Mai sunt câteva locuri pentru cursurile de limba germană

Din luna februarie reîncep cursurile de limba germană pentru adulţi la Târnăveni. Cei care doresc se mai pot inscrie sau pot obtine relatii la nr de telefon 0751 309 402.

Părerea cursanților după terminarea cursului A1.1, organizat la Târnăveni (noi.-dec. 2016)
1.
Acest curs este foarte practic. Metoda de învățare a limbilor străine prin acest mod este eficientă, ușor de înțeles, de recepționat. Mie mi-a plăcut!!!
O.D. – 44 ani – tehnicean dentar
2.
Pentru mine a fost o experiență plăcută. Modul de predare interactive și prin diferite jocuri este foarte eficient.
B.A. – 25 ani – muncitor
3.
Am participat cu drag și mare interes la fiecare curs. Apreciez și simt că mi-a folosit mult metoda adaptată. Mulțumesc frumos pentru răbdarea și profeionalismul de care ați dat dovadă. Simt că am acumulat multe cunoștințe și mi-aș dori să continui. Mult succes!
M.A. – 40 ani – economist
4.
Am considerat înscrierea la curs o provocare. Pe măsură ce paleta de informații devenea mai extinsă, a crescut și dorința de a ține pasul cu noul. Au existat însă bariere obiective: timpul limitat al cunoștințelor și mici inhibiții. Mulțumim doamnei profesoare pentru provocările plăcute la care am fost supuși și pentru că a fost posibilă interactivitatea cursului. Informațiile primite au fost sintetice și bine structurate.
F.M. – 52 ani – educatoare
5.
Părerea mea este că acest curs este foarte bine structurat și predat. Totodată metoda de predare interactivă este foarte benefică, ajutând cursanții să înțeleagă mai bine această limbă și îi stimulează totodată să învețe mai mult. Atmosfera din timpul cursurilor este relaxată, ceea ce determină cursanții să vină cu plăcere și să interacționeze între ei. A fost o experiență foarte bună și nu credeam că o să învăț atât de multe într-un timp așa scurt. Sper să existe destui doritori, ca să continuăm acest curs. Cu mulțumiri!
F.C. – 42 ani – profesor cultură fizică medicală
6.
Părerea mea despre acest curs este una foarte bună. În primul rând am descoperit lucruri pe care îninte nu le știam, mi-am îmbogățit cunoștințele și am participat cu plăcere la toate orele de curs, chiar dacă uneori aveam impresia că nu o să fac față. Sper să reușesc să aprofundez aceste cunoștințe și să îmi amintesc cu drag de orele petrecute cu în compania d-nei profesoare și ale colegilor cu care am participat la acest curs. Vă mulțumesc!
S.I. – 42 ani – ambalator

7.
A fost un curs educatic, am învățat lucruri noi, de apreciat răbdarea doamnei profesoare. Materialele didactice-cărți, CD-uri au fost de ajutor, precum și modul de inițiere în acest curs. Mulțumim.
P.N. – 48 ani – asistent medical
8.
Am urmat acest curs cu mare drag. A fost un timp petrecut cu folos. A fost o experiență nouă pentru mine și a meritat fiecare minut petrecut în sala de curs. Frau Lehrerin, o persoană dedicată, care se face ușor înțeleasă. Dacă ar fi să o luam de la capăt, sau să continuăm, nu aș ezita. Vă mulțumesc.
B.D. – 48 ani – asistent medical de farmacie
9.
La început pare o limbă imposibil de învățat. Datorită dăruirii și profesionalismul dvs. și a faptului că mi-am dat și eu interesul, nu mai pare atât de greu! Sunt sigură că ceea ce am învățat la curs mă va ajuta mult în momentul când voi ajunge în Germania. Vă mulțumim mult!
C. Gy. – 28 ani – agent turism