Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.354 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 17 aprilie 2018 la 14:29
  Permalink

  Si pe langa ce a zis Nicu ar trebui sa li se taie ajutorul social cateva luni celor prinsi.

 • 16 aprilie 2018 la 23:45
  Permalink

  Gunoaie si mizerie se arunca ziua mare in centrul orasului, de ce va mirati daca se arunca la periferie ?
  Sant de acord si cu faptul ca, ai nostrii au teama sa-i amendeze, parerea mea, ar trebui un efort cu schimb de politisti locali cu alte orase, si amendati la foc continu, cei care nu au venituri, pusi sa mature si sa spele strada unde au fost surprinsi.
  Cateodata centrul arata ca un WC public

 • 13 aprilie 2018 la 13:38
  Permalink

  Mai bine intrebati-va DE CE? „face parte” din Tarnaveni, Bobohalma.
  Care au fost considerentele de a „atasa” un sat la mare distanta si nu de ex. satele care aproape ca sunt alipite de oras (Seuca, Dambau).

 • 11 aprilie 2018 la 11:06
  Permalink

  Hotarati Bobohalma este un sat sau un cartier al Municipiului Tarnaveni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.