A furat carne de pasăre şi farfurii, dintr-un supermarket

O femeie a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unui supermarket din Târgu Mureş în timp ce fura produse de pe raft. Femeii i s-a întocmit un proces verbal de constatare a infracţiunii de furt.

Femeia a furat, în timp ce se afla la cumpărături în magazin, mai multe produse din magazin, pe care le-a introdus în geanta pe care o avea asupra sa, trecând de casele de marcat fără a achita contravaloarea acestora.

Autoarea furtului a fost depistată prin sistemul de supraveghere video, cu circuit închis, de către operatorul video al magazinului, care a anunţat agenţii de pază.

Aceştia au condus persoana respectivă în camera de interpelare, după care au sesizat ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Târgu Mureş, la faţa locului fiind trimis un echipaj de jandarmi pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Asupra femeii au fost găsite mai multe seturi de farfurii de diferite dimensiuni, un castron oval din ceramică, o geantă, un fier de călcat şi o pungă cu carne, prejudiciul total fiind de 318 lei.