Nu rata noua comedie de la Tîrnăveni

Spectacolul independent “3 Ciudaţi” este o producţie a Asociaţiei Culturale Internaţionale “S-.Baroc”. Montarea semnată de regizorul Sorin Misirianţu are la bază un text de Yasmina Reza.

Sunt trei prieteni – Serge, Marc şi Yvan, interpretaţi de Ioan Isaiu, Marius Rizea şi Şerban Georgevici. Potrivit descrierii, este vorba despre o comedie savuroasă care are ca temă principală prietenia, într-o lume “în care în loc să ne fim unul altuia aproape, ne purtăm ca nişte ciudaţi”. Căci cei trei sunt pe punctul de a rupe definitiv relaţiile din cauza unui tablou alb, pe care Serge îl cumpără cu o sută de mii de euro!

Şerban Georgevici este actor al Teatrului de Comedie, Marius Rizea e de la Teatrul Naţional Bucureşti, iar Ioan Isaiu e cunoscut ca independent. Împreună, “diriguiţi” de Misirianţu, au pus de un spectacol, numindu-l “3 Ciudaţi”. Reprezentaţia durează 1 oră şi 30 min.

Spectacolul are loc la Tîrnăveni miercuri 28 februarie de la ora 19.00 la Casa de Cultură. Preţul unui bilet este de 20 de lei si poate cumpăra de la Casa de Cultură de luni până vineri între orele 9-17.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.