Party de Mos Nicolae cu cercul de teatru de la Clubul Copiilor Tarnaveni si Fundatia Buckner

Marti, 5 decembrie 2017, cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, impreuna cu elevii clasei a II-a de la Fundatia Buckner au organizat un party, un fel de petrecere in asteptarea lui Mos Nicolae. Petrecerea s-a desfasurat la Clubul Copiilor la cercul de teatru. Elevii de la Buckner activeaza in cadrul cercului de teatru de la Clubul Copiilor.
Elevii au dansat, au cantat si s-au intrecut intre ei, prin tot felul de jocuri de rol si pantomima. Trebuie sa remarcam faptul, ca elevii de la Buckner sunt foarte talentati la muzica si dans. Elevii care s-au remarcat sunt: Diana-Maria Marginean, la muzica, o voce superba care interpreteaza minunat melodia “Miracolul Craciunului”. Alti elevi, care s-au remarcat la dans sunt:Adelina Spiridon, Denis Odvos, Claudia Lucaci, Alexandru Szasz si Ricardo Varga.
Organizatorii acestui Party de Mos Nicolae sunt prof. Liviu Turcu, directorul Fundatiei Buckner si prof. Alina-Carla Crainic-Farkas de la cercul de teatru de la Clubul Copiilor Tarnaveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.