Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)3.950 comentarii

Sari la formular

 1. Ionel

  In legatura cu stirea
  „Peste 5,6 milioane de lei alocaţi pentru refacerea obiectivelor publice afectate de inundaţii”
  Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Mureş, a reuşit alocarea sumei de peste 243.000 de lei pentru de 48 de familii – SI RESTUL ?????
  Nu va e rusine sa veniti cu suma asta 243.000 ?????
  Cu 5000 lei cat vine de familie ce se poate reconstrui???

 2. hopa mitica

  cica frigul slabeste economia ,minciuni atita timp cit cazinourie si barurile sint pline in special in zona centrala care sint frecventate de cei fara un loc de munca ,nu vad economia la pamint , deci sint bani !!!

 3. Gaby

  Multumesc Pelasgus
  De aceea multii nu.ma suporta .ca spun in fata indiferent cine si ce functie ocupa

 4. pelasgus

  BRAVO GABI,APRECIEZ CURAJUL TAU

 5. Gaby

  A ..si Inca ceva
  Nu sint genul de om sa imi fac o adresa falsa sa pot scrie
  Ideea este sa site cine a scris pentru .ca mie nu mi-e frica de nimeni si de nimic
  Singurul este Dumnezeu ,de care ma tem in rest pentru mine toti sint cantitatii neglijabile

 6. Gaby

  Scz pentru greselile scrise aiurea
  Ma corectez ghivece,din cauza unghilor

 7. Gaby

  Peste tot in orasul Tirnaveni e un dezastru si nimeni nu face nimic
  Idea este .ca toate institutiile de la noi sint varza
  Cine cotizeaza are success.. cine nu cu dreptatea in mina nu poate face nimic
  Stati linistiti .ca ma ocup eu de toate aceste nedreptati
  Si am sa mediatizez….pentru .ca nu se mai poate
  Toti cei care sint in institutiile statului au impresia .ca fac ce vor si confunda cu afacerile familiei
  Rusine sa va fie

 8. Gaby

  Auzi vrajeala la politia rutiera
  Nu este parcata corect masina si remorca in fata portii mele
  Domnia sa unde doreste sa le parchez
  ???daca stau in stir Armatei sa o parchez blocuri la Seuca?
  Domnilor politistii de la rutiera va rog amendati-ma si ne vedem in instanta

 9. cetatean

  domnilor de la primarie!!!din cate cunosc politia comunitara este in subordinea primariei…chiar nu se poate face nimik cu acei cersetori din fata marketului LIDL??de dimineata de la ora 8 pana seara tarziu stau si cersesc in fata marketului…mizerabili cu muci in gura ,se bat si se injura ca la usa cortului fac slalom prin parcarea LIDL cu carucioarele clientilor pt acea fisa de 50 de bani,femei cu copii de 3 sau 4 luni in brate stau si cersesc ore in sir…ar trebuii sa se ia o atitudine fata de acesti ceresetori,care ne fac de rusine acest faimos oras numit MUNICIPIU!!!…SE POATE FACE SI O SESIZARE LA PROTECTIA COPILULUI !!

 10. GHEORGHE.

  Domnilor de la primarie,in special d-lui primar de la g.e.c.s.a.t.spre MOL.acolo sunde sa taiat soseaua de catre cei care au introdus canalizarea s-au facut gauri in asfaltul taiat de ei.Fiindtimpul ploios si umed cind trec tirurile de tonaj se scutura casele.Ar trebui cel putin sa se umple acele gauri cu balast si putin ciment pina cind se face drumul respectiv.

 11. NELUTUDRAGUTU

  Drumul spre CUSTELNIC se va repara oare cand? asteptam un semn ca impozitele le platim……..s a reparat in toamna ultima data inainte de inghet si zapada a tinut cat zapada!!!

 12. Gaby

  Nimeni din primarie nu face nimic,iar pe domnul de la urbanism tin sa-i transmit .ca nu este primaria Lui maicasa sa si nu este.in masura sa vorbeasca
  Ne vom intilni in instanta…sa vedem daca mai este tare in gura
  Iar referitor la tiruri ii pun la domnia sa primarul
  Cum Se face .ca acest domn poate intra cu tirurile printre case,iar ceilalti cu tiruri trebuie sa le scoata inafara orasului???
  Culmea este .ca politia vine si are treaba cu masina mea si remorca mea….ca nu poate domnia sa vecinul meu sa intoarca tirul
  Eu intreb un singur lucru
  Sa Nu .va deschid si poarta mare…domnule F…????

