3,8 milioane de euro vor fi investiți în modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic

După cei 4,2 milioane de euro accesați pentru reabilitarea Gimnaziului Traian, joi a fost semnat un alt contract pentru încă 3,8 milioane de euro, care vor fi investiți în modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic.

Sunt bani europeni, obținuți cu muncă și cu truda colegilor mei din Primărie. Satisfacția este cu atât mai mare, cu cât de aceste investiții se vor bucura multe generații de elevi din Târnăveni a afirmat primarul Sorin Megheșan.

4 comentarii la „3,8 milioane de euro vor fi investiți în modernizarea și dotarea Colegiului Tehnic

 • 12 decembrie 2020 la 20:06
  Permalink

  Daca nu ne arata noua ce au facut, cui sa arate? Trebuie sa iasa in fata cu podul. Daca nu se facea acest monument istoric chiar nu aveau cu ce sa se laude. Altii fac autostrazi, canalizari, infrastructura…a vazut cineva un primar de la Ciugud sau din Oradea sa se laude? NUU! Pentru ca AIA fac si tac. La noi e invers.

 • 12 decembrie 2020 la 14:16
  Permalink

  noul pod a costat 1, 6 mil euro -hartia suporta orice ste scris pe ea..cine sa verifice cat costa vopseaua..

 • 11 decembrie 2020 la 10:24
  Permalink

  Ai mare dreptate Alegator…. Se modernizeaza si se doteaza acum cand nu prea mai sunt elevi…. Asta trebuia facut acum 15 – 20 de ani…. Nu pe net ,televiziune,radio se fac lucrarile, se fac si gata….

 • 10 decembrie 2020 la 22:56
  Permalink

  CHIAR NU E NEVOIE SĂ PUNCTAȚI CU ASEMENEA PATOS ORICE SE FACE ÎN TÎRNĂVENI. VĂ FACEȚI DOAR TREABA PENTRU CARE AȚI FOST ALEȘI. PE DE ALTĂ PARTE SUNTEȚI ȘI REMUNERAȚI PE MĂSURĂ…..ȘI PESTE ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.