Mureș Half Marathon începe în 6 mai

Asociația Mureș Runners a deschis înscrierile și te invită să participi duminică, 7 mai 2017, la cea de-a doua ediție a Mureș Half Marathon, evenimentul prin care descoperim împreună Tîrgu Mureșul în alergare.

Tibi Useriu, dublu campion al celei mai teribile curse din lume 6633 Artic Ultra, #alearga alaturi de echipa Mures Runners si de toti cei prezenti in 7 mai la #mhm2017.

Concept Mureș Half Marathon

În cadrul unui traseu de asfalt și piatră cubică, Mureș Half Marathon ne va purta pașii prin cele mai reprezentative puncte ale orașului. Luăm startul din Piața Teatrului, parcurgem centrul istoric și cultural, Piața Trandafirilor, descoperim clădirile emblematice ale urbei, ajungem la Cetatea Medievală, și continuăm să alergăm prin cartierele noi ale orașului.

Experiența Mureș Half Marathon este mai mult decât o cursă de alergare. Participanții vor descoperi latura culturală a orașului încă de la ridicarea kiturilor de participare, care va avea loc în foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș.
”Ne dorim ca Mureș Half Marathon să fie locul și timpul în care oamenii se întâlnesc și se bucură de lucruri frumoase: o alergare alături de prieteni și alți pasionați de mișcare, un pas în plus pentru sănătatea lor personală, o descoperire a tot ce are Tîrgu Mureșul mai frumos de dăruit, în cea mai vie perioadă a anului”, a declarat Vasi Barbu, Președintele Mureș Runners și Director al Cursei.

Probe #mhm2017

Participanții se pot înscrie la oricare dintre cele 5 probe ale competiției:
– Semimaraton (21 km),
– Semimaraton Ștafetă (4 participanți x 5 km fiecare),
– Cursa Individuală de 10 km,
– Herlitz Cursa Adolescenților (2 km)
– Herlitz Kids RUN (1km).

Program Mureș Half Marathon
Sâmbătă, 6 mai: Foaierul Teatrului Național din Tîrgu Mureș: Sport Expo
09.00 – 20.00: Ridicarea kiturilor de concurs de către participanți
Duminică, 7 mai: probe Mureș Half Marathon, Pasta Party și Premiere
Piața Trandafirilor:
07.30 -08.30: Predare kituri pentru participanții veniți din afara orașului;
12.00: Start Herlitz Kids Run 1 km și Herlitz Cursa Adolescenților 2 km
08.30 – 09.00: Incălzire cu echipa Mureș Runners
09.15: Start probe Half Marathon 21 km; Ștafetă 4 participanți X 5 km fiecare; Cross Individual 10 km.
Piața Teatrului Național din Tîrgu Mureș
14.30: Pasta party în aer liber
14.15: Tombolă surpriză Trisport
15:00: Festivitatea de premiere

Kitul de participare Mureș Half Marathon
Kitul de participare MHM conține produse consacrate și iubite de către alergători: Șosete de compresie ELEVEN, bandană ELEVEN; medalie de Finisher custom made, CIP de cronometrare de unică folosință, număr de concurs, voucher acces Pasta Party, diplome ce vor putea fi descărcate online, voucher 7% reducere la Trisport.ro, broșurile sponsorilor.