Gold

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


 • 2.0 ! Cel mai mare eveniment sportiv local se desfășoară în weekend

  Maratonul Târnavei, cel mai mare eveniment sportiv local se desfășoară în zilele de 26 și 27 august la Târnăveni.

  MARATONUL TARNAVEI 2017 este un eveniment organizat de Asociatia Tarnaveni Cycling in parteneriat cu Primaria Municipiului Tarnaveni, Consiliul Local Tarnaveni si Consiliul Judetean Mures, fiind deschis tuturor, amatori, începători, sau avansaţi precum şi celor profesionişti. Se va desfasura in Municipiul Tarnaveni si imprejurimi, pe un traseul offroad cu portiuni de drum pietruit si forestier.

  Pentru editia a III-a 2017 se modifică traseul de MTB. Se renuntă la catararea din Custelnic, iar in acest fel va fi mai accesibil pentru incepatori, o sa existe mai mult traseu plat si se va putea rula aproximativ 10 km pe malul Tarnavei Mici. Distantele raman aceleasi 30 km si 45 km.

  Ce contine Pachetul de participare?

  Numar de concurs si bride de prindere a numarului, un gel Squeezy Energy, medalie Finisher, gulas dupa concurs, asistenta medicala pe traseu si la Finish, puncte de hidratare cu apa si bauturi izotonice, fructe, glucoza, napolitane la final si la un punct de hidratare de pe traseu.

  Programul – Maratonul Târnăvei 2017

  Locația Start/Sosire, Târnăveni, str.Republicii nr 65 ( Centrul Municipiului Tarnaveni, Restaurant Tarnava)

  Vineri
  orele 18:00-21:00 Preluarea pachetelor de înscriere

  Sambata
  Orele 7:30 – 9:30 Înscrieri și Preluarea pachetelor de înscriere
  Ora 9:45 – Ședința Tehnica
  Ora10:00 – Start Trail Running
  Ora 10:15 – Start Kids Race Running
  Ora 11:00 – Sosirea primilor concurenti
  Ora 13:00 Sosirea ultimilor concurenti
  Ora -13:00-,, Gulaș,, masa festiva
  Ora 15:00 Festivitatea de premiere
  Ora 18:00 Finalul evenimetului

  Duminica
  Ora 7:30-9:30 Înscrieri și Preluarea pachetelor de înscriere
  Ora 9:45 Ședința Tehnica
  Ora 10:00 Start Bike Marathon
  Ora 10:15 Start Kids Race Bike
  Ora 12:00 Sosirea primilor concurenti
  Ora 13:30 Gulaș Masa festiva
  Ora 15:00 Sosirea ultimilor concurenti
  Ora 15:30 Festivitatea de premiere
  Ora 18 :00 Finalul Evenimentului

 • 2.0 Peste 300 de străini au rămas impresionaţi de Târnăveni

  Participanţii la festivalul internaţional de folclor „Folk Friends Together” au rămas impresionaţi de municipiul Târnăveni dar şi de frumuseţile din zonă. Cei peste 300 de dansatori din 9 ţări au rămas plăcut impresionaţi de organizarea festivalului de la Târnăveni dar şi de ospitalitatea localnicilor.

  Pe lângă faptul că au participat la înscrierea Târnăveniului în Guiness Book, străinii au fost duşi de organizatorii de la Junii Târnavei să viziteze Cetatea Sighişoarei, Castelul Bran şi Salina de la Turda.

  La festivalul folcloric au participat dansatori de la ansambluri folclorice din Australia, Polonia, Letonia, Estonia, Ungaria, Grecia, Turcia şi Bulgaria.

  La final, fiecare ansamblu din strainatate a primit câte o diplomă şi un trofeu, înmanate de primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheşan.

 • Strada 1 Mai devine György Ligeti

  Consiliul local a aprobat atribuirea numelui “Ligeti György” actualei străzi “1 mai”, cu prilejul unei şedinţe extraordinare care a avut loc vineri 18 august. Acelaşi proiect se referea şi la modificarea numelui străzii Narciselor în Sever Suciu, un sculptor localnic, dar acesta a fost amânat.

  Ligeti s-a născut la Târnăveni şi este considerat unul dintre marii compozitori de muzică instrumentală ai secolului XX. Este cunoscut și prin colaborarea la realizarea de coloane sonore pentru filmele lui Stanley Kubrick: Odiseea spațială 2001, Strălucirea și Cu ochii larg închiși (en. Eyes Wide Shut).

 • Trei cetăţeni de onoare şi distincţii Urbis Dignitas la Zilele municipiului

  Cu prilejul Zilelor municipiului Târnăveni au fost înmânate trei distincții “Urbis Dignitas”.

  Acestea au fost oferite Daciei Hîncu, medic oftalmolog, lui Alin Moldovan – inițiatorul proiectului „Maratonul Târnavei” și lui Raul Octavian Rus – locul al II-lea la Olimpiada Națională de Matematică.

  De asemenea, după aprobarea proiectului în cadrul sedinței extraordinare a Consiliului Local, a fost decernat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târnăveni veteranilor de război Zosim Solomon – 97 de ani, Ioan Solomon – 96 de ani și Octavian Orza – 94 de ani.

 • Trofeul „Fotbal la infinit” şi-a desemnat câştigătorii pentru grupele 2006 şi 2008

  Sambata si duminica stadionul Chimica din Tarnaveni a fost gazda pentru 18 echipe de copii si juniori din tara si strainatate.
  Cei peste 200 de copii au jucat un numar de 45 de meciuri pe teren redus si au inscris peste 200 de goluri!

  Clasament final- grupa 2006:
  1.Interstar Sibiu,
  2.Kinder Tg.Mures,
  3.Infinity Tarnaveni,
  4.Muresul Ludus,
  5.SE Hajduszoboszlo

  -grupa 2008:
  1.Interstar Sibiu,
  2.Viitorul Cluj Napoca,
  3.Kinder Tg.Mures ,
  4.Infinity Tarnaveni

  Sportivul Vulea Victor de la Infinity (2006) a fost desemnat cel mai bun portar al turneului fiind pregatit de antrenor Stef Emil.

