RecentStirea zileiStiri locale

161 de locuri de muncă oferite la Târnăveni la Bursa organizată vineri


540 Locuri de muncă vacante declarate pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă până în acest moment în județul Mureș

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş va organiza BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ, în data de 12 mai 2023, începând cu ora 9,00, în următoarele locaţii:

 • Tg. Mureş, la Cinematograful Arta, din Piața Trandafirilor, nr. 35-37;
 • Reghin, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 14;
 • Târnăveni, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 30, et.III;
 • Sighișoara, la sediul punctului de lucru, str. Dumbravei, nr. 2;
 • Luduș, la sediul punctului de lucru, str. Republicii, nr. 43;
 • Sovata, la sediul punctului de lucru, str. Trandafirilor, nr. 25.
  La acest evenimet și-au anunțat participarea până la această dată 46 agenți economici mureşeni care vor pune la dispoziție 540 locuri de muncă, (Tg. Mureş – 247; Reghin – 45; Târnăveni – 161; Sighișoara – 58 Luduș – 21; Sovata – 8), din care 55 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.
  Meseriile oferite de angajatorii mureșeni sunt: laborant chimist, infirmieră, operator la mașini cu comandă numerică (operator cnc), confecționer asamblor în industria confecțiilor, muncitor necalificat în industria confecțiilor, ospătar, bucătar, lucrător comercial, barman, brutar, tinichigiu auto, sudor, lăcătuș mecanic, mecanic auto, electrician, agent de vânzări, manipulant mărfuri, femeie de serviciu, ambalator manual etc, iar pentru persoane cu studii superioare: inginer mecanic, inginer automatist, proiectant inginer mecanic, analist calitate, farmacist, manager proiect, inginer producție, consilier/expert/inspector/referent/ economist în economie generala etc.
  Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante.
  Acțiunea urmărește informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forței de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.
  Participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă MUREŞ