Scrisoare catre Mos Nicolae cu cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni si Scoala Gimnaziala Traian

Luni, 4 decembruie 2017, cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, impreuna cu clasa a II-a , invatatoare Liliana Simon, de la Scoala Gimnaziala Traian au organizat concursul intitulat, :Scrisoare catre Mos Nicolae”. Acest concurs s-a desfasurat la Clubul Copiilor Tarnaveni, la cercul de teatru.
     In cadrul concursului, copiii s-au intrecut fiecare in a-i scrie o scrisoare cat mai frumoasa si mai deosebita lui Mos Nicolae, sperand fiecare, in felul lui, ca astfel, Mos Nicolae le va umple ghetutele si cizmulitele si nu numai, cu tot ce-si doresc ei. Este prima oara cand se organizeaza acest concurs, este prima editie. De aici inainte, se va organiza in fiecare an,  deoarece toti participantii au fost foarte incantati si entuziasmati de idee. Nu putem sa spunem, ca a fost neaparat un castigator, deoarece, toti elevii participanti, fiecare in felul lui a compus o srisoare foarte deosebita si speciala catre Mos Nicolae. Fiecare srisoare al fiecarui participant, putem spune ca este unica in felul ei si de aceea, putem spune ca absolut toti participantii sunt  castigatori, fiecare in felul lui.
     Organizatorii acestui concurs sunt doamna Liliana Simon, invatatoare la clasa a II-a la Scoala Gimnaziala Traian si prof. Alina-Carla Crainic-Farkas de la cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.