Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.029 comentarii

Sari la formular

 1. Florina

  Dle primar si consilieri ai primariei Tarnaveni, luati exemplul Blajului!

 2. Anonim

  o fi educarea si integrarea rommilor sau imbogatirea fara justificare a unor reprezentanti de a lor..cine stie..

 3. GHEORGHE.

  Pe acesti romii nimeni nu ii mai poate educa nimeni .primarii primari pt. voturi fac ori ce sacrificii.in toata tara. La t-veni nu se face exceptii.

 4. cetatean.

  Oare care milioane sau chiar miliarde de euro vor fi necesare pentru ca rromii sa se civilizeze, sa vrea cu adevarat sa faca o scoala, sa munceasca cu seriozitate si sa se incadreze in societatea civilizata ??? Cred ca nu as vrea sa aflu vreodata ….. Prea multi bani, prea multe facilitati…. Pacat de cei putini dintre ei care sunt cu adevarat seriosi si isi vad de treaba lor, in timp ce majoritatea…………

 5. Anonim

  Primaria ce asteapta de ce nu taie iarba pe aleile din cimitirul de pe strada 22 Dec au recunoscut ca administreaza acest cimitir ???????????

 6. GHEORGHE.

  Draga primarie:Stiti proverbul,pestele de la cap se impute.Un oras frumos se vede de la intrarile in el.La noi intrarile sunt ca in secolul xix.Mergeti si vedeti intrarile in BLAJ,in toate intrarile in oras.

 7. cetatean din cart.Frumoasa

  Apropos de „parcarile acoperite” din cart.Frumoasa. Ce sa zic: „tara arde si baba se piaptana”! Parcari acoperite ne trebuiau intr-un cartier arhiinghesuit, cu masini de abia poti trece printre ele, ca trotuarele sunt pline cu masini parcate. Sa nu mai vorbesc iarna, ce chin! Si-apoi ce atata discriminare, „unii-s acoperiti, altii ba! Sa nu mai vorbesc cum arata! Dupa mine, o sandrama! In timp ce cartierul e tot „o groapa si-o hartoapa”!! Ar fi trebuit asfaltate aleile si trotuarele, ca-ti rupi capul de nu esti atent la picioare! Sau nu! Poate este un avertisment pt noi ca „unde nu-i cap e vai de picioare!” Edilii nostri ar trebui sa ia exemplul Blajului, ca nu-i decat la 2 pasi de noi; si unde era Blajul odata fata de Tarnaveni! Acum are un avans de un secol fata de noi.

 8. ro curata

  Muncitori de la Aquaserv se fac vinovati de distrugerea dalelor, intentionat le-au spart. Sunt mai multi sefi in companie, dar muncitori erau nesupravegati, iar prodeul de interventie era din alt secol.

 9. Cetatean al cetatii

  Rezultatul parcărilor pe trotuare

  Imaginea cu trotuarul distrus reprezinta (ne)priceperea angajatilor unei companii (probabil Aquaserv) de a lucra in momentul in care apare o avarie.
  Ei sunt cei care au distrus acele pavele dupa sapatura facuta.Eram in trecere cand se pregateau sa infiga un tarus de lemn (parca era o scena dintr-un scenariu cu vampiri) in teava pentru a stopa pierderea de apa.

 10. GHEORGHE.

  Da sunt multi poeti de 2 lei,multe sunt adaptate din perioada interbelica.

 11. Tudor

  Felicitari Primariei….Domnului primar pentru iluminatul performant din orasul nostru,exista insa si unele …mici deficiente care ori nu au fost observate…de exemplu de la intrarea principala la Gecsat si pina dupa statia peco lukoil nici pe o parte nici pe alta nu exista iluminat….ca sa nu mai vorbim ca toate cablurile atirna de un stalp de lemn gata gata sa cada…..stau agatate de cladirea de la sc omega …..cred ca asa ceva nu mai vezi ….ca sa nu mai vorbim de pericol …vorbim totusi de o zona intens circulata!!

