Sute de amenzi și permise reținute în 3 zile

280 de patrule de poliție au acționat în această minivacanță, pentru siguranța comunității.
În doar 3 zile, au fost constatate 53 de infracțiuni, au fost aplicate 137 de amenzi și 19 șoferi au rămas temporar fără permis de conducere, înregistrându-se un singur accident rutier grav.
În perioada 30 decembrie 2017 – 1 ianuarie 2018, poliţiştii din Mureș au acționat zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Structurile de poliție au intervenit la peste 220 de evenimente, dintre care cele mai multe au fost sesizate prin SNUAU 112.
În urma activităților, au fost constatate 53 de infracţiuni, 7 autori fiind prinși în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au depistat 2 persoane urmărite național.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 137 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 54 au fost pentru încălcarea normelor de convieţuire socială. Valoarea sancțiunilor contravenționale este de peste 41.000 de lei.
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.
Au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale la O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.
19 conducători auto s-au ales cu permisele de conducere reținute, iar 6 cu certificatele de înmatriculare retrase.
Activităţile au fost desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.