 13. Gaby

  Mai oameni buni,azi am fost la primarie pentru a plati pentru niste chivece de flori la poarta in stir Armatei mentionez .ca sint Ultima..iar un domn de la primarie mi-a spus .De la urbanism .ca Nu are chef sa platesc
  Cum e posibil?Adica la altii se poate si la mine Nu??
  Totodata vecinul meu detine5 tiruri de mare tonaj unde domnia sa imi distruga Casa.. .Nu este un drum consolidat si primaria nu face absolut nimic

 14. MIRON

  QWER:aI VRUT SA TE DAI MARE DAR AI CAZUT IN PRAPASTIE,aM VENIT DIN CURSA ASEARA SI EU TREC PRIN FOARTE MULTE ORASE SI VAD.dOCUMENTEAZATE.eSTI PO,,,,,,,,.

 15. un cetatean

  Pe cand se va reabilita si str. RAMPEI,deoarece ne rupem masinile,noi platitorii de taxe si impozite din Custelnic!!!!!!!!!!!!!!!!!@@

 16. Nemultumit

  Qwer…
  Ai primit informatia total eronata.
  Si asa ai si tranzmis catre ceilalti.
  Pentru a indeplini aceste functii,ar fi necesar sa fie conectata la un sistem de comunicare.
  Dar ai vazut lampile conectate la internet?
  🙂

 17. qwer

  pentru miron.da exista iluminat cu leduri domnule dar nu ca acesta cu telegestiune,nu confundati aceasta treaba.este si in seuca de exemplu si in multe localitati din tara dar nu cu telegestiune ca a tarnaveni,telegestiune inseamna ca fiecare lampa se poate controla de la sediul firmei,sa se ridice sa se lase mai jos,sa se vada daca functioneaza,are senzor cand nu este trafic se reduce din intensitatea luminii pentru economie,cand trece masina se intensifica lumina si asa mai departe,dar oamenii abia asteapta sa se scrie ceva sa bage de vina,daca nu se face dece nu se face iar daca se face nu este bine.

 18. MIRON

  Mai sunt iluminat cu leduri in tara.

 19. MIRON

  Nu suntem primi in tara iluminat cu leduri.

 20. NEW

  POATE UN OGU,PESTE NOAPTE, SA NE AJUTE,REFERITOR LA INUNDATIILE DIN 2016…SAU,POATE, DATA VIITOARE….SA NU AVEM PARTE DE INUNDATII,NE MUTAM IN TELEORMAN

 21. Ionel

  Apelam la bunatatea admin sitului Tarnaveni.ro pentru a face un reportaj, sau a pune o intrebare la primarie in legatura cu stadiul despabubirilor pentru inundatiile din 2016.
  Multumim anticipat

 22. Anonim

  Cred că ar trebui sa ne unim toți care am fost inundați și să chemăm televiziunea poate așa primim și noi niste răspunsuri.Noi nu avem drepturi numai obligați.

 23. Ionel

  Multumim primariei Tarnaveni pentru sprijinul acordat cu ocazia inundatiilor din 2016.

 24. cetatean

  doua cladiri, e centrul Tarneveniului?? vedeti o cladire cate culori are, ornamentele distruse sa se faca magazine..petic peste petic..chemati un arhitect, nu cel din primarie, care va poate indruma..ca doar restul persoanelor nu va sunt rude.

 25. LILIANA

  Toti Politicienii sunt corupti .Primária de la Tarnaveni nu face exceptie .Sunt numai neamuri ,rude .Nu stiu cine citeste ac comentarii ,dar sigur nu cei care ar trebui . Romania e tara tuturor posibilitatilor ptr cei care au bani si pozitie ,pentu cei care au limba lunga si stiu sa linga .

 26. MIRON

  Ați văzut primar sau angajați din primarii sa ceara anularea ordonantei ? Nici n-o sa vedeți decât pe cei care sunt membri de partid. Asta pentruca, deși este initiata de PSD , beneficiarii sunt de la toate partidele. Chiar si conducătorii partidelor de opoziție mimau revolta dar in gând se rugau sa scape si ai lor de dosare. Restul , masa de manevra.

