlnirea va avea loc sâmbătă 25 martie de la ora 17.00 la Casa de Cultură din Târnăveni.

  Vor participa Adrian Tămaș precum și Cătălin și Ramona Lup.

 • 2.0 ! Tradițiile de Crăciun și Paște sunt păstrate de ani de zile prin spectacole folclorice

  Folclorul autentic este păstrat la Târnăveni prin intermediul unor spectacole de excepție. Pricesnele de paști și colindele de Crăciun au răsunat de 8 ani încoace pe scena Casei de Cultură, interpretate fiind de marii artiști ai momentului dar și de tinere talente care la rândul lor au devenit voci cunoscute ale folclorului românesc. Sala mereu arhiplină a dovedit că publicul din Târnăveni este un mare iubitor de muzică populară, apreciind arta cu care sunt prezentate pe scenă tradițiile românești. Realizatorul spectacolului Ioan Burdulea, în cadrul postului de televiziune de folclor TV-AS Târnăveni și în colaborare cu Primăria municipiului Târnăveni organizează următorul spectacol duminică 2 aprilie de la ora 17.00.

  La concertul de pricesne “Din suflet de creștin” de anul acesta vor participa:
  -Corul Belcanto din orașul Sărmașu
  -Adriana și Claudia Sita
  -Cosmina Șeulean
  -Roxana și Septimiu Pop
  -Elena Violeta Man
  -Iulia Maier
  -Raluca Focșan Bogătean
  -Maria Moldovan
  -Costel Popa
  -Georgiana Lobonț
  -Ovidiu Furnea
  -Ioana Breda Morar
  -Maria Butilă
  -Ionuț Langa

  Concertul va avea loc la Casa de Cultură Mihai Eminescu din Târnăveni iar intrarea va fi liberă. Spectacolul va fi transmis în direct de TV-AS.

 • Acţiune de colectare a deşeurilor electrice

  Sâmbătă 25 martie la Târnăveni are loc o acţiune de colectare a deşeurilor electrice. Deşeurile electrice vor fi colectate în parcarea Primăriei şi la punctele de colectare sâmbătă între orele 9-17. Vor fi colectate orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente, care trebuie reciclate.

  Fiecare deşeu predat poate aduce o recompensă pentru gestul faţă de mediu. Se vor oferi 3 cafetiere şi fier de călcat. Extragerea se va face sâmbătă de la ora 17.30 în parcarea de lângă Primărie.

  Telefon: 0800 444 800.

 • Ţigări, alcool şi valută confiscate de la contrabandişti

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • În 3 aprilie se deschide creşa la Târnăveni. Se mai fac înscrieri

  Municipiul Tarnaveni implementeaza proiectul „Poti fi mai mult decat mama! Armonie intre viata profesionala si cea privata”, depus in cadrul Programului RO11 – „Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului dintre viata profesionala si cea privata”.

  Prin intermediul acestui program, s-a obtinut finantare nerambursabila pentru amenajarea unei crese in municipiul Tarnaveni, pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani. Locatia stabilita este cladirea Liceului Tehnologic Constantin Brancusi (parterul si demisolul aripii din dreapta a cladirii).

  Intrucat lucrarile de construire si amenajare s-au finalizat, Primăria anunta debutul activitatilor in cadrul Cresei Tarnaveni, incepand cu data de 3 aprilie 2017.

  Parintii interesati de serviciile cresei sunt invitati sa isi exprime intentia de inscriere a copilului/copiilor la cresa, printr-o adresa scrisa pana in 30 martie, care va fi depusa la sediul institutiei – Primaria Municipiului Tarnaveni, P-ta Primariei nr.7, cam.23 – Registratura.

