CADAVRE CARBONIZATE GĂSITE DE POMPIERI

Pompierii din Târgu Mureş au intervenit în 15 cazuri de urgenţă, în perioada 3 – 5 aprilie.

În şapte cazuri a fost vorba despre incendii la case de locuit, anexe gospodărești și la ghene de gunoi în municipiul Sighișoara, orașul Sărmașu și comunele Pănet, Ernei și localitățile Filpișu Mare, Ciulea, Ideciul de Sus;

Incendiu la o baracă în orașul Sărmașu

În data de 5 aprilie, în jurul orei 00:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș a fost solicitat prin numărul unic 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă, în orașul Sărmașu. La adresa indicată au fost mobilizați pompieri militari din cadrul Secției Sărmașu cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. În momentul izbucnirii incendiului, în interiorul barăcii se aflau două persoane în vârstă de 32, respectiv 35 de ani, care au decedat, fiind găsite de către forțele de intervenție, carbonizate. Evenimentul, provocat, cel mai probabil, din cauza folosirii focului deschis în spații deschise, s-a soldat cu arderea în întregime a barăcii.

Au fost, de asemenea, patru intervenții pentru asigurare măsuri p.s.i. la accidente rutiere în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni, comuna Crăciunești și localitatea Curteni.

De asemenea, trei intervenții pentru degajarea unui panou publicitar, acoperiș și un stâlp din lemn în municipiile Târgu Mureș și Târnăveni și comuna Râciu.