  Evenimentul a fost organizat de CS Infinity si Primaria Municipiului Tarnaveni si va continua vineri, sambata si duminica cu grupele 2004, 2007 si 2005.

 • Un nou accident în comuna Adămuş

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • 10.000 de aprecieri pentru pagina de Facebook Tirnaveni.ro

  Luni 21 august pagina de Facebook a portalului Tirnaveni.ro a ajuns la cifra de 10.000 de aprecieri. Toate acestea s-au întâmplat natural, pe baza interesului localnicilor faţă de materialele publicate, fără ca audienţa să fie „cumpărată” prin intermediul Facebook.

  De asemenea traficul portalului Tirenaveni.ro a crescut semnificativ în ultima perioadă, în ciuda unor atacuri asupra contoarelor de trafic.

  Portalul Tirnaveni.ro combinat în ultima perioadă publicarea materialelor, scrise şi foto cu transmisiunile Live de la cele mai importante evenimente.

 • Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare cu sau fara experienta, macelar sau ajutor de macelar.
  Salariu foarte atractiv.
  Inf la tel: 0746 155 055

 • 2.0 Record mondial înregistrat la Târnăveni

  Vineri 18 august la ora 18, în Piața Obor au fost prezente aproape 1.000 de persoane, care au reuşit omologarea unui record mondial, având în centrul atenției harta României, al cărei contur a fost format din oameni.

  Îmbrăcaţi în porturi populare sau în tricouri albe, cu toţii au avut acelaşi scop: să între în Cartea Recordurilor.

  Regulile au fost simple: să fie peste 800 de oameni şi, timp de 5 minute, să umple harta României, însă fără să-i calce conturul.

  Localnicii au primit şi ajutor din partea unor străini de la ansamblurile folclorice care au vrut să ajute oraşul să intre în Cartea Recordurilor.

  Intenţia localnicilor a fost filmată cu o drona şi transmisă în direct reprezentanţilor Guinness World Records, care vor analiza imaginile.

  Până acum recordul celei mai mari hărţi umane îl deţinea o localitate din Marea Britanie, cu 811 de oameni.

 • Incendiu în pădurea Trei Brazi

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • 2.0 Târnăveniul are un imn și brand propriu

  „Degustă Transilvania”, este noul slogan al municipiului Târnăveni.

  Consiliul Local Târnăveni a aprobat vineri în ședință extraordinară proiectele referitoare la imnul şi brandul Târnăveniului.

  Vineri de la ora 16, la Casa de Cultură, a avut loc și conferința “Târnăveni, pasul înainte”, eveniment care a prezentat primul proiect de brand al unui oraș din județul Mures. În cadrul aceleiași conferinte, s-a publicat raportul de evaluare a perspectivelor Târnăveniului de a deveni smart city. Inițiativa, realizată în premieră în România, aparține Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate.

 • Accident cu 5 victime la Cucerdea

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • 2.0 Actorul Ion Rițiu are o stea la Târnăveni

  Ediția 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni a debutat vineri, 18 august, la ora 15:30, cu inaugurarea proiectului “Aleea Stelelor”, amplasat în Parcul Primăriei. Cu ocazia fiecărui eveniment major al orașului, va fi vernisată câte o stea, ca recunoaștere a meritelor profesionale ale unor personalități care s-au născut în Târnăveni. Prima stea a fost inagurată vineri, în cinstea lui Ion Rițiu, actor la Teatrul Naţional Tîrgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, protagonist al unor celebre filme românești, printre care “Ciuleandra”, „Mircea” sau „Noi, cei din linia întâi”.

 • Zilele municipiului Târnăveni – duminică 20 august

  Ziua de duminică a fost dedicată Festivalului Internaţional de Folclor fiind prezente ansambluri folclorice din Australia, Polonia, Letonia, Estonia, Ungaria, Grecia, Turcia şi Bulgaria care au însumat peste 300 de participanţi din străinătate.

  Au mai concertat pe scenă Anastasia Halmaciu, Andrada Popa, Costi Dumitru, Anca Manoila, Razvan Pop, Mihai Petreus şi Ina Todoran.

  La final, fiecare ansamblu din strainatate a primit câte o diplomă şi un trofeu, înmanate de primarul municipiului Târnăveni Sorin Megheşan.

  Seara s-a încheiat cu un foc de artificii.

 • Zilele municipiului Târnăveni – sâmbătă 19 august

  Programul de sâmbătă a început dimineaţa cu CONCURSURI SPORTIVE: fotbal la stadionul Chimica dar şi ciclism, table şi tenis.


  La ora 19.00 ȘATRA B.E.N.Z. au concertat la Casa de Cultură. INTRAREA A FOST LIBERĂ! Spectacolul a conținut momente cu limbaj licențios. Accesul a fost permis doar persoanelor cu vârsta de peste 14 ani, pe baza actului de identitate. În lipsa unui act de identitate, accesul tinerilor a fost permis doar însoțiți de părinți.

  Pe scena din centru au concertat Nelu Șopterean, Bereczi Botond jr., Robert Micu şi Lambrino.

  Punctul culminant al serii a fost concertul de o oră susţinut de Ștefan Bănică jr.

  Seara s-a încheiat din nou cu DJ Raulio.

 • Zilele municipiului Târnăveni – vineri 18 august

  În acest sfârşit de săptămână în centrul localităţii se desfăşoară Zilele municipiului Târnăveni.

  Ediția 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni a debutat vineri, 18 august, la ora 15:30, cu inaugurarea proiectului “Aleea Stelelor”, amplasat în Parcul Primăriei. Cu ocazia fiecărui eveniment major al orașului, va fi vernisată câte o stea, ca recunoaștere a meritelor profesionale ale unor personalități care s-au născut în Târnăveni. Prima stea a fost inagurată vineri, în cinstea lui Ion Rițiu, actor la Teatrul Naţional Tîrgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, protagonist al unor celebre filme românești, printre care “Ciuleandra”, „Mircea” sau „Noi, cei din linia întâi”.

  De la ora 16, la Casa de Cultură, a avut loc conferința “Târnăveni, pasul înainte”, eveniment care a prezentat primul proiect de brand al unui oraș din județul Mures. În cadrul aceleiași conferinte, s-a publicat raportul de evaluare a perspectivelor Târnăveniului de a deveni smart city. Inițiativa, realizată în premieră în România, aparține Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate.