 27. NEW

  PTR ANONIM ZERO…. AU IESIT CONSILIERI CA LE PASA DE TARA,IN TIMPUL LIBER FACI CE VREI,SAU NU???

 28. pt. Anonim

  Domnule sau doamna „Anonim” , esti cumva de partea hotilor de la guvernare ?

 29. Anonim

  au iesit si la TARNAVENI consilierii locali sa demonstreze,in loc sa-i preocupe problemele municipiului…,comunei

 30. cetatean

  Pe site-ul Curs de Guvernare, judecătorul clujean Cristi Danileț, fost membru al CSM, face o analiză a OUG de modificare a Codului Penal. Cristi Danileț a avut amabilitatea ca, într-o intervenție telefonică avută ieri seară la emisiunea ÎN VIZOR de la televiziunea NCN, să detalieze această temă pe înțelesul telespectatorilor postului. Ziar de Cluj i-a preluat punctul de vedere ca parte a procesului de informare corectă a cititorilor săi cu privire la acest subiect (sublinierile aparțin redacției).

  “În noaptea de 31 ian/1 febr 2017 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 92/2017 Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 13/2017 care modifică Codul penal și Codul de procedură penală. În aceeași noapte a fost adoptat un proiect de lege cu privire la grațiere, dar acesta va intra în procedură legislativă la Parlament, așadar încă nu există un act normativ privind grațierea care să producă efecte.

  De ce OUG? Pentru situații de urgență, când nu se poate aștepta ca Parlamentul să dea o lege, Guvernul poate să o facă în locul lui, prin OUG. Din partea introductivă a OUG nu rezultă în mod clar care ar fi fost urgența ce a impus modificarea celor două coduri, ci doar se face mențiune la apariția unor interpretări neunitare ca urmare a publicării unor decizii ale CCR.

  Avizare la CSM. În domeniile care privesc justiția și codurile este obligatoriu de cerut avizul de la CSM, care are doar valoare consultativă. Cu privire la o primă variantă a textului OUG apărut săptămâna trecută, CSM a dat un aviz negativ. Dar marți s-au adus modificări importante textului inițial, astfel că MJ a considerat că e nevoie de un nou aviz de la CSM. La ora 17 a fost primită la CSM noua variantă a proiectului de OUG. Președinta CSM a fixat întâlnire a Plenului CSM pentru miercuri la ora 9.00, anunțând chiar pe ministru de aceasta. La ora 21.30 OUG era însă aprobată de Guvern, fără aviz de la CSM.

  Modificarea C.pen. Prin OUG se aduc mai multe modificări Codului penal, care vor intra în vigoare peste 10 zile:

  1. favorizarea făptuitorului. Dacă ajuți o persoană să se sustragă de la proces sau de la executarea pedepsei, comiți o infracțiune. Nu sunt sancționați însă cei care își ajută membrii de familie (părinții sau bunicii ori străbunicii, copiii sau nepoții ori strănepoții, frații sau nepoții acestora, soții sau concubinii).

  – OUG mai adaugă acum o categorie de persoane care nu va fi sancționată: afinii până la gradul II, adică de acum nu vor mai fi sancționați părinții și bunicii soțului, copiii și nepoții soțului, frații soțului. Aceasta înseamnă că dosarele deschise până în prezent pentru aceste din urmă categorii de persoane trebuie închise;

  – OUG prevede că de acum nu vor mai fi pedepsiți cei care favorizează făptuitorii prin emiterea, aprobarea sau adoptarea actelor normative.

