Locuri de munca

Această secţiune este ofertă gratuit de portalul Tirnaveni.ro firmelor care au nevoie de personal. Angajatorii sunt rugați să precizeze pe lângă textul anunțului și perioada de valabilitate a acestuia sau să ne înștiințeze dacă postul s-a ocupat între timp. Puteti trimite anunturile la adresa: office @ tirnaveni.ro (fara spatii).

ATENŢIE: Această secţiune nu este destinată anunturilor care se referă la căutarea unui loc de muncă, sunt publicate doar OFERTELE DE ANGAJARE. Cei care vor sa posteze un anunt de CAUTARE a unui loc de munca o pot face la sectiunea de ANUNTURI.

Angajam brutar cu experienta, salariu convenabil.Informatii la nr.tel. 0723352953.

––––

Casa de pariuri Planet Win 365 , angajeaza casiera.Cv-urile se pot depune la Agentie(Republicii nr.85) , langa Farmacia Richter sau pe adresa de mail:cristina.simea@bayern.ro.Salariu atractiv.

––-

“Caut personal – baieti, varsta 20-35 ani, pentru servicii de repaletare, depozit logistica in Iernut. Preferabil ca zona din Iernut sau din imprejurimi.

CV-ul la adresa: liviu.cojoianu@combera-retail.ro “

––––-

Societate comerciala angajeaza muncitori in constructii, dispusi sa lucreze in strainatate: zidarie, placari faianta, gresie, finisaje interioare si exterioare.
Soicitantii sa posede permis de conducere categoria B.
Persoanele interesate pot suna la nr 0729120272 sau vor trimite pe adresa de e-mail usinegdl@yahoo.fr un CV.
Rugam seriozitate

––-

A&A TRANSPORTURI angajeaza Soferi pe camioane 40 T in trafic international . CV la adresa office@aatransporturi.com sau info la tel 0756265004 sau la biroul firmei str Aleea Garii 1F (langa cabinet stomatologic)

––

Angajez tamplar cu experienta. Telefon 0744 208 842.

–––––

Angajam pizzar. Experienta nu este necesara. Inf. la nr 0744745515 Morandy

––-

Angajez manager restaurant cu experiența in domeniu, conduita ireproșabilă , posesor carnet conducere categoria B,disponibilitate program prelungit. Cv-ul + poza doar pe mail. Se ofera salar motivant si procent din incasari, plus multe alte beneficii. contact: vintagerestaurants@gmail.com”

–––