Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.517 comentarii la „Spune-ti oful

 • 14 decembrie 2018 la 10:15
  Permalink

  Și eu am văzut cel mai periculos prădător , șacalul . Era prin jurul Primăriei .

 • 11 decembrie 2018 la 20:00
  Permalink

  ” Treaba merge bine” , ” suntem in grafic ” …termen de finalizare 5 Ianuarie . Îți vine sa crezi. Dacă e așa de ce au luat de la piața peste 700 mii lei și i-au pus la salarii pe Decembrie ?

 • 8 decembrie 2018 la 9:36
  Permalink

  Cand se va finaliza modernizarea pietei din municipiu ? Se cam bate timpul pe loc la,,tichia de margaritar ”a orasului,odata cu finalizarea autostrazilor din tara ? Adica la ,, Anu si la multi ani ”! Sa traiti !

 • 7 decembrie 2018 la 7:36
  Permalink

  Daca cei de jos se misca ,cei de sus VOR CADEA!

 • 7 decembrie 2018 la 7:31
  Permalink

  Salariatii de la stat discriminati, ce trebuie sa faci sa fi inclus in clasa privilegiata care a primit bani pt hrana si vouchere de vacanta? Poate ne raspunde la aceasta intrebare mass media sau poate Curtea de Conturi sau de ce nu instanta ?

 • 6 decembrie 2018 la 21:20
  Permalink

  Bietul nostru târg Tarnaveni a ajuns de râsul tuturor. După ce Primaria nu a fost in stare sa organizeze un an centenar pe măsura importantei ( sau mai corect, nu s-a vrut) , cu doar câteva drapele pe centru puse in ultima clipa, acum își arată iar măsura valorii. 21 de figurine luminoase și vechile ghirlande ( multe defecte) pe centru și atât. Asta reprezintă pregătirile de sărbători . Nici măcar bani de salarii nu mai sunt. Vai de anul ce va veni !

 • 6 decembrie 2018 la 17:40
  Permalink

  Cu nerăbdare și emoție-n suflet aștept sa vina noile alegerile.
  Sa scoteți din jobenul fermecat colecția de sloganuri cu care sa prostiți iar populația !
  domnule Nelu…..

 • 5 decembrie 2018 la 23:11
  Permalink

  pt.dna. locuitoare, verificati-va contractul de curent, si vedeti ce obligatii aveti si au, nu primaria va furnizeaza curentul electric

 • 5 decembrie 2018 la 20:36
  Permalink

  Astazi nu a fost ridicat gunoiul de pe strada Avram Iancu .Prea usor a fost aprobata majorarea taxei.Pentu care motiv ati acordat aceasta majorare stimati consilieri ?Nu vedeti adevarata fata a acestei societati care lasa de dorit?

 • 5 decembrie 2018 la 17:52
  Permalink

  domnule primar ( cu litere mici ) in timp ce aprindeti luminile de sărbătoare noi stam fără curent toată ziua. In Bozias nu avem lumina, nu pornesc centralele termice…cu ce sa ne încălzim copiii ? Numai de parade și festivaluri va țineți .

 • 5 decembrie 2018 la 15:54
  Permalink

  Municipiu de carton. Nu au fost in stare sa organizeze sarbatoarea zilei nationale.Rusine ca ne numim Municipiu sa incasam taxe si impozite mari!

 • 5 decembrie 2018 la 12:48
  Permalink

  Pt. Alarma : Cand suna sirena e bine sa ne astupam urechile sa nu surzim, ca altceva mai bun nu avem de facut. In rest…vedeti-va de treaba in continuare pentru ca razboaiele nu se mai duc cu pusca, razboaiele sunt economice si se desfasoara cu multe, multe dezinformari prin diverse mijloace, chiar si prin massmedia…..

 • 5 decembrie 2018 la 10:32
  Permalink

  Suna alarma!!!
  Ce am de facut???

  N-ar vrea sa ne spuna “autoritatile locale”, ce are de facut populatia in cazul in care suna sirenele?

 • 2 decembrie 2018 la 16:30
  Permalink

  Un oficial maghiar a spus public :” 1 Decembrie nu este sărbătoare pentru noi, ci zi de doliu “. Așa a arătat și in Tarnaveni 1 Decembrie. 10-20 drapele naționale pe centru și atât . Nici un steag pe Soimilor, Bozias, Soca ,pe deal sau oriunde altundeva. Și-au atins scopul cu ajutorul românilor-marionete.

 • 30 noiembrie 2018 la 23:13
  Permalink

  Țiganii au invadat orașul ,oameni care nu produc nimic , îmbolnăvesc societatea prin parazitarea resurselor locale au ajuns sa cumpere centrul orașului iar autoritățile se fac ca ploua, nimeni nu vede , nimeni nu zice nimic…. De dragul voturilor și al ciolanului au distrus un oraș care odată era prosper .

  „Şi acum priviţi cu spaimă faţa noastră sceptic-rece,
  Vă miraţi cum de minciuna astăzi nu vi se mai trece?
  Când vedem că toți aceia care vorbe mari aruncă
  Numai banul îl vânează și câștigul fără muncă,
  Azi, când fraza lustruită nu ne poate înșela,
  Astăzi alţii sunt de vină, domnii mei, nu este-aşa?
  Prea v-aţi atătat arama sfâşiind această ţară,
  Prea făcurăţi neamul nostru de ruşine şi ocară,

  Prea v-aţi bătut joc de limbă, de străbuni şi obicei,

  Ca să nu s-arate-odată ce sunteți – niște misei!
  Da, câștigul fără muncă, iată singura pornire;
  Virtutea? e-o nerozie
  Cum nu vii tu, Țepeș doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la pușcărie şi la casa de nebuni !!!!!!!!!!!

 • 28 noiembrie 2018 la 14:57
  Permalink

  Rusine Tarnaveni !
  Am trecut, după mulți ani, prin orașul meu natal. Am trecut prin multe sate și orașe dar, nicăieri in afara de Tarnaveni, nu mi s-a întâmplat sa fiu întâmpinată cu atâta indiferenta fata de marea sărbătoare a românilor. Mai sunt doar doua zile pana la memorabilul 1 Decembrie și in tot orașul nici un drapel al centenarului. Doar câteva tricolore învechite pe la instituții și câteva la casele personale. Și am mai aflat ca 1 Decembrie va fi pustiu in oraș, ca se va simula o sărbătorire cu o zi înainte . Cred ca veți fi singurul municipiu din țara fără vreo manifestare in ziua noastră, a românilor. Cu tristete va spun :Rusine

 • 24 noiembrie 2018 la 10:26
  Permalink

  Blocul afumat este al Primăriei. Și tot Primăria le da și ajutoarele sociale. Și tot Primăria are Poliție Locală. Ajutoarele se dau pentru orele de curățenie făcute tot la ei. Deci ei fac mizerie, ei fac curățenie și noi ii mai și plătim pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.