  2. abuzul în serviciu. Reglementarea este modificată aproape în întregime, depășindu-se cerințele unei decizii a CCR (405/2016) care atrăgea atenția asupra unei singure neclarități. Sunt mai multe aspecte aici:

  – de acum, fapta va fi infracțiune numai atunci când se încalcă normele dintr-o lege, OG sau OUG și se produce o pagubă de peste 200.000 lei sau o vătămare a drepturilor ori intereselor unei persoane. Asta înseamnă că, de pe data de 11 februarie 2017 faptele de abuz cu prejudiciu de cel mult 200.000 lei nu vor mai fi infracțiuni: dosarele penale în curs de soluționare vor trebui închise, iar prejudiciul va putea fi recuperat de cei interesați numai pe calea unui proces civil (reclamantul trebuie să plătească taxă de timbru, să plătească expertize etc, ceea ce nu se întâmpla în cursul procesului penal). Persoanele condamnate definitiv pentru asemenea fapte vor trebui puse în libertate și condamnarea ștearsă din cazier. Încă o precizare: pragul de 200.000 lei este ales în mod arbitrar;

  – se reduc limitele de pedeapsă de la 2-7 ani la 6 luni-3 ani sau amendă. Deci, noua lege stabilește pedepse mai mici. Efectul este că scad și termenele de prescripție a răspunderii penale, ceea ce afectează dosarele în curs: dacă până acum o infracțiune de abuz în serviciu putea fi urmărită în termen de până la 8 ani de la data comiterii, de acum acest termen va fi de 5 ani, astfel că dosarele care se află pe rolul organelor judiciare de mai mult de 5 ani trebuie închise;

  – în caz de condamnare, până acum judecătorul putea interzice celui condamnat să exercite o funcție publică timp de 1-5 ani. Prin OUG se elimină această posibilitate;

  – se reduc drastic pedepsele la abuzul în serviciu comis prin discriminare: dacă până acum se pedepsea cu 2-7 ani închisoare și interzicerea dreptului de a mai exercita funcția publică pentru cel care îngrădea drepturile unei persoane pe temei de rasă, naționalitate, religie, sex, dizabilitate etc, de acum se va sancționa cu închisoare o lună-un an sau amendă;

  – OUG prevede că de acum nu vor mai fi pedepsiți cei care comit fapta de abuz în serviciu, inclusiv prin discriminare, prin emiterea, aprobarea sau adoptarea actelor normative. Așadar, există o categorie specială de angajați ai statului care nu pot fi trași la răspundere indiferent cât de mare ar fi paguba produsă sau cât de importantă ar fi vătămarea produsă. Mai mult, se deschide posibilitatea legiferării rasiale!

  3. neglijența în serviciu. Până acum, dacă un funcționar comitea printr-o îndatorirea de serviciu o pagubă sau o vătămare, dar nu cu intenție (când ar fi fost abuz), ci prin indiferență sau neglijență, fapta era infracțiune. Peste 10 zile aceasta va dispărea cu totul din Codul penal, indiferent cât de gravă ar fi urmarea faptei. Aceasta înseamnă că dosarele penale în curs de soluționare vor trebui închise, iar prejudiciul va putea fi recuperat de cei interesați numai pe calea unui proces civil. Persoanele condamnate definitiv pentru asemenea fapte vor trebui puse în libertate și condamnarea ștearsă din cazier.

  4. conflictul de interese. Luarea unei decizii de către cel care ocupă o funcție publică în folosul patrimonial al său, al soțului sau al rudei/afinului până la gradul doi este infracțiune. Codul prevedea că astfel de decizii nu pot fi luate nici pentru cei cu care ai fost în raporturi comerciale sau de muncă în ultimii 5 ani sau dacă ai primit cadouri sau donații de la aceștia.

  – CCR a atras atenția că textul de lege folosește sintagma „raporturi comerciale” care nu este clarificată (dec. 603/2015) dar, în loc să fie clarificată această sintagmă, prin OUG 13 a fost cu totul eliminată referirea la ea. Mai mult, s-au înlăturat și referirile la raporturile de muncă, cadouri și donații! Prin urmare, dacă iei o decizie ca funcționar public prin care îți avantajezi fostul șef, fostul partener de afaceri sau cel care tocmai ți-a plătit o vacanță la pare, nu vei comite vreo infracțiune;

  – în mod corect a fost înlăturat conflictul de interese în mediul privat, fapt conform cu decizia CCR 603/2015.

  5. șoferii băuți

  – se prevede că alcoolemia peste limita legală (0.8 gr/l alcool pur în sânge) este cea din momentul conducerii, nu cea de la momentul prelevării probelor biologice. Modificarea este corectă, fiind impusă de decizia CCR 732/2014.

