1 Decembrie 2017 sarbatorit de cercul de teatru de la Clubul Copiilor Tarnaveni si Scoala Gimnaziala Traian

Cercul de teatru/teatru de revista de la Clubul Copiilor Tarnaveni, impreuna cu clasa a II-a, invatatoare Liliana Simon de la Scoala Gimnaziala Traian au sarbatorit Ziua de 1 Decembrie, printr-un concurs intitulat, La multi ani, Romania! Acest concurs a fost unul de recitare si desen. Toti participantii inscrisi in concurs trebuiau sa recite o poezie patriotica si apoi sa redea prin desen si culoare, tot ce au transmis in poezia recitata. Elevii premiati la acest concurs sunt: Andrei Nastasache, Darius Toma, Vasile Candea, Ovidiu Chetan, Valentin Lucaciu, Andreea Vescan, Alesia Peterfi, Daria Albu, Paula Candea si nu in ultimul rand, Alexandra Filip.De asemenea, elevii au interpretat mai multe melodii patriotice, atat solo, cat si in grup.
Concursul a fost organizat la Clubul Copiilor Tarnaveni de prof. Alina-Carla Crainic-Farkas, profesor de muzica si teatru si de Liliana Simon, invatatoare la Scoala Gimnaziala Traian. Copiii au fost rasplatiti si premiati cu diplome.
Elevii participanti activeaza si la Clubul Copiilor Tarnaveni, facand parte din cercul de teatru/teatru de revista, cerc condus si coordonat de prof. Alina-Carla Crainic-Farkas si de asemenea, cercul de teatru este in parteneriat cu invatatoarea Liliana Simon de la Scoala Gimnaziala Traian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.