A VII-A EDIŢIE A EXPOZIŢIEI GASTROPAN ÎNCEPE JOI

Timp de trei zile, în perioada 19-21 martie, se va desfășura, la Centrul Expo President Târgu Mureș, ediția a șaptea a expoziției GastroPan, anunţă organizatorii.

Evenimentul va reuni peste 130 de expozanți din 24 țări, în trei săli expoziționale. Vor avea loc zeci de demonstrații culinare, sute de brutari, cofetari și bucătari întrecându-se pentru cele mai inovatoare și originale produse.

Programul expoziţiei:

JOI — 19 MARTIE — în prima zi a expoziției se desfășoară cele 6 concursuri de la secțiunile PANIFICAȚIE și COFETĂRIE, urmând a fi decernate trofeele Pâinea Anului 2015 și Tortul Anului 2015.

VINERI — 20 MARTIE este ziua dedicată concursurilor de GASTRONOMIE, unde pot fi admirate cele mai reușite platouri culinare și cele mai impresionante sculpturi în legume și fructe. Pe parcursul zilei, vizitatorii pot asista și la dezbaterea Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație (ASMP), unde pot afla cu ce soluții inovatoare răspund cercetătorii noilor provocări și tendințe ale pieței. Ziua se încheie cu tradiționala Cină Festivă GastroPan, un prilej de socializare pentru producătorii și furnizorii din domeniu.

SÂMBĂTĂ — 21 MARTIE vizitatorii vor admira sutele de produse și piese artistice de la toate concursurile zilelor anterioare și vor interacționa cu susținătorii demonstrațiilor practice. Programul va continua cu concursul organizat de ROMPAN, intitulat ‘Tineri în industria de morărit și panificație’, cu tematica ‘Produse dulci din aluat dospit’, competiție dedicată elevilor cu risc de abandon școlar.

Sursă foto: agro-stiri.info