  – se introduce o nouă infracțiune: consumul de alcool sau stupefiante după producerea unui accident de circulație care a dus la uciderea sau vătămarea unei persoane se pedepsește cu închisoare 1-5 ani.

  Modificarea C.pr.pen. Prin OUG se aduc mai multe modificări Codului de procedură penală, care au intrat în vigoare la momentul publicării OUG:

  1. achitare în caz de prescripție: Până acum, dacă ar fi intervenit prescripția răspunderii penale, inculpatul trebuia achitat, iar acțiunea civilă nesoluționată. De acum, chiar și în această situație, judecătorul va trebui să rezolve chestiunea prejudiciului (modificare conformă cu dec. CCR 586/2016), ceea ce este în favoarea victimei.

  2. prelungire control judiciar: Pentru a se ralia deciziei CCR 614/2016, OUG 13 prevede că în caz de prelungire a controlului judiciar inculpatul trebuie citat, audiat și să aibă avocat.

  3. denunțul Organele de urmărire penală află uneori de comiterea infracțiunilor de la martori, care depun denunțuri. Până la 1 febr. 2017 denunțul se putea depune oricând în termenul de prescripție al răspunderii penale, uneori la ani buni de la comiterea faptei. Prin OUG se prevede că începând cu data de 1 februarie denunțul trebuie depus în termen de 6 luni de la data comiterii faptei. Doua consecințe sunt de subliniat:

  – nu sunt vizate dosarele începute până la data de 31 ianuarie 2017, inclusiv. Aceasta pentru că normele de procedură penală nu retroactivează, așa cum se întâmplă în materia normelor penale;

  – nu se prevede vreo sancțiune a încălcării acestui termen. Practic, chiar dacă o faptă este adusă la cunoștința poliției sau procurorului după cele 6 luni, organul de urmărire penală se poate sesiza din oficiu. Rămâne ca practica să decidă dacă sunt și alte consecințe.

  Procedura în Parlament. OUG a fost depusă ieri (marți – n.r.) la Parlament. Acesta o poate aproba sau respinge, conform art. 115 alin. 4 Constituție. Procedura este una rapidă, însă va dura cu siguranță mai mult de 10 zile, actul normativ trebuind să treacă prin cele două Camere ale Parlamentului.

  Punctele slabe ale OUG. Conform art. 115 alin. 4 Constituție, Guvernul poate adopta ordonanţe de urgenţă numai în situaţii extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligaţia de a motiva urgenţa în cuprinsul acestora. Or, chiar prin OUG se amână intrarea în vigoare a modificărilor aduse la Codul penal timp de 10 zile.

  Ce se poate face?

  – Guvernul să revină asupra OUG 13/2017 și să o modifice ori chiar abroge;

  – Conform art. 146 litera d) din Constituție, Avocatul Poporului poate ridica excepţia de neconstituţionalitate a OUG. E la latitudinea sa exclusivă dacă va ataca OUG 13/2017, ceea ce poate fi făcut oricând de la momentul apariției în M.Of., căci textul Constituției nu cere ca normele din ordonanță să fie în vigoare, ci doar ca ordonanța să existe ca act normativ;

  – Conform art. 146 litera d) din Constituție, CCR hotărăşte asupra excepţiilor de neconstituţionalitate privind legile şi ordonanţele, ridicate în faţa instanţelor judecătoreşti. Deci, dacă exista un proces pe rol cu termen azi-mâine-poimâine, în care sunt incidente articolele din OUG 13/2017, procurorul de ședință, eventual un procuror DNA, poate cere asta instantei, care le poate trimite la CCR;

  – În temeiul art. 146 lit. e) din Constitutia Romaniei și art. 34-39 din Legea 74/1992 CSM poate declanșa conflictul constituțional între autoritățile statului – CSM, instanțele judecătorești și Ministerul Public pe de o parte, respectiv Guvernul pe de altă parte. Pe data de 1 februarie Președintele CSM a și anunțat acest lucru;

  Intrarea în vigoare a OUG:

  – modificările la C.pr.pen. au intrat în vigoare pe data de 1 februarie 2017;

  – modificările la C.pen. vor intra în vigoare pe data de 11 februarie 2017. Chiar dacă OUG va fi apoi retrasă de Guvern, respinsă de Parlament sau declarată neconstituțională de CCR, modificările la C.pen. își vor fi produs efectele: fiind vorba de o lege mai favorabilă inculpaților (a se vedea art. 5 alin. 2 C.pen.)

