260.000 de euro investiți la stadionul din Blaj

Stadionul CIL din Blaj a fost complet reamenajat și dotat cu pistă de alergare modernă, gazon nou și instalație subterană de irigare.

Investiția este în valoare de 260.000 de euro, a anunțat primarul municipiului.

„Stadionul CIL va fi folosit de toți iubitorii de sport din Blaj, legitimați la cluburi sportive sau amatori de mișcare.

Lucrările nu se termină aici.

La începutul anului viitor vom amenaja, în jurul pistei de atletism, un sistem de iluminat de tip nocturnă, pentru alergare și pentru terenul de fotbal.

Urmează finalizarea Sălii Polivalente, amenajarea peisagistică a exteriorului acesteia, construirea hotelului pentru sportivi, amenajarea falezei (cu piste de biciclete, zonă de promenadă, iluminat public, pod pietonal) – în fapt reconversia funcțională a malurilor Târnavei Mari.

La final, cartierul Veza va beneficia de o infrastructură sportivă și de agrement de nivel european, probabil una dintre cele mai moderne din țară”, a transmis primarul Gheorghe Valentin Rotar.

sursă: Facebook (Gheorghe Valentin Rotar)

2 comentarii la „260.000 de euro investiți la stadionul din Blaj

  • 5 noiembrie 2021 la 20:31
    Permalink

    Fără comentarii, bravo lor !. Cred ca va arata foarte bine la final , sunt convins ca și stadionul din oras se va reabilita, oameni gospodari!. Jos pălăria!.

  • 5 noiembrie 2021 la 19:12
    Permalink

    Bravo lor!Bine ca de stadionul Chimica din Tarnaveni,s-a ales praful.Gazonului de un verde smarald impecabil,i-au luat locul maracinii si scaietii.Tot locul arata ca o zona calamitata.Rusine fostelor si actualei administratii locale pentru acest lucru!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.