1355 DE FAMILII PRIMESC AJUTOR SOCIAL PENTRU ÎNCĂLZIREA LOCUINŢEI

Ajutorul financiar ce se acordă pentru încălzirea locuinţei, în perioada sezonului rece, este distribuit, de reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială al Primăriei municipiului Târnăveni, către 1.355 de familii, conform unui raport de activitate.

La compartimentul de asistenţă socială au fost depuse un număr de 1.140 de formulare tip de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, din totalul de 2.000 de formulare tipărite şi distribuite cetăţenilor.

Au fost depuse 1.094 de cereri pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, 39 de cereri pentru încălzirea locuinţei cu lemne, şapte cereri pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică, la care se adaugă beneficiarii venitului minim garantat, de 215 familii.

În total, 1.355 de familii beneficiază de ajutor de încălzire a locuinţei.

Banii sunt distribuiţi pentru perioada 1 noiembrie 2014-31 martie 2015, pentru persoanele care se încălzesc cu gaze naturale, energie electrică sau lemne, atât beneficiarilor de ajutor social, cât şi familiilor sau persoanelor singure, altele decât cele beneficiare de ajutor social, al căror venit a fost de până la 615 lei pe membru de familie.