  Concluzii:

  OUG nu era urgentă, din moment ce pune în acord Codul penal cu decizii chiar mai vechi de un an și se dă un termen de 10 zile pentru aplicare;

  Îndreptarea pe cale juridică a acestei situații poate avea loc doar până la data de 11 februarie 2017, ora 00.00.”

 31. pentru PARCARI

  Pentru PARCARI

  Tu daca ai ramas la bicicleta ce sa-ti fac ma nene. Vrem si noi sa parcam pe langa casa si sa nu ne mai dam in cap cu vecinii.Ideea cu parcarea in Frumoasa e chiar OK.bravo pentru idee,doar ca vorbim singuri aici din pacate…

 32. Angela

  Aveti dreptate domnul Vasile,cei de la Aqua Serv isi bat joc dar asa fara nici o rusine de noi cei de pe Prefect Vasile Moldovan. Cum sa fii atat de nesimtit incat sa nu iti pese chiar deloc ca de doua saptamani noi nu avem apa. Pe langa faptul ca parca nu era destul de inghetata conducta aia mai si vin sambata dimineata doi habarnisti si sapa la una din case,bineinteles nu fac nimic,lasa gaura asa neastupata si dupa 3 zile..poc vin din nou la sapat si concluzie..a inghetat mai tare conducta din cauza ca nu a fost astupata groapa aia!!! Doamne iarta-ma cat de inconstient sau nepasator sa fi incat sa faci asa ceva?? Domnul Kiss care e mare inginer chiar deloc nu isi da interesul pentru strada asta??? Singurul lui raspuns este ca nu are ce sa faca..serios??? Chiar e nevoie sa ajungem acolo sa dam un singur telefon la televiziunile care abia asteapta sa se intample ceva??? Oameni buni nu ne putem descurca fara apa!!! Cat sa mai asteptam pana binevoieste cineva sa ne bage si pe noi in seama??? Sau mai bine hai sa stam pana la vara cand se dezgheata totul de la mama natura…Rusine sa va fie.

 33. Alex

  Haideti sa ne mobilizam si noi pentru proteste cati ar iesii oare ???

 34. UNUL

  Pentru cristo. Pana la demonstratie scrie numele municipiului cu litera ,,mare,,

 35. cristo

  Sper ca se organizeaza si la tarnaveni ceva proteste

 36. NEW

  IN ASA FEL ,ZAPADA SI GHEATA O VA TOPI D-ZEU,DOAR CA PLATA SE VA DUCE IN ALTA PARTE

 37. producator

  Modernizarea serelor de pe strada Victor Babes trebuie sa fie ultra moderne si imense penru costul respectiv. Ma intreb ce rost are sa se investeasca in asa ceva din moment ce alte primarii renunta la productia proprie si mai bine isi dezvolta producatorii locali. Are mai mult de castigat de pe urma lor.
  Dupa parerea mea aici Primaria baga bani in alt buzunar.
  Cunosc productia si costul unei sere. Stiu ce vorbesc. Si la cate parcuri avem cu flori in oras e suficient productia din centru.

 38. cladire

  ca in Tarnaveni, nicaieri in UE..cum poti majora impozitul pt o cladire degradata?? motivul o fi ca cineva a cam pus ochii pe cladirea respectiva, si nu-i convine pretul..mai in UE oamenii primesc ajutor de la stat sa-si repare cladirile, nu sa plateasca impozite in plus..cum ramane cu respectul pt proprietatea privata?? ?de ce primaria nu vine in ajutorul cetateanului?? suntem cetatenii..ploii..ne scurgem pe unde apucam..

 39. PARCARI

  Pentru cei care cer parcari si …iar parcari… Domnilor si doamnelor, eu propun demolarea unor blocuri din cartiere ca sa vi se faca parcari… .. Unde sa vi se mai faca paqrcari, in cer ? sub pamant ?

