Luni încep probele scrise. Primul test – Limba și literatura română

bac romana

Absolvenții de liceu, din Târnăveni, susțin luni testul scris la Limba și literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2016.

La proba de Limba și literatura maternă sunt așteptati la Tarnaveni 256 de candidați . Este prima proba scrisă, fiind urmată, marți, de testul la limba maternă, de proba obligatorie a profilului, care va avea loc miercuri, și de proba la alegere, care încheie examenul din aceasta vară.
Centrul de examen la Târnăveni se află la Liceul Teoretic „Andrei Bârseanu”. Accesul candidaților în centrele de examen la probele scrise se face în intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie.

NU este permis accesul în săli cu manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, și nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

De asemenea, candidaților le este interzis sa comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notițe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinși în aceste situații vor fi eliminați din examen.