3200 DE POSTURI LA ANGAJATORI DE TOP

Peste 90 de multinationale vin cu o oferta de 3.200 de posturi la targul de cariera Angajatori de Top, care va avea loc saptamana viitoare, la Sala Palatului. Participantii se pot inscrie, totodata, la cele peste 30 programe de internship si trainee pe care companiile le organizeaza in cadrul targului.
Potrivit organizatorilor, topul domeniilor in care sunt scoase cele mi multe posturi la concurs sunt: IT, FMCG, audit si consultanta, inginerie, externalizare servicii si financiar-bancar.

In cele doua zile ale evenimentului (12 si 13 aprilie) sunt asteptati peste 15.000 de candidati, profesionisti cu experienta, dar si studenti si proaspat absolventi care pot aplica atat pentru joburile deschise, dar si pentru programele de internship si management trainee oferite de cele peste 90 de companii participante.

In cadrul evenimentului de cariera Angajatori de Top, tinerii vor putea aplica la peste 30 programe de internship&trainee.

Conform unui studiu realizat de Catalyst Solutions, in perioada februarie – martie referitor la programele de internship si trainee oferite studentilor, masteranzilor dar si proaspat absolventilor, 93% dintre companii au raspuns ca obiectivul unui astfel de program este de a selecta cei mai buni candidati juniori pentru a-i forma si pentru a-i pastra ulterior in companie.

Noutatea evenimentului din acest an o reprezinta lansarea editiei vituale in perioada 24 -27 aprilie. Pornind de la editia fizica a evenimentului am creat o platforma online care va oferi vizitatorilor oportunitatea de a interactiuna direct cu reprezentantii companiilor si de a afla mai multe informatii despre joburile pentru care pot aplica. Evenimentul va avea loc la nivel national si le ofera candidatilor din toata tara sansa sa viziteze targul.

Targul va fi deschis vineri 12 aprilie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata 13 aprilie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Iata companiile care recruteaza pentru programe de internship si trainee in cadrul evenimentului