A fost semnat contractul pentru cel mai amplu proiect de modernizare al străzilor din Târnăveni

După o muncă de patru ani, am semnat contractul pentru cel mai amplu proiect de modernizare a străzilor din municipiul Târnăveni” a anunțat primarul municipiului Târnăveni, Sorin Megheșan.

În câteva zile începe proiectarea și din luna septembrie lucrările efective care vor dura 9 luni. Executant este SC Prompt VSP SRL Cluj, lider de asociere, SC Drumserv SA Târgu Mureș și PFA Lupea G.Cornel Alba Iulia.

Avem noroc și cu un constructor serios, care are termen de un an de zile, pentru finalizarea lucrărilor pe străzile Stelelor, Sticlarilor, Tractoriștilor, Timișului, Recoltei, Plevnei, Mesteacănului, Mărășești, Progresului, Digului, Lăcrămioarei, Înfrățirii, Aviației, Păltiniș, Morii, Albinei, George Coșbuc, Bazinului, Petru Maior, Codrului, Viticultorilor, Ciocârliei, Narciselor și Plugarilor.Le mulțumesc pentru implicare colegilor din echipa Primăriei, iar dumneavoastră, locuitorilor din Târnăveni, pentru înțelegerea pe care o veți manifesta în perioada șantierului. a anunțat edilul din Târnăveni.

4 comentarii la „A fost semnat contractul pentru cel mai amplu proiect de modernizare al străzilor din Târnăveni

 • 21 iunie 2020 la 5:03
  Permalink

  Strada plopilor atunci uitato

 • 20 iunie 2020 la 7:45
  Permalink

  Oameni idioti prin Romania.
  Municipiul este peste tot carpit si petecit, ca sa dau un ex, de la iesire din oras pana la Dambau este tot o groapa si un sant de mai bine de 20 ani zic eu( a fost asfaltat de ceva timp si a tinut cateva luni pana l-au spart sa schimbe conducte) strada de la Cafe lux pana la iesire din oras spre Seuca sat este praf de cand eram eu copil, Str. CFR-ului, centrul orasului, si multe altele,
  Iar despre locuri de munca sa nu vorbim ca nu are rost, bine ca favorizam lenea si platim tiganii cu ajutoare sociale.

 • 18 iunie 2020 la 23:42
  Permalink

  De 7 ani asteptam să se rezolve și cu strada Avram Iancu. Vă mulțumesc!

 • 18 iunie 2020 la 22:17
  Permalink

  Strazile de catre Dambau nu-s din Tarnaveni dn Primar?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.