 12. Municipiu...

  GATA !!! M-am convins : Tarnaveni-ul isi merita statutul de „municipiu” De ce ? Simplu : Avem atatia poeti si lansari de volume de versuri cum nu are Bucurestiul. Eu cred ca am putea concura chiar la resedinta de judet din acest punct de vedere. Avem cultura…ce mai… lansari de carti in fiecare luna….

 13. Vasile

  Itradevar este si o problema cu sunetul la aceasta camera „”biriie ca naiba””mai ales ca se pot urmari festivitatile orasului de cei cu probleme de deplasare ……….

 14. Eugen, Tg Mures

  Poate puteti lua legatura cu administratorii celor doua webcam-uri din Tarnaveni si sa le recomandati ca sa inalte putin camera din fata Gimnaziului Traian. Nu cred ca, doar, trecerea de pietoni din imagine, este ceva edificator. Astfel, inaltata putin, am putea vedea si parcul din fata Primariei Tarnaveni.Cealalta camera, din centru, este bine pozitionata.

 15. GHEORGHE.

  ASA ESTE SI PE STR.aRMATEI,SI IN TOT ORASUL.DAR NE PLACE SA NE LAUDAM CA SUNTEM F.BUNI LA TOATE.

 16. 0000

  Bataie de joc pe banii nostri asfaltarea drumului catre custenic , bataie de joc ca ati dat voie sa se duca gunoiul in custelnic in zona numita sub rapa. Sta cineva acolo sa vada cine ce arunca ? Nu prea cred.

 17. Un oarecare

  Felicitari pentru cei care au facut proiectele pentru parcarile acoperite.Ieri in cart, Frumoasa au schimbat transformatorul,masina de la Electrica nu a putut intra,va intreb eu daca se intampla ceva cum intra masina pompierilor?Felicitari

 18. o bunica(Mariana)

  Oare intentionat se efectueaza lucrari de asfaltare in zile cand e cea mai mare circulate (in vinerea Pastilor) sau de marcare a drumurilor,astazi,miercuri,cand toata lumea stie ce trafic este!Vorba romanului ,,timpul trece banii vin,noi cu drag muncim,,

 19. ELLA

  Chiar nu va este rusine de modul cum reparati strada Rampei? Asa acoperiti gropile cu cate un pumn de asfalt in fiecare groapa?

 20. GHEORGHE.

  Ce se intimpla de nu isi mai spun oameni oful?.

 21. pt ro curata

  Ro curata sesizeaza si petele de ulei din parcarea de la non-stopuri si cele din fata de la salile de jocuri de pe centru…sa fie tot orasul curat,asa ar fi ok…daca vrei curatenie.
  PS poti sesiza si curatenia trotuarelor de acolo

 22. ro curata

  Cum este posibil sa nu vada nimeni cum statiile de autobuz locale sunt pline de ulei. Ar fi cazul sa se repare autobuzele mai ales ca sunt subventionati de Primarie.Promit sa arat poze la Garda de mediu.

 23. GHEORGHE.

  Acum este frig.iar in birouri este cald.

 24. FRUMOASA

  OARE SE TERMINA IN ANUL ASTA LUCRAREA INCEPUTA CAM DE O LUNA IN CART.FRUMOASA PRIVIND PARCARILE ACOPERITE ???

 25. Administrator

  Dar incepe in 6 cu inscrierile…etc. Cititi textul cu atentie.

 26. Cristi

  Mureș Half Marathon e in 7 mai nu 6 mai cum scrie in titlu!

 27. Un cetatean

  Astupati dracului craterele de pe str Rampei pt ca ne rupem masinile !!!!

 28. GHEORGHE.

  GHE.Sa stii ca tot ce este vechi nu mai este de treaba.

 29. gheorghe

  De ce nu se construieste un loc de sacrificare a mieilor permanent in piata de vechituri in fiecare an aceasi problema nu este un loc unde sa poata oameni sa-si taie miei ,daca tot le dati voie s-ai vinda acolo ,pai faceti ceva e chiar atit de greu…..

1 79 80 81

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.