  La ora 16:30, a avut loc o sedință extraordinară a Consiliului Local, prilej cu care a fost decernat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târnăveni veteranilor de război Zosim Solomon – 97 de ani, Ioan Solomon – 96 de ani și Octavian Orza – 94 de ani.
  În același cadru, au fost înmânate distincțiile “Urbis Dignitas” Daciei Hîncu, medic oftalmolog, lui Alin Moldovan – inițiatorul proiectului „Maratonul Târnavei” și lui Raul Octavian Rus – locul al II-lea la Olimpiada Națională de Matematică.

  Consiliul local a aprobat atribuirea numelui “Ligeti György” actualei străzi “1 mai”, iar proiectul referitor la modificarea numelui străzii Narciselor a fost amânat. De asemenea au fost aprobate proiectele referitoare la imnul şi brandul Târnăveniului.

  Mai apoi au fost primite delegațiile străine prezente la Zilele Târnăveniului și s-a făcut schimbul de cadouri în cadrul Festivalului Internațional de Folclor.

  De la ora 18, în Piața Obor au fost prezente aproape 1.000 de persoane, care au reuşit omologarea unui record mondial, având în centrul atenției harta României, al cărei contur a fost format din oameni.

  Parada de deschidere a Zilelor municipiului Târnăveni a început în jurul orei 19, cu ansamblurile locale și din cele nouă țări prezente la Festivalul Internațional de Folclor “Folk Friends Together”.

  Deschiderea oficială a Zilelor municipiului Târnăveni a avut loc pe scena din centrul orașului, ocazie cu care a fost ascultat, în premieră, imnul municipiului Târnăveni.

  De la ora 20.00 au concertat Ciprian și Mihaela Istrate.

  Seara a continuat cu ansamblurile participante la Festivalul Internațional de Folclor si cu concerte sustinute de Măriuțele şi Andra Covaleov.

  Punctul culminant al serii l-a reprezentat show-ul lui CRBL care a organizat si un scurt concurs de kendama, oferind o kendama ca şi premiu unui băieţel din Târnăveni.

  Localnicii de la Autograf şi DJ Raulio au încheiat prima zi a festivalului din Târnăveni.

 • În piaţa Obor se fac pregătiri pentru recordul mondial

  În Piața Obor, se fac pregătiri pentru recordul mondial. Se trasează harta României, în conturul căreia vineri, între orele 17 și 18 sunt așteptaţi peste 1.000 de târnăveneni, îmbrăcați în tricouri albe. Guinness Book of Records așteaptă și ea Târnăveniul pentru înscrierea oficială a celei mai mari hărți din lume, al cărei contur este format din oameni.

  Centrul municipiului a fost închis din această după-amiază iar parcurile de distracţie şi o parte din tarabe au fost instalate deja.

 • Spaţiul din centru a fost curăţat

  Unul dintre spaţiile din centrul localităţii a fost curăţat în această după amiaza.

  Portalul Tirnaveni.ro atrăgea atenţia asupra faptului că lipsa de bun simţ şi de educaţie a unor localnici se vede tot mai des în comportamentul lor, făcându-şi nevoile şi aruncând deşeuri oriunde.

  Subsolul unor spaţii private situate lângă agenţia Loto, care nu sunt folosite în prezent erau pline de mizerii chiar lângă trotuarul central.

  Primăria a trimis o somaţie proprietarilor pentru curăţarea spaţiilor respectiv, salubritatea spaţiului revenind exclusiv acestora, iar proprietarii au şi curăţat zona.

 • SC ARTEMOB INTERNAȚIONAL SRL GROUP PARISOT Angajeaza pentru fabrica din TÂRNĂVENI

  SC ARTEMOB INTERNAȚIONAL SRL GROUP PARISOT
  Angajeaza pentru fabrica din TÂRNĂVENI
  OPERATOR , REGLOR UTILAJE PRODUCTIE

  Responsabilități:
  – Operarea diferitelor masini utilizate in procesul de fabricatie , asigurarea bunului mers al productiei (reglare ,alimentare,evacuare )
  – Executa reperele conform desenului tehnic;
  – Autocontrol al calitatii pieselor, respectarea procedurilor si instructiunilor de lucru.
  – Completarea documentelor de productie
  Cerinte
  – studii medii – profil tehnic ;
  – Seriozitate, punctualitate, dorinta de invatare;
  – disponibilitatea de a lucra in schimburi
  – Constituie avantaj cunostintele de operare PC ,
  Ofertă ,beneficii :
  – Pachet salarial in functie de competente/experiența/performanta/postul ocupat,
  -Formare profesionala asigurata la locul de munca

  VA AȘTEPTĂM IN ECHIPA NOASTRĂ , ASTEPTAM CV-urile DV.
  • La sediul societății din Târnăveni, str. 1 Decembrie 1918 nr. 50, jud. Mureș
  • Sau la email: cbalas@artemobinternational.com
  • Informatii la Telefon 0722116800

 • 2.0 ! Caravana culturii ajunge şi la Târnăveni

  În perioada 12-19 august un grup de scriitori, critici literari, poeţi şi jurnalişti se află într-un turneu prin ţară pentru înfrăţire şi colaborare pe zonă culturală, lansări de cărţi, serate literare şi întâlniri cu cenaclurile literare din ţară. La Târnăveni caravana ajunge în data de 17 august şi va cuprinde lansări de cărţi, întâlniri cu personalităţi locale, o seară de muzică şi poezie dar şi un duel poetic şi epigramistic. Organizatori locali sunt Primăria municipiului Târnăveni, Uta Sala şi poetul Silitră Dumitru. Caravana Culturii se află la cea de-a doua ediţie.

 • Gunoaie, urină şi fecale în centrul municipiului.Proprietarul a fost somat de Primărie

  Lipsa de bun simţ şi de educaţie a multor localnici se vede tot mai des în comportamentul acestora, care îşi fac nevoile pe unde apucă, ca să nu mai vorbim de aruncarea deşeurilor pretutindeni.

