Premiul doi la Olimpiada Satelor Mureşene

Pentru micii matematicieni ai satelor judeţului Mureş, ziua de 3 martie 2018 a însemnat prilej de întâlnire într-un mediu competitiv şi prietenos cu ocazia organizării la Şcoala Gimnazială „Fogarasi Samuel“, din Găneşti a „Olimpiadei de Matematică a Satelor Mureşene conf.dr. Adrian Petrescu“. Au răspuns provocării acestei olimpiade învăţători şi profesori din zona Municipiului Târnăveni, de la mai multe unităţi şcolare şi elevii acestora din clasele IV-VIII.

Concursul este destinat elevilor din mediul rural şi are ca scop asigurarea egalităţii de şanse la nivelul activităţii de excelenţă, fiind unica competiţie de acest gen din ţară.

Premiul II s-a acordat elevei MOGA ANCA TEODORA, din clasa a IV-a, de la Structura: Şcoala Primară „Decebal“, din localitatea Bobohalma, judeţul Mureş, pentru rezultatele obținute la CONCURSUL DE MATEMATICĂ „OLIMPIADA SATELOR MUREŞENE – conf. Dr. A. Petrescu“, faza locală, din 3.03.2018, îndrumată de profesor învăţământ primar Deteşan Mirela.

Sper ca strădania acestei fetiţe, care învaţă în regim simultan încă din clasa pregătitoare, la fel ca alţi colegi de-ai ei competitivi, să fie apreciată şi răsplătită pe merit! Vă felicit pe toţi elevii pentru efortul depus! Mulţumim conducerii Şcolii centrului de concurs, profesorilor, dar şi colegilor implicaţi în buna organizare şi desfăşurare a acestei olimpiade!

a afirmat Deteşan Mirela.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.