  Având in vedere debutul activităţilor în cadrul Creşei Târnăveni în data de 3 aprilie 2017, vă comunicăm că în conformitate cu prevederile art.22, alin.(1) si alin.(2) din HGR nr.1252/2012 privind aprobarea Metodologiei de organizare şi funcţionare a creşelor şi a altor unităţi de educaţie timpurie antepreşcolară, actele necesare înscrierii copiilor în unităţile care oferă servicii de educaţie antepreşcolară sunt:

  a) cerere de înscriere;
  b) copie de pe certificatul de naştere al copilului;
  c) copie de pe actele de identitate ale părinţilor/reprezentanţilor legali, certificatele de naştere ale fraţilor minori şi, după caz, copie a hotărârii/sentinţei de plasament sau a sentinţei de încredinţare în vederea adopţiei;
  d) adeverinţă de venituri pentru fiecare dintre părinţi/reprezentanţii legali;
  e) adeverinţă de la medicul de familie, în care să se menţioneze că respectivul copil este sănătos clinic;
  f) fişa de imunizări, întocmită conform prevederilor elaborate de Ministerul Sănătăţii cu privire la intrarea copilului în colectivitate;
  Cu 24-48 de ore înainte de a începe frecventarea unităţii, părinţii vor prezenta şi avizul epidemiologic, eliberat de medicul de familie al copilului.
  Rugăm părinţii interesaţi de serviciile oferite în cadrul Creşei Târnăveni, să depună pâna în data de 30.03.2017, la Registratura Primăriei Municipiului Târnăveni, într-un dosar plic, toate documentele menţionate mai sus.
  g)examen coproparazitologic pentru copil

 • MANU”S FOOD angajează

  MANU”S FOOD angajează

  -lucrător comercial în Fast Food
  -Vânzător chioşc incintă Spital

  Telefon: 0752 769 905.

 • SC Darina Com SRL angajează

  SC Darina Com SRL angajează:
  -barmani
  -ospătari
  -bucătari
  -ajutor de bucătari
  -lucrători comerciali

  CV-urile se trimit la adresa angajaridarina@gmail.com

  Telefon: 0265 231 391.

 • Întreruperi ale energiei electrice la Târnăveni

  Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud SA aduce la cunoștință că în perioada următoare se vor executa o serie de lucrări în instalațiile electrice, care vor duce la întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

  Marti, 28 martie 2017:

  în intervalul orar 08:00 – 11:00, în Mun. Târnǎveni, pe strǎzile: Avram Iancu, Câmpului.
  Marti, 28 martie 2017:

  în intervalul orar 10:00 – 13:00, în Mun. Târnǎveni, pe strǎzile: Porumbeilor, Dumbravei, Mihai Eminescu, Teilor, Luncii, 9 Mai.
  Marti, 28 martie 2017:

  în intervalul orar 12:00 – 15:00, în Mun. Târnǎveni, pe strǎzile: Sticlarilor, Tractoriştilor, Stelelor, Timis, Viilor.
  Marti, 28 martie 2017:

  în intervalul orar 14:00 – 17:00, în Mun. Târnǎveni, pe strǎzile: George Coşbuc, Lebedei.

 • Percheziţii pentru evaziune fiscală

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • SEWS ROMANIA Tarnaveni, divizie a Sumitomo Electric Wiring Systems Europe, companie multinatională specializată în domeniul industriei de cablaje auto, caută candidaţi motivaţi şi cu potenţial pentru postul:

  INSPECTOR IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA

  Responsabilitati :
  • Desfasoara si coordoneaza activitatile de sanatate si securitate in munca si PSI;
  • Coordoneaza si implementeaza sistemul de management al mediului inconjurator 14001 si OHSAS 18001;
  • Asigura evaluarea riscurilor de accidente si imbolnavire profesionala la locul de munca precum si reevaluarea riscurilor si propune masuri de prevenire corespunzatoare;
  • Realizeaza programul anual de protectia muncii;
  • Ofera consultanta de specialitate conducerii companiei in vederea aplicarii normelor si reglementarilor legale in vigoare, cu privire la securitatea muncii si a mediului de munca;
  • Inspecteaza locurile de munca pentru a se asigura ca sunt respectate normele si reglementarile specifice de securitate a muncii;
  • Intocmeste diverse rapoarte (privind verificarile efectuate, activitatea desfasurata etc) si propune programe de masuri de remediere a deficientelor constatate;
  • Asigura implementarea procedurilor companiei in domeniul securitati in munca si a problemelor de mediu;
  Cerinte:
  • Studii superioare de profil tehnic
  • Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca cu certificat de absolvire a cursului.
  • Curs postuniversitar de evaluare a riscurilor cu certificat de absolvire a cursurilor.
  • Cunostinte temeinice Legea 319 din 2006, actualizata, cu privire la Securitatea si Sanatatea in Munca;
  • Experienta intr-o pozitie similara constituie avantaj;
  • Cunostinte de limba engleza – nivel mediu
  • Cunostinte bune de utilizare PC (Microsoft Office)
  • Cunostinte despre sistemele de management ISO 9000/IATF 16949