  Toate acestea se află pe strada Republicii, lângă agenţia Loto, la subsolul unor spaţii comerciale private, care nu sunt folosite în prezent. Toate mizeriile sunt aruncate pe cele două scări situate lângă trotuarul central.

  Primăria a trimis o somaţie proprietarului pentru curăţarea spaţiului respectiv, salubritatea spaţiului revenind exclusiv proprietarului.

 • Se angajeaza barman-ospatar

  Se angajeaza barman-ospatar la restaurantul Hobby cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Relatii la restaurant sau la telefon: 0735 860 017.

 • M&G Sara SRL – Angajeaza

  M&G SARA S.R.L – „SARA TAXI”
  ANGAJEAZĂ:

  ŞOFER TAXI
  Cerinţe:
  – permis de conducere categoria „B” vechime 2 ani.
  – vârsta minimă 21 ani.
  – atestat profesional transport persoane in regim de Taxi.
  (cei care nu dețin atestat pot fi scolarizaţi)
  – full time (acceptam și persoane și în pensie)
  C.V – urile + poza recenta se trimit pe adresa de email: mgsarasrl@gmail.com
  Informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0755652598

  Acceptăm si persoane in pensie!

 • 2.0 ! Târnăveni în Cartea Recordurilor

  „Târnăveniul are nevoie de tine”. Așa începe îndemnul administrației locale care îi invită pe localnici vineri 18 august să pună împreună Târnăveniul pe hartă.

  „Primăria municipiului Târnăveni vă invită să facem istorie. Împreună vom încerca omologarea celui mai frumos record mondial. Avem nevoie de cel puțin 1000 de oameni pentru a intra în Cartea Recordurilor. Guinnes World Book of Records vă așteaptă pentru a crea și a umple împreună conturul hărții României” se spune în invitația adresată localnicilor.

  Toți doritorii sunt așteptați vineri 18 august de la ora 17 în Piața Obor, îmbrăcați în tricouri albe.

 • Strazile Narciselor si 1 Mai isi schimba numele

  Vineri 18 august de la ora 17, va avea loc ceremonia de atribuire a numelor unor personalități locale unor străzi din Târnăveni.

  Va fi adusă în memoria publică activitatea sculptorului Sever Suciu și a compozitorului György Sándor Ligeti.

  Astfel va avea loc ceremonia de atribuire a numelui „Sever Suciu” actualei străzi “Narciselor” și a numelui “Ligeti György” actualei străzi “1 mai”.

 • Ion Rițiu, prima „stea” de pe Alee

  Ediția 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni debutează vineri, 18 august, la ora 15:30, cu inaugurarea proiectului “Aleea Stelelor”, amplasat în Parcul Primăriei. Cu ocazia fiecărui eveniment major al orașului, va fi vernisată câte o stea, ca recunoaștere a meritelor profesionale ale unor personalități care s-au născut în Târnăveni. Prima stea va fi inaugurată vineri, în cinstea și în prezența lui Ion Rițiu, actor la Teatrul Naţional Tîrgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, protagonist al unor celebre filme românești, printre care “Ciuleandra”, „Mircea” sau „Noi, cei din linia întâi” unde a mai jucat un alt actor târnăvenean la vremea aceea, Ioan Burdulea.

 • Zilele Municipiului Târnăveni, sub semnul recunoașterii valorilor locale

  Ediția 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni debutează vineri, 18 august, la ora 15:30, cu inaugurarea proiectului “Aleea Stelelor”, amplasat în Parcul Primăriei. Cu ocazia fiecărui eveniment major al orașului, va fi vernisată câte o stea, ca recunoaștere a meritelor profesionale ale unor personalități care s-au născut în Târnăveni. Prima stea va fi inagurată vineri, în cinstea lui Ion Rițiu, actor la Teatrul Naţional Tîrgu Mureș, Compania „Liviu Rebreanu”, protagonist al unor celebre filme românești, printre care “Ciuleandra”, „Mircea” sau „Noi, cei din linia întâi”.

  De la ora 16, la Casa de Cultură, va avea loc conferința “Târnăveni, pasul înainte”, eveniment care va prezenta primul proiect de brand al unui oraș din județul Mures. În cadrul aceleiași conferinte, se va publica raportul de evaluare a perspectivelor Târnăveniului de a deveni smart city. Inițiativa, realizată în premieră în România, aparține Asociației Române pentru Smart City și Mobilitate.

  La ora 16:30, va avea loc sedința festivă a Consiliului Local, în care va fi decernat titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Târnăveni veteranilor de război Zosim Solomon – 97 de ani, Ioan Solomon – 96 de ani și Octavian Orza – 94 de ani.
  În același cadru, vor fi înmânate distincțiile “Urbis Dignitas” Daciei Hîncu, medic oftalmolog, lui Alin Moldovan – inițiatorul proiectului „Maratonul Târnavei” și lui Raul Octavian Rus – locul al II-lea la Olimpiada Națională de Matematică.

  La ora 17, va avea loc ceremonia de atribuire a numelor unor personalități locale unor străzi din Târnăveni. Va fi adusă în memoria publică activitatea sculptorului Sever Suciu și a compozitorului György Sándor Ligeti.

  De la ora 18, în Piața Obor sunt așteptati peste 1.000 de târnăveneni, care vor încerca omologarea unui record mondial, având în centrul atenției harta României. Guinness Book of Records așteaptă Târnăveniul pentru înscrierea oficială a celei mai mari hărți din lume, al cărei contur este format din oameni.

  Parada de deschidere a Zilelor municipiului Târnăveni începe la ora 19, cu ansamblurile locale și din cele nouă țări prezente la Festivalul Internațional de Folclor “Folk Friends Together”, inclus în programul evenimentului.

  Deschiderea oficială a Zilelor municipiului Târnăveni va avea loc începând cu ora 19:30, pe scena din centrul orașului, ocazie cu care va fi ascultat, în premieră, imnul municipiului Târnăveni.

  Programul artistic cuprinde toate genurile muzicale, o atenție deosebită fiind acordată artiștilor locali. Capetele de afiș ale ediției 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni sunt CRBL și Ștefan Bănică jr, care vor încheia programele de vineri și sâmbătă, iar duminică va fi ziua dedicată folclorului.

