5 IDEI DE AFACERI MOBILE ŞI PROFITABILE

O afacere mobila se bazeaza, in principal, pe furnizarea serviciilor din loc in loc, si chiar din oras in oras. Poti vinde orice crezi ca va atrage clienti in cadrul afacerii tale mobile. In privinta mobilului, va trebui sa inchiriezi fie o rulota pe care s-o transporti din loc in loc, fie un microbuz special amenajat vanzarii, fie propria ta masina de familie.

O astfel de afacere mobila iti ofera posibilitatea de a vinde produse si servicii diverse, in functie de necesitatile pietei si de abilitatile sau pregatirea ta.

Iata cele 5 idei de afaceri mobile:

1. Servicii de catering si fast-food

2. Salon de cosmetica mobil
Un salon de cosmetica intr-o rulota poate oferi servicii mai simple precum: manichiura, pedichiura, tuns, epilat sprancene etc. Avantajul esential este faptul ca oferiti un serviciu care scuteste clientele de deplasare.

3. Clatitarie mobila
Spre exemplu, Creperie d’Amour este un concept street food premium, gandit sa se integreze in perimetrul urban in care este amplasata unitatea. Este un concept pentru o mica afacere de familie dar profitabilka si de perspectiva.

4. Frizeria mobila de catei – afacerea viitorului pentru iubitorii de animale!
Nu aveti timp sa megeti cu animalul dvs. la salon? Vine salonul la dvs.! Catelul dvs. are nevoie de toaletare dar nu aveti in zona un astfel de salon pentru cosmetica anina? Poate nu aveti timp sa ajungeti la un astfel de salon.

Nu doriti sa-l supuneti pe cel mai drag prieten al dvs. stresului legat de transport sau din sala de asteptare. Nu doriti sa va murdariti casa si, in fine, aveti nevoie de serviciile unui specialist. Apelati, deocamdata, la un serviciu unic in Romania: Turbopet Mobil – frizeria mobila de catei!

4. Gelaterie mobila
Pentreu a deschide aceasta afacere aveti nevoie de masina potrivita. Va trebuie o masina tip rulota, una customizata pentru a se potrivi cu tipul de produse pe care le comercializati si cu asteptarile publicului dvs.

Sursa: Idei de afaceri