  Oferim:
  • Oportunitatea de a lucra într-o echipă tânără, într-o firmă multinaţională dinamică;
  • Salariu atractiv si tichete de masa;

  Candidaţii interesati sunt rugati sa transmita un curriculum vitae la adresa de e-mail tarnavenijobs@sews-e.com nu mai tarziu de Miercuri 05.04.2017
  Va rugam sa mentionati postul pentru care aplicati.

  NUMAI CANDIDATII SELECTATI VOR FI CONTACTATI.

 • Investiție de 1 milion de euro din bugetul național la Târnăveni

  La București s-a semnat contractul de proiectare și execuție a Centrului Cultural Târnăveni. Finanțarea, estimată la peste 1 milion de euro, este asigurată de Compania Națională de Investiții, în cadrul “Programului Național de construcții de interes public – Așezăminte culturale”, Primăria Târnăveni urmând să asigure doar racordarea la utilități. Luni dimineață, va veni la Târnăveni proiectantul lucrării, pentru vizualizarea amplasamentului.

  Centrul municipal de Cultură Târnăveni va fi mai mult decât o clădire modernă. Acesta va deveni cea mai importantă zonă culturală și de socializare a orașului, în special pentru tineri. Aici își vor avea sediul ONG-urile culturale, Muzeul municipal, Biblioteca și tot aici se va realiza un proiect pilot after-school, unic la nivel național, unde sute de copii vor petrece orele de după școală.

  Centrul va avea la parter o sală de spectacole de 300 de locuri, iar la etaj o sală multifuncțională pentru alte 300 de persoane. Centrul cultural va fi construit pe locul actualei Piețe Obor, care va fi mutată într-o altă locație.

 • Premii pentru nunta de aur

  La Târnăveni, a continuat luni tradiția aniversării cuplurilor care celebrează nunta de aur. Povestea a 50 de ani de viață într-o familie este despre bucurii și probleme, împărtășite, asumate și trăite şi a putut fi văzută pe chipurile celor prezenţi la Casa de Cultură.

  „La eveniment m-au impresionat două lucruri: o tânără domnișoară care și-a condus bunicii de braț până la Casa de Cultură și cuvintele prietenilor noștri din Germania, prezenți la festivitate: tinerii de astăzi nu mai au timp să se iubească, așa cum o făceau părinții și bunicii noștri. Eu vă doresc să vă faceți timp să vă iubiți!” a afirmat pe pagina personală de Facebook primarul Sorin Megheşan.

 • Activităţi de pregătire pentru elevi la Găneşti şi Mica

  În perioada 13-17.03.2016 personalul Serviciului Pregătirea pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţiilor din cadrul I.S.U. „Horea” al judeţului Mureş a desfăşurat 4 activităţi de pregătire şi instruire cu preşcolari, elevi, personalul didactic şi auxiliar şi 4 exerciţii de evacuare în caz de incendiu astfel:
  * la Şcoala Gimnazială şi la Grădiniţa din sat Seuca, com. Găneşti;
  * la Şcoala Gimnazială şi la Grădiniţa din com. Găneşti;
  * la Şcoala Gimnazială şi la Grădiniţa din sat Ceuaş, com. Mica;
  * la Şcoala Gimnazială din sat Deaj, com. Mica.

 • Arestări pentru sclavie în judeţul Mureş

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Donație de 4.800 de euro pentru Spitalul din Târnăveni

  Fundația Rumanien Hilfe din Germania a făcut o donație de 80 de saltele pentru paturile din saloane la secţia de psihiatrie a Spitalului Gheorghe Marinescu din Târnăveni, în valoare de 4.800 euro.