 40. LOCATAR

  Pe str DIGULUI DIN DATA 8 IANUARIE NU ESTE APA SI TREBUIE SA ALIMENTAM CENTRALA CU APA.(A SCAZUT PRESIUNEA). CUM FACEM?ASTEPTAM O SUGESTIE DE LA UN INSTALATOR.OARE O SA STAM IN FRIG PANA SE INCALZESTE VREMEA.ATUNCI CRED CA NU MAI TREBUIE SA FACEM CALDURA IN CASA.

 41. MIRON

  Aseara trecind cu masina catre MOL in dreptul Tutunului curgea apa pe sosea din rigola ,care s-au stricat din cauza lucrarilor dela apa si canalizare,imi spunea un localnic.Acum salariile har domnului s-au marit considerabil in 2016-2017 .

 42. Vasile

  Buna.Noi locuitorii strazii Prefect Vasile Moldovan oare suntem chiar ultimii oameni pentru care se face ceva? Hai sa nu mai aducem in discutie faptul ca nu avem canalizare sau asfalt…acuma nu mai avem nici apa?? Chiar nu intereseaza pe nimeni acest lucru?? Nu avem apa de o saptamana dar mai grav e ca nu mai avem nici caldura deoarece nu mai putem folosii centralele!!! Oameni buni avem batrani sau copii pe care nu avem cum sa ii incalzim!!!! Nimeni nu e constient de asta??? Celor de la Aqua Serv nici ca le pasa.Vin pana aici ,analizeaza si raspuns.. Ei nu au ce face,nu stiu ce sa faca…duc la oameni cate o galeata ,doua de apa..Rusine!!!! Hai sa stam pana la primavara cand vine caldura si se dezgheata..si atunci se rezolva totul!!!! Daca ar avea ei un batran pe care sa il incalzeasca cu focul de la aragaz,sau cu pungi de apa fiarta in pat in cat timp s-ar rezolva acest lucru?? In cateva ore normal,nu in cateva saptamani??? Cum e posibil asa ceva??

 43. pelasgus

  FELICITARI PENTRU DOMNUL VICEPRIMAR REALES,CU ASTA I-AM RASPUNS SI TOVARASULUI B SI DOMNISOAREI pelasginei,PA,

 44. 0000

  Cine a aprobat inceperea lucrarilor in Cart . Aleea Garii ?
  Isi rup oamenii picioarele , nu sunt locuri de parcare mai nou au rasarit si brazii .. Si apropo cum v ati gandit sa ridicati constructia stiind ca cei de la parter n o sa mai aiba nici un pic de lumina?

 45. MIRON

  D-le vice vedeti de zapada :neagra: care este toxica,si trebuie evacuata cu masinile.

 46. Parcari Frumoasa

  Propun in Cartier Frumoasa sa se desfinteze parcul de joaca pentru copii unde doar huliganii consuma bauturi alcoolice pana noaptea tarziu si sa se faca parcari.Incap cel putin 20 de masini si mai evitam si noi certurile pentru parcari.
  Hintile se pot muta in centrul cartierului pe spatiul verde, oricum copii acolo se joaca.Rog o investigatie la aceasta idee si daca se poate sa se aplice…nu cred ca are cineva de obiectat!

  Toate bune

 47. radurmi

  As vrea sa intreb primaria si tot-odata sa-mi raspunda,daca in cartiere curatenia,dezapezirea,spatiile verzi, sunt in responsabilitatea asociatiilor de propietari,o parte din sumele incasate pe locurile de parcare nu pot fi alocate acestor asociatii.

 48. cetatean

  In legatura cu inuntatia din 2016, domnilor nu va laudati cu ce au facut pompierii, spune-ti ce a facut primaria NIMIC.Nu am primit nici macar o sticla de apa sa nu vorbim de alte lucruri.Platim impozite de MUNICIPIU.Oare Tarnaveniul nu are fonduri pt calamitati?BATAIE DE JOC

 49. Pt conteaza

  Ai facut o sesizare catre politia locala in acest sens? Incearca si varianta aceasta. 0265446574 e nr de telefon.

 50. Conteaza?

  Bine ca ne platim parcarile private sa parcheze altii in ele,In cart. Frumoasa e un dezastru cu ele….vine omu de la munca si nu are unde parca, bine ca plateste nu???
  Pe nimeni nu intereseaza….. Rusine!

1 77 78 79

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.