4 sfaturi pentru antreprenori

afaceri
Desi succesul nu are o schita sau un plan concret pe care il poti urma, exista obiceiuri comune pe care le intalnesc constant la cei care o duc exceptional de bine.

Iata 4 lucruri pe care le cunoaste orice antreprenor de succes si care te pot ajuta la dezvoltarea afacerii tale. Cel mai important
este faptul ca toate sunt la indemana oricui.

1. Nu exista nicio saptamana de lucru de patru ore – sau de 40 de ore.

Primesti de la viata ceea ce oferi la randul tau. Nu exista nicio scurtatura catre succes. Nu incape loc de mofturi, rezolvari simple pentru situatii critice sau pilule-minune care sa va ajute sa realizati lucruri mari fara a depune efort. Punct.

2. Cum sa va concentrati atentia.

Prima regula a oricarui inceput este atentia. intai incercati sa veniti cu un concept de pornire. Apoi concentrati-va atentia asupra dezvoltarii acestuia. Urmatorul pas este furnizarea lui si atragerea de clienti.

De aici focalizarea cade asupra extinderii afacerii. O buna concentrare a atentiei este motorul care tine lucrurile in miscare. Daca nu va puteti concentra pe ceea ce conteaza si nu puteti face abstractie de zgomotul din jurul dumneavoastra, mai bine nu renuntati la jobul de zi.

3. Noi insine.

Ne petrecem o buna parte din viata in incercarea de a ne gasi pe noi insine si a ne da seama ce vrem sa facem in viata. Aceasta vine impreuna cu teritoriul. Daca nu ati gasit raspunsul inca, continuati sa cautati.

Veti sti atunci cand veti da peste el. si este foarte important daca reusiti sa-l gasiti, pentru ca numai atunci veti avea posibilitatea de a realiza lucruri marete.

4.Cum sa ii influentati pe altii.

Marii antreprenori sunt pasionati de munca lor. Vor exista intotdeauna lucruri pe care vor dori sa le dovedeasca sau sa le realizeze. Este asemanator unei obsesii care ii conduce si motiveaza. O obsesie instinctiva si contagioasa.

Abilitatile de conducere, inteligenta emotionala, ideea de extrovertit/introvertit, angajamentul de lucru – puteti salva toate acestea pentru mai tarziu sau, mai bine, pentru niciodata.

Sursa: Idei de Afaceri