A furat o drujbă si o bicicleta

Poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni, au identificat ieri, 05 mai a.c., un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

La data de 05 mai a.c., în jurul orei 10.30,  poliţiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnăveni au fost sesizaţi de către un bărbat, de 31 de ani, din comuna Cucerdea, cu privire la faptul că din curtea locuinței, i-au fost sustrase o drujbă și o bicicletă.       

În fapt, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că în noaptea de 04 spre 05 mai a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil din comuna Cucerdea, de unde ar fi sustras un motofierăstrău și o bicicletă.

În urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au identificat un bărbat, de 42 de ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1800 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unității de Parchet competente.

Foto-arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.