  „Este încă un pas pentru îngrijirea pacienților, înainte de toate, cu sufletul.” a afirmat primarul Sorin Megheşan, care a participat la evenimentul de azi.

  Numai în ultimul an, valoarea donațiilor și a sponsorizărilor la Spitalul din Târnăveni se ridică la peste 300.000 euro.

 • Ţeapă cu scocuri

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Un nou inspector şcolar general: Ioan Macarie

  Noul inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Mureș este Ioan Macarie. Domnia sa a fost inspector şcolar de învăţământ profesional şi tehnic, învățământ particular și alternative educaționale. Numirea a fost făcută prin ordin de ministru în data de 17 martie 2017 cu delegare de atribuţii pentru 60 de zile.

 • Accident din cauza alcoolului

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Plan de măsuri împotriva cerşetoriei la Târnăveni

  Luni la Primăria municipiului Târnăveni a avut loc o întâlnire cu reprezentanți ai conducerilor Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale, la care au fost invitaţi șefii magazinelor Lidl, Profi și Penny. Scopul discuției a fost combaterea fenomenului cerșetoriei în proximitatea magazinelor mari din Târnăveni și a pericolului de contaminare cu diferite boli, la care sunt expuși cetățenii care intră în contact cu diferite persoane purtătoare de viruși.

  S-a stabilit un plan de măsuri prin care paza parcărilor supermarketurilor va fi îmbunătățită, iar atunci când situația o va impune, agenții de pază vor alerta instituțiile responsabile cu ordinea publică prin apel la 112.

  „Fenomenul cerșetoriei ia amploare numai în măsura în care cetățenii îl încurajează. De aceea, este foarte important ca în aplicarea acestor măsuri să beneficiem, în primul rând, de colaborarea cu dumneavoastră. Nu oferiți bani cerșetorilor, iar în cazurile în care aceștia devin agresivi, fizic sau verbal, sunați la 112!” a afirmat primarul Sorin Megheşan.

  Recent un grup de firme din zona centrală a oraşului au depus plângeri la Primărie şi la Poliţie împotriva cerşetorilor a căror prezenţă le afectează activitatea. Mai mulţi minori şi adulţi au fost duşi la Poliţie şi sancţionaţi însă fenomenul a continuat să existe, alimentat şi de localnicii care continuă să le ofere BANI cerşetorilor.

 • Elevi de la Gimnaziul Traian pe primele locuri la geografie în judeţ

  Trei elevi din clasa a VII-a C de la Şcoala Gimnazială „TRAIAN” din Târnăveni au reprezentat cu cinste școala și municipiul la faza județeană a Concursului Național de Geografie „Teleki Pál” organizat în data de 11.03.2017 la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” din Târgu Mureș. La concursul rezervat elevilor de gimnaziu din clasele a VII-a și a VIII-a de la secția maghiară, eleva Nagy Anna Borbála a obținut Mențiune, iar elevii Székely Varga Szilárd și Szőke Szabolcs s-au clasat pe locurile II și I, aceștia din urmă calificându-se la faza națională a concursului ce va avea loc în data de 8 aprilie la Miercurea Ciuc. Elevii au fost pregătiți de profesorul de geografie Gagyi Zoltán Loránd.

 • Parcări „Made în Târnăveni”

  La capitolul parcare, tot mai mulţi şoferi din Târnăveni demonstrează că nu mai cunosc nici regulile de circulaţie dar nici pe cele de bun simţ. Din comoditatea de a căuta un loc de parcare, care uneori poate fi mai îndepărtat decât destinaţia finală, unii conducători auto aleg să efectueze opriri care reuşesc să încurce o mare parte a participanţilor la trafic.

  În cazul parcărilor private de la supermarketuri, majoritatea şoferilor aleg să oprească cât mai aproape de uşa magazinului, fără să mai ţină cont de ceilalţi şoferi.

  În imagine se poate vedea cum şoferul unei Dacii a oprit maşina aproape de uşa magazinului chiar pe drumul de acces.

