18 localități de pe Valea Târnavei Mici au rămas fără gaz

Urmare a unui incident tehnic survenit astăzi, în jurul orei 12.00, la rețeaua de transport a gazelor naturale aparținând companiei Transgaz, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale în în localitățile mureșene Cerghid, Cerghizel, Mica, Ceuaș, Lepindea, Șomostelnic, Lăscud, Gănești, Paucișoara, Abuș, Deaj, Bahnea, Bernadea, Capâlna, Idrifaia, Laslăul Mare, Odrihei și Suplac, informează într-un comunicat Delgaz Grid.

Potrivit sursei citate, cel mai probabil reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va face în cursul zilei de astăzi, după remedierea defecțiunii de cătreTransgaz.

Astfel, se estimează că reluarea alimentării se va face treptat, începând cu ora 19.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.