A MURIT ÎNECAT LA TÂRGU MUREŞ

Pompierii mureșeni au intervenit joi, 28 august 2014, la scoaterea unei persoane din turbina care străbate zona Aleea Carpați din Tîrgu-Mureș. ”În jurul orei 14.00, ca urmare a unui apel la Dispeceratul Integrat 112, pompierii au fost solicitați a interveni în zona Aleea Carpați, la turbină, deoarece pe suprafața apei se observa plutind corpul unui bărbat. Echipa pompierilor a intervenit cu mijloacele specifice și a reușit în timp foarte scurt aducerea la mal a persoanei, însă nu se mai putea face nimic pentru salvarea acestuia, fiind declarat decesul”, a declarat slt. Mihai Gagyi, purtătorul de cuvânt al ISU ”Horea” al jud. Mureș.

La patru zile dupa ce a disparut cand se intorcea acasa, un tanar de 19 ani din Targu Mures a fost gasit fara suflare intr-un canal din oras, cu o taietura la cap.

Distrusi de durere, parintii nu cred ca baiatul lor s-a sinucis. Fusese admis la facultate si era nerabdator sa inceapa cursurile. Politistii asteapta raportul medico-legal, pentru a stabili cauza mortii.
Norbert intrase la facultatea de mecanica in limba maghiara si abia astepta sa inceapa scoala. Unicul copil, era un fiu asa cum orice parinte si-ar dori: cuminte si ambitios. Nu pleca niciodata de acasa fara sa le spuna alor lui unde se duce si cand se intoarce. Duminica, inainte sa dispara, si-a asigurat mama ca in scurt timp va ajunge acasa.
“A plecat la jazz. De acolo a plecat cu cineva, a zis ca vine spre seara. Eu la 11 jumate am vorbit cu el, l-am intrebat: Norbi, cand vii?”, a povestit mama lui.
Cand a plecat de la club, tanarul era insotit de un prieten. Acesta povesteste insa ca s-au despartit pe drum, iar Norbert i-a spus ca se grabeste spre casa. Dimineata, parintii lui s-au dus la politie. Ciudat este ca telefonul lui Norbert a sunat inca multe ore dupa ce baiatul a disparut.
“Tot suna pana luni seara, marti deja nu”, a spus femeia.
Joi, trupul baiatului a fost gasit intr-un canal al raului Mures. Politistii au descoperit ca tanarul avea o taietura adanca la cap, dar inca nu pot sa-si dea seama daca l-a ranit cineva sau a capatat-o accidental.
“Sigur nu a vrut sa inoate, pentru ca aici apa e mica. In urma cu doi ani, unui prieten de-al meu i-a dat cineva in cap si l-a aruncat in apa”, a spus un martor.
“A fost descoperita o escoriatie. Cadavrul a fost depus la IML, pentru expertiza”, a spus Andreea Pop, IPJ Mures.
Dupa autopsie, politistii vor sti daca au de investigat o crima.

Sursa: Pro TV