 • Îndoirea indicatoarelor a devenit un „sport” la Târnăveni

  Şoferi slabi pregătiţi, în stare de ebrietate sau pur şi simplu rău intenţionaţi. Acestea ar putea fi câteva dintre explicaţiile pentru distrugerea indicatoarelor rutiere de pe raza municipiului Târnăveni. La aproape orice colţ de stradă întorci privirea poţi observa câte un semn de circulaţie îndoit, fie de un autovehicul mai înalt, fie de mâna unei persoane violente aflată în luptă cu metalul care îi cedează în cele din urmă.

  Cu toate că unii dintre vinovaţi nu sunt localnici, o mare parte sunt totuşi de aici şi ar putea fi sancţionaţi.

  Obstrucţionarea unui indicator rutier poate provoca grave accidente de circulaţie, iar nota de plată pentru înlocuirea semnelor deteriorate este suportată din păcate de noi toţi.

 • Lansare de carte: “Apariţii ale Maicii Domnului”

  “Aparitii ale Maicii Domnului”, se intitulează cartea pe care profesorul preot Hancu Aurel o va lansa vineri 24 martie de la ora 17 la Casa Municipala de Cultura Tarnaveni. In publicatie, Aurel Hancu trateaza aparitiile Maicii Domnului la Lourdness, Medjugores si Seuca.

  Invitatii speciali ai lansarii sunt primarul municipiului Tarnaveni Sorin Meghesan, diacon prof. univ Ion Buzasi, prof. dr. Ioan Mitrofan si prof. Silvia Pop din Blaj, precum si Prof. dr. Valentin Marica din Tg. Mures.

  Moderatori: Petru Lechintan si Ionel Covrig.

  Lansarea va fi animata de cantareata Ana Hulpus si de Grupul Vocal Credo.

 • Din nou târnăvenenii fruntaşi la tenis de masă

  În acest sfârşit de săptămâna la Mediaş s-a desfăşurat Cupa Romgaz & EMI-TT la tenis de masă. Din Târnăveni au obţinut locuri meritorii :

  În clasamentul Open:

  Locul 1 – Marius Bleoca
  Locul 5 – Dorin Dăbăcan
  Locul 6 – Ştefan Andrei

  În clasamentul Elite:

  Locul 2 – Cristian Moldovan
  Locul 5 – Vasile Vitan

  In clasamentul Avansati:

  Locul 1 – Aurel Sabau
  Locul 25 – Ioan Chibulcutean
  Locul 30 – Marian Zalar
  Locul 32 – Flavia Moldovan
  Locul 39 – Gheorghe Sabau

 • Consiliul Judeţean Mureş nu renunţă la reabilitarea pistei Aeroportului Tîrgu Mureş, investiţia se va realiza din surse proprii

  Reluarea curselor internaţionale de pe Aeroportul Transilvania din Tîrgu-Mureş este prioritatea zero pentru anul 2017 a conducerii Consiliului Judeţean Mureş.

  Astfel, în proiectul de buget general al judeţului Mureş pe anul 2017 la capitolul investiţii, reabilitarea pistei aeroportului din Târgu Mureş, este alocată suma de 77 milioane lei.

  Consiliul Judeţean Mureş, iniţial, şi-a propus realizarea investiţiei prin angajarea unui credit bancar, deoarece gradul de îndatorarea datoriei publice al acestuia este foarte mic, respectiv 6,97%, în timp ce plafonul maxim conform Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale este de maxim 30%.

  „Doresc să subliniez faptul că Consiliul Judeţean Mureş are dreptul să contracteze un credit bancar, totuşi angajarea acestuia nu este posibilă momentan deoarece la nivel naţional limitele finanțărilor rambursabile care urmează a fi contractate de unitățile administrativ teritoriale pentru anul 2017 a fost atins. Pentru ca o autoritate locală să poată accesa creditul bancar contractat are nevoie de un aviz al comisiei de autorizare a împrumuturilor, comisie constituită la nivelul Ministerului de Finanțe. Această comisie autorizează finanţările rambursabile precum şi tragerile ce se pot efectua din finanţările rambursabile contractate sau care urmează a fi contractate, cu încadrarea în limitele anuale. Guvernul stabileşte pentru fiecare an aceste limite până la care se acordă aceste finanţările rambursabile , iar pentru anul în curs această sumă a fost deja atinsă. Contrar interpretării eronate, plafonul gradului de îndatorare al datoriei publice nu a fost depășit ”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

  Procedura de licitaţie pentru angajarea creditului bancar a fost demarată şi se află în faza de evaluare a ofertelor primite . Asta deoarece există posibilitatea ca, pe parcursul anului, Guvernul României majoreze plafonul finanţările rambursabile.