 • Premii pentru Polistii locali din Tarnaveni

  În intervalul 12-13 august, Asociația polițiștilor locali ”Transilvania” a organizat la Lăpușna, în județul Mureș, ”Tabara de vară”. În cadrul acestui eveniment au avut loc mai multe concursuri, iar Poliția Locală din Tarnaveni s-a întors acasă cu locul I la gătit, diplomă și cupă și locul II la concursul de table, o diplomă pentru Vasile Detesan.

 • Programul complet al Zilelor municipiului Târnăveni

  În acest sfârşit de săptămână în centrul localităţii vor avea loc Zilele municipiului Târnăveni. Iată care va fi programul complet şi celelalte locaţii unde vor avea loc activităţi cu acest prilej:

  Vineri 18 august

  15.30 VERNISAJUL PROIECTULUI ALEEA STELELOR (Parcul Primăriei)

  16:00 Şedința festivă a Consiliului Local (decernarea titlurilor de cetățean de onoare și Urbis Dignitas) și conferința „Târnăveni, pasul înainte” (Casa de Cultură – Sala Oglinzilor)

  17:00 Primirea delegațiilor străine prezente la Zilele Târnăveniului și schimbul de cadouri în cadrul Festivalului Internațional de Folclor (Casa de Cultură – foaier)

  17:15 Ceremonia de atribuire a numelui „Sever Suciu” actualei străzi “Narciselor” și a numelui “Ligeti György” actualei străzi “1 mai” strada Narciselor

  17:15 Întâlnirea participanților pentru recordul Guiness la Piața Obor (Piața Obor)

  18:00 RECORDUL MONDIAL GUINESS WORLD OF RECORDS (Piața Obor)

  19:00 Parada de deschidere Zilele municipiului Târnăveni (Piața Obor – scenă)

  19:30 Deschiderea oficială și LANSAREA IMNULUI MUNICIPIULUI TÂRNĂVENI (scenă)

  19:45 Concert: Ciprian și Mihaela Istrate (scenă)

  20:30 Spectacol Festivalul Internațional de Folclor (scenă)

  21:30 Concert: Măriuțe -scenă

  22:00 Concert: Andra Covaleov -scenă

  22:30 Concert: Autograf -scenă

  23:15 Concert: C.R.B.L. -scenă

  00:15 Recital: DJ Raulio -scenă

  SÂMBĂTĂ, 19 AUGUST

  10:00 CONCURSURI SPORTIVE: fotbal (stadionul Chimica), ciclism, table, tenis (centru)

  19:00 Concert: ȘATRA B.E.N.Z. (Casa de Cultură)

  19:00 Recital: Nelu Șopterean -scenă

  19:40 Concert: Bereczi Botond jr. -scenă

  20:15 Concert: Robert Micu -scenă

  20:40 Concert: Lambrino -scenă

  21:40 Concert: Ștefan Bănică jr. -scenă

  22:45 Recital: DJ Raulio -scenă

  DUMINICĂ, 20 AUGUST

  10:00 CONCURSURI SPORTIVE: fotbal (stadionul Chimica), ciclism, table, tenis (centru)

  14:00-16:00 PREMIEREA CONCURSURILOR SPORTIVE -centru

  16.00

  Deschiderea festivalului

  -Junii Tarnavei – Oas

  -Anastasia Halmaciu

  -Junii Tarnavei – Tarina

  -Kokenyes-Dansuri maghiare

  -Junii Tarnavei – Invartita

  -Fonix Mazxorett – Ungaria

  -Junii Tarnavei – Codru

  17.00

  -Rochy Folk – Polonia

  -Junii Tarnavei – Tarnava

  -O”Sea-Ryan Irish – Australia

  -Dzirnakment – Letonia

  -Junii Tarnavei – Salaj

  18.00

  -Andrada Popa

  -Faros – Grecia

  -Hebe – Estonia

  -Tozluyollar Genclik – Turcia

  19.05

  -Costi Dumitru

  -Fonix Mazxorett – Ungaria

  -Rochy Folk – Polonia

  -O”Sea-Ryan Irish – Australia

  19.55

  -Anca Manoila

  -Junii Tarnavei – Somes

  -Dzirnakment – Letonia

  20.35

  -Razvan Pop

  -Faros – Grecia

  -Hebe – Estonia

  -Tozluyollar Genclik – Turcia

  21.25

  -Mihai Petreus

  -Junii Tarnavei – Fagaras

  21.45

  -Ina Todoran

  -Junii Tarnavei – Hategana

  22.05

  -Ceremonia de premiere

  -Foc de artificii

 • Megapal Rute angajeaza sofer

  Megapal Rute angajeaza sofer profesionist, categoria C+E pt rute tur-retur in strainatate. Telefon: 0757 337 157.

 • TV Adler Trading angajeaza

  TV Adler Trading angajeaza operator fibră optică. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Târnăveni, strada 22 Decembrie nr.8 A.

 • Trofeul „Fotbal la infinit” incepe in acest weekend

  Clubul Sportiv Infinity si Primaria Municipiului Tarnaveni organizeaza a VI-a editie a trofeului „Fotbal la infinit”.
  Competitia se va desfasura pe o perioada de 3 saptamani si vor participa peste 60 de echipe de copii si juniori din tara si strainatate repartizate pe categorii de varsta intre 7 si 13 ani. Cei peste 600 de sportivi vor fi recompensati de organizatori cu diplome, cupe, medalii, trofee, apa plata si dulciuri. Toate meciurile de fotbal se vor desfasura pe stadionul Chimica din localitate si vor incepe in fiecare sambata si duminica intre orele 9 -17.

  Va asteptam in numar cat mai mare la stadion.

  Intrarea este libera.

 • Accident cu 4 victime în Adămuş

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Formația Autograph concertează pentru fanii locali și anul acesta

  Din 2017 formația locală Autograph are o nouă componență:

  Dragos Radu – vocal,
  Cucerzan Florin -Gt. Solo,
  Nelu Matei -Bass,
  Cucerzan Tiberiu -Tobe,
  Catalin Chereji -Clape.

  Ultimele concerte ale trupei de rock au fost la Art Club T-Veni, Zilele Orasului Târgu Mureș, Maris Fest, în Ludus.

