RecentStirea zileiStiri locale

A fost semnat contractul pentru bazinul de înot didactic de la Târnăveni

Ministerul Dezvoltării a aprobat finanțarea pentru bazinul de înot didactic de la Târnăveni. Compania Națională de Investiții urmează să organizeze licitația pentru executarea proiectului. Administrația locală a predat amplasamentul de 5000 de mp situat în zona pieței Obor (de animale), urmând ca după finalizarea lucrărilor să fie preluat înapoi de autoritatea locală care va acoperi cheltuielile cu utilitățile și avizele de funcționare.

Bazinul va avea 15,40m x 25,02m, plajele laterale vor avea 2 metri, iar cele de capăt 6,85 metri. La etaj vor fi gradenele pentru 124 de spectatori, o sală de forță, una de gimnastică aerobică precum și vestiare pentru acestea. Bazinul ar urma să fie amplasat în zona casei de bilete, a grupurilor sanitare și a zonei cântarului din piață iar construcția va mai cuprinde alei, parcări și spații verzi, până lângă actualul centru cultural.

Investiția va fi realizată de Compania Națională de Investiții prin subprogramul bazin de înot. După realizarea investiției autoritatea locală este obligată să îl întrețină pe o perioadă de minim 15 ani.