  „Pentru ca reabilitarea pistei să nu fie amânată s-a luat decizia ca finanţarea acesteia să fie realizată din bugetul propriu. Acest lucru înseamnă că vor trebui efectuate reduceri bugetare la alte capitole, aspect deloc îmbucurător, dar cel mai important lucru pentru judeţul Mureş în acest moment este rezolvarea situaţiei de la Aeroport. În situaţia în care Guvernul României va creşte plafonul de garantare, sens în care depunem toate diligenţele instituţionale, Consiliul Judeţean Mureş va avea toată documentaţia pregătită pentru contractarea creditului iar lucrările la Aeroport se vor realiza din acesta, urmând ca fondurile proprii alocate să fie redistribuite către capitolele bugetare deficitare”, a subliniat preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc.

 • 2.0 ! Târnăveniul devine cunoscut datorită profesioniștilor din saloanele de înfrumusețare

  Saloanele de înfrumusețare s-au dezvoltat la Târnăveni, iar pentru a fi frumos/frumoasă e mult mai simplu acum. Fie că e vorba de coafură, manichiură, cosmetică sau masaj, serviciile pentru înfrumusețare au înflorit la noi, deoarece localnicii au pus tot mai mult accentul pe aspectul personal. Cum tarifele nu sunt foarte mari, domeniul ar putea cunoaște o dezvoltare în continuare, turiștii putând fi atrași de o sesiune de înfrumusețare la prețuri rezonabile. Nu de puține ori persoane din alte localități se deplasează la Târnăveni pentru a beneficia de serviciile tot mai experimentate ale saloanelor de la noi.

  Cine a investit intr-un salon de infrumusetare in 2016 a tras lozul castigator. Afacerile au crescut in acest domeniu cu aproape 70% fata de 2015, arata datele oficiale, conform știrilor Pro TV.

  Profitul e pus pe seama cresterii veniturilor, dar si pe dorinta tot mai mare a doamnelor si domnilor sa arate bine. Cele mai mari incasari le-au avut saloanele de infrumusetare amenajate cochet si cu aparatura moderna.

  Daca in 2015, firmele care ofera aceste servicii raportau o crestere de 15% fata de 2014, in 2016, datele de la Institutul de statistica arata o majorare a cifrei de afaceri cu 67% fata de anul precedent. Cresteri pe piata serviciilor au mai fost la spalatorii, hoteluri si restaurante.

  Târnăveniul are multe părți frumoase. Haideți să le descoperim împreună !

 • Trei tineri au furat în mod repetat dintr-un imobil din Târnăveni

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • A luat mai multe imprumuturi in numele altora

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • O seară de comedie de succes la Târnăveni

  Târnăvenenii au prins gustul comediei joi seara la spectacolul „Astăzi, Minte-mă frumos” care i-a avut ca protagoniști pe Vasile Muraru și Valentina Fătu.

  A fost un spectacol de divertisment, tip variete, vivace, antrenant, in care au alternat numere de comedie (scenete, scheciuri, cuplete etc.), cu muzica de buna calitate.
  Momentele de comedie au fost sustinute de actorii Vasile Muraru si Valentina Fatu si au adus in fata spectatorilor o multitudine de situatii si personaje, bine conturate, de-a lungul spectacolului, existand multe schimbari de costume.

 • O situaţie de urgenţă la depozitul de înmagazinare a gazului Cetatea de Baltă

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Ziua porților deschise la creșă

  Joi, 16 martie, la ora 17, din fața Liceului Tehnologic “Constantin Brâncuși”, a început turul de vizitare a creșei.