  În această lună vor mai fi concerte la Turda și Bistrița.

  La Târnăveni vor concerta vineri 18 august.

 • DJ Raulio mixează vineri şi sâmbătă la Zilele municipiului Târnăveni

  DJ Raulio sau Silviu Raulio are 29 de ani şi este din Târnăveni. A absolvit Liceul Teoretic Andrei Bârseanu şi Universitatea Petru Maior din Târgu Mureş, profil inginerie. A intrat în contact cu muzica la vârsta de 15 ani când l-a descoperit pe idolul său DJ Tiesto, care mixează pe stadioane în faţa a mii de oameni. S-a îndrăgostit instantaneu de muzica şi mixajele lui Tiesto şi şi-a spus “Vreau să fac şi eu asta”.

  A început să înveţe despre muzica house, clubbing şi-a cumpărat aparatură pentru DJ şi a început să mixeze prima dată acasă iar apoi în cluburile din apropiere. În anul 2008 a câştigat locul 1 la un concurs de DJ amatori din România. Premiul a constat în petrecerea unei săptămâni în Ibiza, alături de alţi 3 prieteni, unde a avut ocazia să experimenteze atmosfera din cele mai mari cluburi din lume. După ce a fost prins de “Vibraţia din Ibiza” stilul său s-a modelat după influenţele Baleare şi a început să mixeze pentru cluburi şi emisiuni de radio. Stilul său îţi taie răsuflarea declarau ascultătorii.

  DJ care i-au fost exemplu, precum Tiesto, Mark Knight, Andy Duguid, Funkagenda, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Trentemoller, Deadmau5, Vali Barbulescu, Paul Kalkbrenner, Anthony Middleton & Luca Saporito de la Audiofly, Carl Cox şi Marco Carola l-au determinat să meargă mai departe pentru a-şi produce propria muzică şi să o împărtăşească şi altor persoane.

  DJ Raulio a mixat şi în oraşul său natal atât la postul de radio Poliglot FM în cadrul emisiunii Orange Beats cât şi pe scena festivalului Zilele Târnăveniului.

  Raulio a lansat alături de Lara Mocco, o solistă din Cipru, primul său single official, Piesa “DJ” fiind produsă în Bucureşti în studioul Full Boss Music, acelaşi în care îşi produce muzica şi DJ Sava.

  Visul lui DJ Raulio este să pună Târnăveniul pe harta muzicală a lumii, tocmai e aceea revine mereu acasa cu placere pentru a impartasi locurilor natale muzica ce se asculta in cele mai mari cluburi ale lumii.

  În prezent locuieşte in München unde este rezident intr-un club din centrul orasului de mai bine de un an.

  DJ Raulio a mai lansat o piesa underground, la care a lucrat impreuna cu un producator din Peru, la o casa de discuri din Ibiza, „IB Music Ibiza Record Label”.

  DJ Raulio va mixa vineri şi sâmbătă la Zilele municipiului Târnăveni, la încheierea programului artistic pe scena festivalului.

 • Boti Junior revine la Zilele Municipiului Tarnaveni

  Boti Junior dupa 2015, 2016 din nou in 2017 la Tarnaveni. Pentru ca a placut Tarnavenilor in anii precedeti,anul acesta revine,cu piese noi. Boti junior este un artist targumuresean care canta in lb maghiara. Bereczki Botond (Boti Jr.) s-a nascut in 1991 la Tg Mures.
  Cariera muzicala si-a inceput-o in 2010 ,in 2011 castigand trofeul cel mai popular artist maghiar din ardeal.In momentul actual are 3 albume de succes,are un stil muzical dance si retro 80’90’ atat pentru tineri cat si pentru varsnici.
  Artistul incearca sa faca un show de neuitat impreuna cu publicul. Se poate lauda cu peste 2000 de concerte atat in tara cat si in strainatate.
  Artistul promite un show extraordinar si anul acesta la Tarnaveni,unde va asteapta cu drag.
  Boti Junior va urca pe scena sambata 19 august,singurul artist maghiar de muzica usoara care va concerta in 2017 la Tarnaveni.

 • Eveniment dedicat iubitorilor de ciclism la Zilele Municipiului

  Primăria municipiului Târnăveni va organiza sâmbătă, 19 august, în cadrul evenimentului Zilele municipiului Târnăveni, un eveniment dedicat iubitorilor de ciclism.
  Întâlnirea participanților va avea loc la ora 17, în fața scenei din centrul municipiului. Vă așteptăm!

 • Se fac înscrieri pentru campionatul de table

  Primăria municipiului Târnăveni va organiza sâmbătă, 19 august, în cadrul evenimentului Zilele municipiului Târnăveni, un campionat de table.
  Pentru înscrieri și detalii suplimentare, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0729.084.581.

 • 2.0. Pentru Valentina Vulea nu există limite în domeniul designului interior

  Valentina Vulea este designer de interior şi e printre fericitele persoane care îşi practică hobby-ul ca şi meserie.
  A studiat în Cluj-Napoca la Universitatea de Artă şi Design. Apreciază timpul petrecut în cadrul facultăţii, deoarece i-a oferit ocazia să experimenteze diverse teme şi să lucreze cu materiale variate.

  „E plăcut să nu ştii care este limita între muncă şi relaxare,” afirmă Valentina. „Nu de puţine ori ne întâlneam un grup de colegi şi ne pregăteam lucrările pentru notare. Am prins multe răsărituri în timpul facultăţii, dar acesta e şi farmecul experienţelor” spune Valentina.

  În cadrul universităţii oportunităţile sunt variate, în funcţie de interesul şi dorinţele fiecăruia. A colaborat cu o fabrică de mobilier, alături de care a realizat câteva proiecte personale, scaunul „VVV” , măsuţa modulara „VVV” , ultima lucrare fiind premiată de firma Naturlich, în cadrul concursului de design organizat de APMR.

  Valentina a învăţat că este necesar să ştii toţi paşii de realizare a unui produs, de aceea s-a implicat în execuţia produselor sale.

  După terminarea studiilor a călcat pragul unor firme specializate în mobilier şi design interior din Cluj-Napoca. Momentan este freelancer, dar a păstrat colaborarea cu ei, având proiecte în comun şi în prezent.

