Secţiunea „Târnăveni 2.0 – Totul la superlativ” continuă şi în 2018

Demarată la începutul anului 2017, această rubrică a avut un succes remarcabil, în fiecare lună zeci de mii de vizitatori fiind interesaţi de secţiunea care şi-a dorit să scoată în evidenţă doar aspectele pozitive ale localităţii noastre.

Campania „Târnăveni 2.0 – Totul la superlativ” a demarat săptămânal iar apoi a fost publicată chiar şi mai des, deşi nu a fost o misiune deloc uşoară.
(Pentru cei care nu cunosc termenul 2.0 reprezintă versiunea doua a unei tehnici web, o reinventare a unui produs existent, ceea ce ne dorim şi pentru Tîrnăveni.)

Toţi cei care vor să ne ajute sunt rugaţi să distribuie aceste materiale mai departe. De asemenea ne vor fi de folos orice idei de promovare a localităţii şi orice implicare în acest proiect pe care le aşteptăm la adresa noatră de email office @ tirnaveni.ro.

Fiecare oraş are caracteristici pozitive sau negative. Cu toată propaganda negativă pe care a fost nevoit să o îndure Târnăveniul, în cea mai mare parte din partea propriilor locuitori, care uneori au fost îndreptăţiţi să o facă, iar alteori doar veşnic nemulţumiţi, oraşul continuă să trăiască şi să se adapteze lumii moderne. De multe ori, localităţi din ţări dezvoltate care nu sunt cu nimic mai presus decât ale noastre, se bucură de o imagine pozitivă, deoarece tuturor li se pare normal să-şi vorbească locul natal numai de bine.

Deşi este o campanie privată, materialele publicate vor putea fi folosite de orice autoritate publică locală sau naţională, în programe ale formaţiunilor politice, ideile şi materialele expuse fiind libere a fi preluate de oricine şi distribuite mai departe. De asemenea suntem deschişi oricăror parteneriate.

Târnăveniul are multe părţi frumoase, haideţi să le descoperim împreună !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.