  ”Dario este primul copilaș care a trecut pragul creșei din Târnăveni. L-am cunoscut astăzi, în ziua porților deschise, unde ne-am întâlnit cu părinți, bunici și copii. Am descoperit împreună un loc plin de căldură și oameni frumoși, care vă așteaptă începând din 3 aprilie, la prima creșă deschisă în Târnăveni, după două decenii.” a afirmat primarul Sorin Megheşan.

  Municipiul Tarnaveni implementeaza proiectul „Poti fi mai mult decat mama! Armonie intre viata profesionala si cea privata”, depus in cadrul Programului RO11 – „Promovarea egalitatii de gen si a echilibrului dintre viata profesionala si cea privata”.

  Prin intermediul acestui program, s-a obtinut finantare nerambursabila pentru amenajarea unei crese in municipiul Tarnaveni, pentru copii cu varste cuprinse intre 0 si 3 ani. Locatia stabilita este cladirea Liceului Tehnologic Constantin Brancusi (parterul si demisolul aripii din dreapta a cladirii).

 • Planurile lanţului de farmacii Catena

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Proiecte de 11 milioane de euro pentru Târnăveni

  26 de străzi, două unități de învățământ, apă în Botorca, drumul din Bobohalma și piața de zi sunt proiectele depuse la Guvern de Primăria Târnăveni.

  Vineri este termenul limită de depunere a proiectelor care vor fi finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. PNDL are alocate, în anul 2017, credite bugetare în valoare de 22,2 milioane de euro și credite de angajament în valoare de 6,6 miliarde de euro pentru 9.500 de obiective de investiții.

  Primăria Târnăveni a depus deja la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene proiecte pentru șase obiective majore: modernizarea a 26 de străzi din municipiu, modernizarea drumului comunal DC 83 cuprins între DN 14A și satul Bobohalma, alimentarea cu apă potabilă a cartierului Botorca, reabilitarea Gimnaziului „Traian” și a Colegiului Tehnic, precum și modernizarea pieței agroalimentare de zi.

  După analiza solicitărilor primite, MDRAPFE va începe, din aprilie, semnarea contractelor de finanțare.

 • REDUCERI de primăvară la cursurile de GERMANĂ!

   

  Este momentul să învățați limba germană cu o super reducere de primăvară!

  Am scăzut taxele atât la cursurile pentru adulți, cât și la cursurile pentru copii.

  Puteți allege dintre următoarele cursuri:

   

  COPII:

  Nivel A1 (începător)

  Nivel A2 (cunoștințe de bază)

  Nr. minim de copii pentru un grup (oricare nivel): 10

  Grupurile se formează astfel:

  • grădiniță grupa mare + cls. pregătitoare
  • I.+II.
  • III.+IV.+V.
  • VI.+VII.+VIII.

  Plata se face în avans pe 4 ședințe

  Frecvența ședințelor: 1×1,5 ore/ săptămână

   

  ADULȚI:

  Nivel A1.1 și A1.2 (începător)

  Nivel A2.1 și A2.2 (cunoștințe de bază)

  Nivel B1.1 și B1.2 (utilizator avansat)

  Nivel B2.1 și B2.2 (utilizator independent)

  Nr. minim de persoane pentru un grup, la oricare modul: 8

  Plata se face în două rate la nivelele A1 și A2, în trei rate la nivelul B1, și în patru rate la nivelul B2

  Frecvența ședințelor: 2×3 ore/ săptămână

   

  Înscrierile se fac încontinuu la nr. tel. 0751-309-402 sau pe mail la adresa info@abcdeutsch.ro

  Cum se strânge minimul necesar de 10 copii sau 8 adulți, se începe cursul!

   

 • A început reabilitarea străzilor

  În aceste zile se lucrează la reabilitarea și modernizarea străzilor Marinei, Cooperației, Porumbeilor și Crângului. În perioada următoare, reîncep și lucrările de pe străzile Eternității, Octavian Goga, Crinului și Câmpului. Aceste obiective sunt cuprinse în proiectul de modernizare a 12 străzi din Târnăveni, pentru care s-a obținut finanțare în 2016 și care vor fi finalizate în acest an.