Spune-ti oful

Această rubrică se doreşte a fi o platformă de exprimare a ofurilor şi problemelor locuitorilor din Târnăveni şi nu numai.Mesajele postate vor apărea cu întârziere, deoarece necesită o triere a obscenităţilor şi exprimărilor grosolane folosite de unii utilizatori. Din acest motiv îi sfătuim pe cei care postează să nu repete mesajul scris. Dacă între timp au apărut alte mesaje postate de alţi utilizatori atunci înseamnă că mesajul nu a fost acceptat deoarece a conţinut expresii indecente sau atacuri directe la persoana. Recomandăm tuturor celor care postează să evite remarcile răutăcioase şi să se rezume la exprimarea unei probleme concrete. Mesajele electorale nu vor fi permise aici. Fiecare își asumă răspunderea pentru cele afirmate.

ATENȚIE ! Obligatoriu completați și cifra lipsă din operația matematică a formularului de mesaje! (operațiune antispam)4.320 de comentarii la „Spune-ti oful

 • 24 februarie 2018 la 1:37
  Permalink

  Mai frate, ne-am prostit de tot ? Se împraștie acum nisip cu sare și nici urma de zapada sau gheata. Și sunt +5 grade. Sau trebuie cheltuiți banii ?

 • 23 februarie 2018 la 8:51
  Permalink

  Bine ca vine frigu si la noi

 • 19 februarie 2018 la 13:22
  Permalink

  In cazul de fata nu e nicio problema cu limba maghiara, iar singura greseala este lipsa accentului de pe 2 litere, caractere care nu sunt permise de tipul de caractere folosite in site. Mai mult decat atat, motoarele de cautare ingreuneaza si dau erori in atat in cazul caracterelor speciale din limba maghiara cat si a diacriticelor din limba romana. Asadar nu este nicio rea intentie, ci pur si simplu adaptarea la tehnologia care ne provine din SUA. Poate ar trebui sa ii mustrati si pe cei de la Google.

  Noi am preferat sa publicam informatia despre un localnic cu care ne mandrim, chiar daca lipsesc doua semne situate deasupra unor litere.

 • 19 februarie 2018 la 13:13
  Permalink

  V-am mai atentionat de mai multe ori ca aveti grave probleme cu limba maghiara (adica nu aveti, ca n-o stiti, asta nu e nici o rusine de fapt).
  Si v-am recomandat sa apelati la ajutorul cuiva cunoscator sau sa evitati stirile in care apar nume unguresti.
  Ultima dvs. „productie” e cu pocirea numelui lui „Seprodi Jozsef”…scrieti incorect si numele si prenumele desi aveti in fata poza cu numele corect.
  Se invoca foarte des pt. a justifica o eroare ca ” A gresi e omenesc”, dar din pacate nu se citeaza/cunoaste si continuarea celebrului dicton: „..perseverare diabolicum”. Presupun ca nu gresesc cand presupun ca nici limba nu o cunoasteti.

 • 18 februarie 2018 la 19:09
  Permalink

  castiga, castiga, sorin meghesan !!!

 • 16 februarie 2018 la 20:02
  Permalink

  ar trebui sa plangem dupa saracul primar.

 • 16 februarie 2018 la 13:22
  Permalink

  Poate reusiti sa terminati de asfaltat strada George Cosbuc pana in 2050(sper).Ca azi maine avem nevoie de tanc ca sa putem urca pe strada.

 • 15 februarie 2018 la 16:03
  Permalink

  Oare cine „il sapa” pe edilul Tarnaveni-ului ? de ce ar fi o problema ca primarul unei localitati s-a ocupat de arbitraj ? ANI chiar nu are motive mai serioase sa demita primari? Nu sunt destui primari cu Dosare Penale? Aceia ar trebui sa fie in vizorul tuturor, nu un arbitru de fotbal… Din pacate, partidele de la guvernare nu se lasa… Ar trebui sa fim alaturi de primarul nostru, pentru ca a demonstrat ca poate face ceva pentru oras…

 • 13 februarie 2018 la 17:42
  Permalink

  De regula nu dam curs interpelarilor rautacioase. Spre exemplu nici pe dvs nu va intreaba nimeni cum va aranjati mobila in casa !

  Si totusi, in ultimul caz de ajutor umanitar este vorba de o fosta colaboratoare, care la rândul ei a sprijinit mai multe cazuri din Tarnaveni, prin intermediul presei unde lucra. Iar ca regula generala i-am ajutat in masura posibilitatilor pe toti cei care ne-au solicitat, desigur dupa verificari, deoarece mai exista si escroci.

  Cine doreste sa ajute este binevenit sa o faca. În cei aproape 15 ani de existenta, portalul Tirnaveni.ro a publicat doar cazuri reale si a contribuit la rezolvarea multor cazuri din Tîrnăveni şi din judeţ.

  Îi invitam asadar pe cei care vor sa ajute, sa o faca cu inima deschisa !

