18 SATE DE PE VALEA TÂRNAVEI MICI FĂRĂ GAZ

Urmare a unui defect apărut la reţeaua de transport a gazelor naturale aparţinând societăţii Transgaz S.A,. în cursul zilei de 28 februarie a.c., începând cu ora 14.00, s-a întrerupt alimentarea cu gaze naturale, în următoarele localităţi din judeţul Mureş :Cerghid , Cerghizel, Idrifaia, Somostelnic, Mica, Ceuas, Abus, Deaj, Lascud, Odrihei, Lazlau, Suplac, Bahnea, Bernadea, Capalna, Lepindea, Ganesti si Paucisoara.
Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil în dimineaţa zilei de vineri, 1 martie, după remedierea defectului de către societatea Transgaz.
Compania de gaz solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).
Compania E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil.