6 PREMII LA ARTĂ FOTOGRAFICĂ

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, în colaborare cu Palatul Copiilor Tg.Mures au organizat, sâmbată, 26 aprilie 2014, ca în fiecare an, la Iernut, devenind deja o tradiţie, “Concursul judeţean de artă fotografică”, ediţia a VII-a. La concurs au participat 7 echipaje din tot judeţul Mures.
Cercul de teatru/teatru de revistă are în componenţa sa şi o grupă de “Artă fotografică”. Doi elevi au reprezentat anul acesta grupa de artă fotografică din cadrul cercului de teatru/teatru de revistă de la Clubul Copiilor Târnăveni.
Cei doi elevi sunt: Cristina-Maria Cozma, elevă în clasa a II-a la Şcoala Gimnazială “Traian” şi Alex Dănila, elev în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”. Cei doi elevi au reuşit performanţa de a câştiga premii la toate categoriile înscrise în concurs. Astfel ei au câştigat: 3 Locuri I, 2 Locuri II şi un loc III, în total 6 premii.
Eleva Cristina-Maria Cozma reuşind performanţa de a câştiga două Locuri I la ambele categorii la care a fost înscrisă în concurs, după cum urmează: Locul I la secţiunea serie foto color şi Locul I la secţiunea portret color.
Elevul Alex Dănilă a reuşit performanţa de a câştiga 4 premii: un loc I, două locuri II şi un loc III. : Locul I la secţiunea serie foto alb negru., Locul II la secţiunea reportaj color, tot Locul II la secţiunea prelucrări digitale color şi Locul III la secţiunea peisaj color.
Eleva Cristina-Maria Cozma şi elevul Alex Danilă fac parte din cercul de artă fotografică din cadrul cercului de teatru/teatru de revistă, cerc condus şi coordonat de prof. Alina-Carla Crainic – Farkas.