46 % SUNT DE ACORD CU SCENA ÎN PARCUL CASEI DE CULTURĂ

Amplasarea unei scene în parcul din faţa Casei de Cultură din Târnăveni a stârnit controverse în rândul localnicilor. Conform unui sondaj online realizat de portalul Tirnaveni.ro 46 % dintre respondenţi s-au declarat de acord cu amplasarea scenei în aer liber în timp ce 43 % dintre respondenţii sondajului şi-au exprimat dezacordul. Alte 10 procente nu au fost interesate de acest subiect. La sondaj au răspuns peste 350 de persoane. Conform planurilor Primăriei scena ar fi montată pe spaţiul verde din faţa scărilor, iar în continuare pe acelaşi spaţiu verde vor fi amplasate băncuţe pentru spectatori. Pe aleile laterale se vor monta mai multe bănci tot pentru public, alături de cele existente deja. Pe scena care va fi acoperită, din faţa Casei de Cultură s-ar putea desfăşura, atunci când timpul o va permite, spectacole în aer liber, serbări şcolare sau orice alte manifestări pentru care sala Casei de Cultură s-a dovedit a fi insuficientă. Excepţie ar face festivalul anual care se va desfăşura tot în centru.