Primăria are de încasat de la un sfert din populaţie dar şi de la firme peste 2 milioane de euro

În oraşul în care cea mai mare parte a populaţiei se plânge de infrastructură şi de multe lipsuri există aproape 4000 de datornici la bugetul local şi peste 160 de firme care nu şi-au achitat obligaţiile. Mai concret, impozite, taxe locale dar şi amenzi adunate de-a lungul timpului. Conform listelor publicate de către Primăria Tîrnăveni există persoane care au acumulat datorii ani de-a rândul. În aceste condiţii este uşor de criticat că nu se fac atâtea lucuri care ar trebui în oraş, dar când vine vorba de achitarea propriilor obligaţii, pentru mulţi această îndatorire dispare.

3875 de persoane fizice au datorii mai mari de 150 de lei la bugetul local din Tîrnăveni iar la aceştia se adaugă 163 de firme care au restanţe la plata datoriilor către bugetul local.

În total datoriile persoanelor fizice cumulează suma de 6.288.048 de lei iar cea a firmelor este de 3.883.625 de lei.

Primăria a publicat lista debitorilor persoane fizice si persoane juridice care înregistrează obligații restante față de bugetul local. Lista cuprinde contribuabilii care înregistrează datorii peste plafonul stabilit (150 lei pentru persoane fizice și 100 lei pentru persoane juridice) și au fost notificati în prealabil în privința acestora. În termen de 15 zile de la achitarea integrală a obligațiilor fiscale, Municipiul Târnăveni va proceda la eliminarea din lista a contribuabililor care și-au achitat aceste obligații. De asemenea, în cazul obținerii de către contribuabili a suspendării executării actului administrativ fiscal se va proceda în termen de 15 zile la eliminarea din lista a contribuabililor aflați în această situație.

Lista restante persoane juridice la 21.02.2018

Lista restante persoane fizice la 20.02.2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.