  Şi totuşi Valentina Vulea a ţinut în permanenţă legătura cu oraşul natal. La începutul anului s-a reamenajat Salonul Plussz, un proiect realizat la iniţiaţiva proprietarilor de a oferi mai multe servicii clienţilor. Combinaţiile de materiale şi ergonomia spaţiului creează astfel o atmosferă degajată şi elegantă.

  O lucrare care i-a adus o satisfacţie sufletească şi profesională deosebită este însă noua clădire din cadrul „Ruck Ventilatoare”. Colaborarea pentru interiorul clădirii „The Hexagon” a fost încununată cu evenimentul „Porţile deschise”, în luna mai, anul curent, după o muncă de peste 2 ani, fiind susţinută de Ruben Sabou, colaborator pe design interior. Un proiect de o asemenea amploare presupune şi un volum de informaţii pe măsură.
  „Mi-a plăcut încă de la început ideea de a construi un spaţiu destinat angajaţilor, o investiţie importantă în dezvoltarea companiei” a afirmat Valentina Vulea.

  „În ultimii ani am observat un interes şi o investitie tot mai mare în ceea ce înseamnă viaţa în Târnăveni. Sunt mândră că pot contribui astfel la evoluţia oraşului. Momentan lucrez la un nou magazin în Târnăveni, Chic Store, pe care îl las la aprecierea voastră, în momentul în care se va deschide” spune tânăra designer.

  Există în permanenţă o expoziţie deschisă cu lucrările sale în localul FRESGO din Cluj-Napoca, cafenea la care a fost prezentă încă de la început. Colaborarea cu acţionarii pentru designul interior a fost încununată cu o prietenie frumoasă.

  „Cine spune că nu se poate, înseamnă ca nu a încercat destul. Pentru mintea umană nu există limită. Limita ne-o impunem noi” declară cu optimism Valentina Vulea.

 • Ştefan Bănică Jr. revine la Târnăveni după 23 de ani

  După 23 de ani Ştefan Bănică Jr. revine la Târnăveni. Dacă la prima apariţie în localitate a urcat pe scena Casei de Cultură alături de chitara sa, acum Ştefan Bănică va avea alături întreaga formaţie care îl însoţeşte la concerte.

  Ștefan Bănică jr. (născut în 18 octombrie 1967) este un actor, compozitor, interpret, regizor, producător și moderator TV român. Având o carieră de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecși și apreciați artiști din România.

  A susținut mii de concerte, stabilind adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului, cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România, o adevărată tradiție de peste 15 ani.

  A lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

  Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții vin în completarea palmaresului său impresionant.

  Cu un public foarte variat, începând de la copii, tineri și până la părinți și bunici, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbizul românesc.

  Este fiul celebrului actor Ștefan Bănică (senior) și al jurnalistei Sanda Vlad-Liteanu.

  Președintele României Ion Iliescu i-a conferit actorului Ștefan Bănică (junior) la 13 mai 2004 Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D – „Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

  Ștefan Bănica va concerta la Târnăveni sâmbătă 19 august.

 • Primarul din Târgu Mureș, Dorin Florea, alături de consilierul său Claudiu Maior puşi sub acuzare de DNA

  Primarul municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea, a fost pus sub acuzare de DNA pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată (9.198 de acte materiale).

  În același dosar, Claudiu Sergiu Maior, fost viceprimar al municipiului Târgu Mureș, la data faptelor consilier al primarului, este acuzat de săvârșirea infracțiunii de uzurparea funcției, cu obținere de foloase necuvenite pentru sine sau altul, săvârșită în formă continuată.

  Potrivit unui comunicat al DNA, transmis joi AGERPRES, Sergiu Claudiu Maior, consilier al primarului din Târgu Mureș, în perioada 9 martie 2016 — 29 iunie 2017, a îndeplinit acte — semnarea a 9.198 de ordine de plată ale Primăriei Târgu Mureș — ce nu intrau în atribuțiile sale legale de serviciu, fiindu-i interzise de lege. Interdicția a rezultat din incompatibilitatea stabilită de Agenția Națională de Integritate și confirmată de instanță prin decizie definitivă la data de 1 martie 2016. Această împrejurare a avut ca efect pierderea de către Sergiu Maior a dreptului de a ocupa o funcție sau o demnitate publică în următorii 3 ani.

  După ce a demisionat din funcțiile de viceprimar și de consilier local, Sergiu Maior a fost angajat de Dorin Florea pe postul de consilier al primarului.

  DNA arată că printre atribuțiile primite de Sergiu Maior figura și aceea de a semna ordinele de plată, atribuție pe care acesta o îndeplinise și în calitate de viceprimar.

  Procurorii mai spun că, în calitate de primar al municipiului Târgu Mureș, Dorin Florea a emis două dispoziții (nr. 971/04.03.2016 și nr. 1838/24.06.2016) prin care, cu nerespectarea Legii nr. 176/2010, i-a creat lui Sergiu Maior cadrul necesar să efectueze acte ce implică exercitarea prerogativelor de putere publică, cu toate că se afla sub interdicție.

  Conform DNA, în acest caz a fost încălcat și art. 54 alin. 5 din Legea nr. 273/2006 care stipulează că „(…) Instrumentele de plată se semnează de către contabil și șeful compartimentului financiar-contabil”.

  Claudiu Sergiu Maior a fost pus de DNA sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, având mai multe obligații, printre care: să se prezinte la Inspectoratul de Poliție al Județului Mureș — Serviciul de Investigații Criminale — Biroul Supravegheri judiciare, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; să nu depășească limita teritorială a României, având interdicție de a părăsi țara, interdicție ce poate fi ridicată doar cu încuviințarea prealabilă a procurorului competent; să nu se apropie și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menționate în ordonanță, precum și cu toți ceilalți salariați ai Primăriei Târgu Mureș; să nu desfășoare activitatea de consilier al primarului municipiului Târgu Mureș în exercitarea căreia a săvârșit infracțiunea pentru care este cercetat; să nu se deplaseze în incinta Primăriei municipiului Târgu Mureș.

