Ştirile pozitive despre Târnăveni s-au bucurat de un mare succes printre localnici

Aproape 30.000 de vizitatori unici a înregistrat portalul Tirnaveni.ro în luna ianuarie, conform monitorizării făcute de Trafic.ro, liderul monitorizării online din România. Cei mai mulţi vizitatori au provenit din Târnăveni, urmaţi de cei din Târgu Mureş, Bucureşti şi Cluj. Din România vizitatorii au fost în proporţie de 86 %, restul provenind din Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie dar şi din Noua Zeelandă, Thailanda, Iran, Chile, Bahrain sau Brazilia.

În anul 2016 audienţa portalului Tirnaveni.ro a fost într-o continuă creştere, recordul fiind înregistrat în luna aprilie când a fost vizitat de 42.000 de vizitatori unici.

Abonamentele pentru secţiunea Gold au continuat să crească cu toate că o parte a vizitatorilor s-au opus vehement unui astfel de abonament cu plată, în sumă de 10 lei/an.

Din acest an portalul Tirnaveni.ro a demarat campania „Târnăveni 2.0. Totul la superlativ” prin care săptămânal s-a scos în evidenţă doar aspectele pozitive ale localităţii noastre şi care s-a bucurat de un real succes. Campania a început în data de 6 ianuarie şi va consta în publicarea săptămânală timp de 1 an, în fiecare zi de vineri a celor mai interesante articole care scot în evidenţă tot ceea ce este frumos la Târnăveni.