 • 13 februarie 2018 la 17:11
  Permalink

  Va rog sa-mi spuneti pe ce criterii publicati anunturile cu persoanele care au nevoie de ajutor?
  Va intreb, citind anuntul cu gemenele care au nevoie de ajutor.
  Deci: in functie de ce anume publicati apelurile?
  Cei din Tarnaveni, cei din judetul Mures, cei din toata tara? (nu pomenesc de Europa)
  Cred ca sunt f.f. multi nevoiasi chiar din Tarnaveni, ii publicati si pe ei?

 • 13 februarie 2018 la 16:41
  Permalink

  Un număr de 34 de proiecte din județul Mureș vor fi finanțate de către Ministerul Culturii, subsumate CENTENARULUI MARII UNIRI. Întrebare!!! Are Târnăveniul un asttfel de PROIECT, din suma celor 34?

 • 12 februarie 2018 la 17:11
  Permalink

  podul de piatra, s-a daramat, a venit apa si l-a luat..
  asa ca informatie..podurile de peste Tarnava,
  au mai fost tehnic verificate in ultimii 30 de ani???

 • 11 februarie 2018 la 10:18
  Permalink

  Aș vrea să știu, concret, nu povești, Programul manifestărilor și obiectivelor pe care și l-a propus PRIMĂRIA TÂRNĂVENI pentru a marca ANUL CENTENAR. Mulțumesc.

 • 9 februarie 2018 la 9:26
  Permalink

  D-le primar,cei care au introdus canalizarea pe str.Armatei au distrus:rigola: de scurgerea apei pluviale,iar daca vine o ploaie torentiala se inunda casele din partea stinga.

 • 8 februarie 2018 la 15:21
  Permalink

  Acel primar din TIMIS este un :NAZDRAVAN:Cred ca in acea comuna nu sunt asa de multi angajati.Sunt putini dar lucreaza cu foarte bun simt.

 • 7 februarie 2018 la 12:05
  Permalink

  Mi-e cam greu sa descriu acel amestec de sentimente pe care l-am avut la vizionarea unei reluari la tvr a emisiunii „Povestea dupa poveste a celui mai tanar primar din tara” (tvr1).
  Era un amestec de admiratie vazand ce poate face un om tanar, inteligent si cu daruire, si cu gandul la starea municipiului T-veni.

  Era vorba despre o comuna!!!
  Retineti: o comuna.
  Primarul de acolo, din Dudestii Noi (Timis) a fost ales primar la 24 de ani.
  Citez: “În prezent, Alin se află la al patrulea mandat şi, în cei 13 ani de când se află în fruntea comunei, a reuşit să aducă localitatea din Evul Mediu în secolul 21. În urmă cu 13 ani, comuna arăta ca majoritatea localităţilor rurale din România, cu drumuri neasfaltate, fără apă şi fără canalizare, iar şomajul, mai ales în rândul tinerilor, era foarte ridicat.”
  – “A făcut proiecte şi a atras fonduri nerambursabile de peste 10 milioane de euro de la Uniunea Europeană, sume cu care a modernizat şi asfaltat toate drumurile din comună. Pe lângă asta, comuna are canalizare şi apă potabilă.”
  (Ati citit bine: peste 10 milioane de euro!)
  – “Şi tot în Dudeştii Noi, fostele grajduri ale IAS-ului au fost modernizate şi transformate într-o zonă de producţie şi servicii în care activează peste 100 de firme şi lucrează peste 1.500 de persoane. Astfel, în prezent, şomajul în comună este aproape de zero, iar cel mai mare angajator, o fabrică de mobilă este nevoită să aducă muncitori şi din alte localităţi.”

  Ma opresc din citate.
  Recomand ca din arhiva tvr sa se copieze intreaga emisiune si sa se puna sa ruleze in primarie nonstop, in toate birourile (in loc de solitaire sau retete de prajituri).

  http://tvr1.tvr.ro/povestea-dupa-poveste-a-celui-mai-tanar-primar-din-tara_20608.html

  https://www.youtube.com/watch?v=IhF2Yf0906I

  Se poate? Se poate!

  H

 • 7 februarie 2018 la 10:18
  Permalink

  stadionul e o ruina si asa o sa ramana.

 • 7 februarie 2018 la 9:38
  Permalink

  Am sa mor de batrin c SA se rezolve acea calere ferata de mare viteza.Primari incearca un nou mandat.

 • 7 februarie 2018 la 9:10
  Permalink

  Știți că la Blaj se va construi anul acesta o sală Polivalentă de 2000 de locuri? Asta pe când la noi nici măcar stadionul local nu sunt în stare ai noștri (Primăria) să-l recupereze, să-l amenajeze și să-l redea târnăvenenilor.

 • 6 februarie 2018 la 22:41
  Permalink

  Inca o stire care ma face sa rad cu lacrimi. Autoritatile locale se chinuie de ani buni (fara prea mare succes) sa obtina doar promisiuni pt asfaltarea unui amarat de drum care sa ne apropie de capitala judetului si visam la cai ferate de mare viteze catre Cluj si Budapesta..si mai stiu eu pe unde. Poate o sa ajungem cu o cale ferata si in Europa (la mentalitate si gandire ma refer). Ce stire penibila…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.