  AGERPRES
  Foto: Inmures.ro

 • Târnăveneanul MICU concertează la Zilele municipiului

  Micu Robert este din Târnăveni şi a fost şi protagonistul mai multor piese Hip-Hop, cu videoclipuri realizate la Târnăveni de către Daniel Libeg.

  MICU va urca pe scena festivalului din Târnăveni sâmbătă 19 august.

 • Şatra B.E.N.Z. concertează la Zilele municipiului

  Şatra B.E.N.Z. este formată din Lu-K Beats, Killa Fonic, Super ED, NOSFE şi Keed şi este una dintre reprezentantele noului curent muzical denumit trap. Trupa a lansat până în prezent un singur album, denumit O.S.O.D. pe care îl promovează într-un turneu prin România.

  Lu-K Beats: Eu am încercat să aduc trapul în România de prin 2012 şi lumea nu prea înţelegea, era prea agresiv, mult bas şi multe sunete ciudate. Dar am scos primul remix trap din România la piesa „Maraboo“ de la Antonia şi atunci a fost primul contact cu trap al României, cred. Apoi am mai scos eu nişte piese ca producător, între timp l-am descoperit pe Killa, am început să îi produc nişte piese. Nu ne-am grăbit să le scoatem fix atunci în 2012 pentru că ştiam că poate mai bine, aşa că am aşteptat momentul oportun şi am dat cu piesa „Sparg“ pe care au fost şi Guţă şi NOSFE. Piesă fiind un trap foarte dark a avut un succes destul de mare. Am început să ne vedem pe la studio, Guţa l-a adus pe Keed între timp. Am lansat piesă „Cum o dau“, care a avut mare succes, am vrut să fac partea a doua şi din greşeală am intrat pe YouTube şi acolo ai speed şi am dat piesă pe slow şi a ieşit „Trap Army“. Şi am zis că trebuie să fac o piesă în genul asta. Am vrut să fie „Cum o dau II“ şi a ieşit „Trap Army“ cu Şatra.

  Şatra B.E.N.Z. concertează la Zilele municipiului sâmbătă 19 august de la ora 19.00 la Casa de Cultură.

 • Percheziții la societăți comerciale suspectate de evaziune fiscală

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Arestat pentru evaziune fiscală

  Pentru a vedea acest material trebuie sa fii client GOLD!

 • Chimica se reuneşte în 11 august

  Cu ocazia aniversării a 40 de ani de când echipa de fotbal Chimica Târnăveni a devenit campioană națională la Juniori, fotbaliştii se reunesc pe stadionul din localitate pentru un meci aniversar. Reuniunea va avea loc în data de 11 august de la ora 17.00

  În 12 iunie 1977 Chimica Târnăveni a scris istorie, o reușită remarcabilă, care din păcate nu s-a mai repetat pentru nicio echipă locală de atunci.

  O altă performanță istorică a fost în anul 1976, așadar în urmă cu 41 de ani, Chimica Târnăveni, promova în Divizia B într-un meci câştigat cu Metalul Aiud în capitală.

  Organizator este Gicu Vitan.

 • Fiii satului Bobohalma – 2017

  Primăria municipiului Târnăveni organizează în perioada 12 – 13 august 2017 reîntâlnirea Fiilor satului Bobohalma, ediţia 2017. Programul va fi următorul:

  Sâmbătă 12.08.2017 ora 18.00

  o Teodora, Narcisa si Teodor Țogorean
  o Anca Manoilă
  o Andrei Romanică
  o Ovidiu Furnea
  o Monica Pîrlea
  o Iulia Maier
  o Adriana și Nelu Maior

  Duminică, 13.08.2017 ora 1700
  o Mihai Petreuș
  o Maria Dan Păucean
  o Eugen Pistol
  o Victoria Neițescu
  o Nelu Păucean
  o Livia Harpa
  o Aurel Giță
  o Mara Andraș
  o Cornelia Mihuț
  o Junii Târnavei
  o Daniel Vulea – saxofon

  Prezentator Victor Vulea
  Organizator Prof. Vily Halmen

 • Parcări Made in Târnăveni

  În lipsa unor locuri suficiente de parcare în centrul localității nesimțirea anumitor șoferi își spune cuvântul atunci când sunt nevoiți să parcheze. Un alt exemplu de lipsă de bun simț dar și de încălcare a regulilor de circulație este cazul din imagine, unde conducătorul auto a oprit fără jenă mașina pe trotuarul din centrul municipiului, la intersecția străzilor Republicii și Stadionului. De multe ori acești șoferi scapă de amenzi pentru că oprirea lor este de scurtă durată.

 • Lambrino urcă pe scena festivalului de la Târnăveni

  Lambrino are un sunet proaspăt şi optimist şi a cântat pe mai multe scene ale festivalurilor româneşti.

  Lambrino şi-a lansat primul single din cariera solo, “Gheaţă şi foc”, un featuring cu frumoasa artistă Simona Nae în anul 2014.

  După succesul colaborării cu Simona Nae, Lambrino a scos pe piaţă în 2015 un nou single, intitulat “Forever”.

  Lambrino a mai cântat alături de trupe precum Hara sau Talisman.

  Anul acesta artistul a lansat un videoclip alături de Giulia.

  Lambrino va cânta pe scena festivalului din Târnăveni sâmbătă 19 august.

 • Mai multe premiere la Zilele municipiului Târnăveni

  Primăria municipiului Târnăveni va organiza ediţia 2017 a Zilelor municipiului Târnăveni sub egida recunoaşterii valorii unor personalităţi de marcă ale localităţii.

  În acest context va fi realizat proiectul „Aleea Stelelor” în Piaţa Primăriei precum şi atribuirea numelor unor personalităţi locale pentru două străzi din Târnăveni.

  Tot atunci se va lansa brandul municipiului şi se va asculta pentru prima dată Imnul Oraşului.

  Cu prilejul Zilelor municipiului se va prezenta şi strategia Smart City a localităţii.

  De asemenea se va încerca omologarea unui record Guiness World of Records prin cea mai mare formaţie de oameni care vor umple conturul unei ţări. În cadrul acestui proiect se va realiza conturul României, vineri 18 august în Piaţa Obor de la ora 17.00, Târnăveniul având şansa de a intra în Cartea Recordurilor.