8 directori de școală și 6 directori adjuncți din Mureș au fost schimbați

Începând cu data de 11 ianuarie, a avut loc numirea prin detașare în interesul învățământului în funcții de conducere de directori și directori adjuncți, în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Mureș. Această numire se face până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de 31 august 2021. În cele 169 de unități de învățământ cu personalitate juridică au fost schimbați 6 directori adjuncți și 8 directori, ca urmare a unor disfuncționalități în managementul unității de învățământ, a anunțat pentru Radiomures.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Camelia Irimie Matei.

Școlile la care s-au schimbat directorii sunt Colegiul Agricol ”Traian Săvulescu”, Liceul Tehnologic ”Ion Vlasiu”, Liceul Tehnologic ”Traian Vuia” și Liceul Tehnologic Târnăveni. De asemenea, s-au făcut schimbări la Școala Gimnazială ”Mihai Viteazu” Târgu Mureș, Școala Gimnazială nr. 1 Luduș și școlile gimnaziale din Hodac și Ideciu de Jos.

Au mai fost înlocuiți directorii adjuncți de la Liceul Teoretic ”Gheorghe Marinescu” Târgu Mureș și Liceul Tehnologic Târnăveni, dar și la școlile gimnaziale ”Liviu Rebreanu” și nr. 7 din Târgu Mureș, precum și la Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș.

Și directorul adjunct al Palatului Copiilor din Târgu Mureș a fost schimbat.

Conform paginii de internet a Liceului tehnologic Târnăveni noul director este Corpade Florea-Lucian iar director adjunct Bărbat Maria.

One thought on “8 directori de școală și 6 directori adjuncți din Mureș au fost schimbați

  • 14 ianuarie 2021 la 20:13
    Permalink

    Rusine celor ce au acceptat numirile politice! Mi-ar fi rușine sa pășesc în fata profesorilor școlii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.