6 moduri pentru a gândi ca un jucător profitabil

Jucătorii de poker profitabili se bazează pe mintea lor pentru a câștiga bani. În timp ce majoritatea jucătorilor de poker pierd în mod consecvent, poți câștiga în mod constant dacă afli cum să te gândești la poker în modul corect.

În acel moment, majoritatea pieselor și strategiei tale devin automate. Acest lucru ar putea dura mult, dar pe măsură ce începi să gândești diferit, rezultatele tale încep să se schimbe.

În acest articol, vei afla cum gândesc jucătorii de poker profitabili despre joc, astfel încât să poți ajusta și modul în care gândești și încerci casino online Franta sau alte țări . Când combini practica și experiența cu luarea deciziilor inteligente, poți deveni un jucător de poker profitabil.

1 – Gândește-te la o margine mică

Fiecare decizie pe care o iei atunci când joci poker pe bani reali are un avantaj pe termen lung, sau așteptări, fie în favoarea ta, fie împotriva ta. Trebuie să iei decizii multiple pe fiecare parte și nu este întotdeauna ușor să știi dacă ai un avantaj.

În general, vei lua unele decizii care au un avantaj negativ sau așteptări, dar atâta timp cât iei decizii mai profitabile decât deciziile neprofitabile, vei obține profit.

Trebuie să înveți cum să te pui în situații mai profitabile. Poți face acest lucru în mai multe moduri diferite și, cu cât poți învăța mai multe moduri, cu atât obții mai mult profit. Vei afla mai multe despre unele dintre aceste situații profitabile în acest articol.

De exemplu, atunci când pliezi mâinile slabe de pornire, eviți situațiile proaste. Pe de altă parte, atunci când joci mâini puternice de start, ai șanse mai mari să câștigi. Când joci împotriva jucătorilor slabi de poker, te pui într-o situație bună.

2 – Fă jocul potrivit pe termen lung

Rezultatele imediate atunci când joci poker nu contează la fel de mult ca să faci jocul potrivit în orice situație. Rezultatele pokerului sunt dictate de matematică. Și dacă faci cel mai bun lucru din punct de vedere matematic din când în când, profiturile vin ca rezultat.

Dar vei mai pierde uneori. Când adversarul tău își împerechează asul și nu îți îmbunătățești strategia, pierzi mâna. Dar acest lucru nu se întâmplă la fel de des ca atunci când adversarul tău nu lovește un as.

Acesta este genul de situație în care vrei să te afli de câte ori poți. Chiar dacă pierzi când ajungi în această situație, totuși ai făcut jocul potrivit.

Cheia este determinarea jocului potrivit și realizarea acestuia de fiecare dată.

De exemplu, dacă ai ocazia să pui 500 USD într-un pot de 500 USD cu o margine de 52% până la 48%, ar trebui să o faci cu fiecare șansă pe care o ai. Aceasta presupune că ai un bankroll suficient de mare pentru a rămâne în joc.

Iată cum funcționează matematica în această situație:

Dacă faci acest lucru de 100 de ori, trebuie să pui 50.000 $ în total. Câștigi de 52 de ori și primești 52.000 $ înapoi. Acesta este un profit global de 2.000 de dolari pe cele 100 de mâini.

Câștigi doar de 52 de ori și pierzi de 48 de ori, dar obții un profit pe termen lung pentru că ai făcut jocul potrivit. În medie, câștigi 20 USD de fiecare dată când ajungi în această situație.

3 – Cum să câștigi de fiecare dată

Voi împărtăși un secret pe care jucătorii câștigători de poker îl știu și îl folosesc, dar pe care jucătorii pierzători nu. Acest secret este atât de simplu încât probabil că te vei lovi cu piciorul pentru că nu îl folosești niciodată.

Jucătorii de poker câștigători se pun într-o poziție de a concura împotriva jucătorilor de poker care nu sunt la fel de buni ca ei. Cu alte cuvinte, jucătorii de poker câștigători joacă împotriva jucătorilor de poker mai răi.

Ia în considerare următoarele două situații. În prima situație, joci împotriva altor opt jucători de poker care toți iau decizii de joc mai bune decât tine. În a doua situație, joci împotriva a opt jucători de poker care iau decizii de joc mai proaste decât tine.

În prima situație, vei pierde în mod constant bani. În a doua situație, vei câștiga în mod constant, deoarece iei decizii mai profitabile decât adversarii.

Fă tot ce îți stă în putință pentru a juca împotriva jucătorilor de poker slabi. Este mai ușor să câștigi împotriva începătorilor decât împotriva profesioniștilor. Acesta este secretul succesului pe termen lung în lumea pokerului.

4 – Mai puțin este aproape întotdeauna mai mult

În majoritatea zonelor, cu cât poți obține mai mult, cu atât mai bine. Dar în poker, există unele domenii în care a face ceva mai puțin înseamnă mai mult profit.

Deși ambele lucruri sunt adevărate din punct de vedere tehnic, adevărul este că niciunul dintre aceste lucruri nu are nimic de-a face cu obținerea unui profit. De fapt, asemenea zicale sunt unul dintre principalele motive pentru care majoritatea jucătorilor de poker pierd însă nu uita să fii responsabil.

Când pliezi o mână slabă, cum ar fi 10-8, iar flopul vine cu două 10, s-ar putea să crezi că ai făcut o greșeală. Dar de cele mai multe ori vei pierde cu 10-8. Jocul potrivit este să împăturești 10-8 și alte mâini slabe.

Toate acestea sunt pentru a-ți arăta de ce mâinile cu care începi au o influență mare asupra profiturilor tale. Mâinile slabe pierd bani pe termen lung. Mâinile puternice câștigă bani pe termen lung.

Întotdeauna e mai bine să joci mai puține mâini decât să joci mai multe mâini. Chiar dacă trebuie să pliezi 10 mâini pentru a aștepta pentru a obține o mână bună, vei câștiga mai mulți bani așteptând.

Concluzie

În poker, un avantaj mic dar exploatat mereu duce la profituri mari. Secretul este de a găsi cât mai multe moduri posibile pentru a obține un avantaj mic. Acest lucru se leagă direct de a face jocul corect sau cel mai bun din nou și din nou.

Te poți pune în poziția de a câștiga mai des jucând în situațiile potrivite. Concentrează-te pe găsirea de oportunități în care ești cel mai bun jucător la masă.

Când te pregătești să joci mâini mai bune, în medie, și să recuperezi de câte ori blufezi, profiturile pe termen lung vor crește.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.