Accident cu 2 răniți la ieșirea din Blăjel spre Târnăveni

Luni dimineața pe DN 14A, la ieșirea din Blăjel spre Târnăveni s-a produs o coliziune între două autoturisme care circulau spre Târnăveni. La volanul acestora se aflau un medieșean de 40 ani și un bărbat de 46 ani din Blăjel.

,,Cei doi șoferi, unul în vârstă de 40 ani, din Mediaș, celălalt în vârstă de 46 ani, din Blăjel, au fost transportați la spital, conștienți. Polițiștii Biroului Rutier Mediaș efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii evenimentului” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi conducători auto au fost preluați de un echipaj SMURD și transportați la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Mediaș.

,,ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD pe DN 14, Blăjel la un accident rutier produs între două autoturisme. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale celor doi șoferi care au fost transportați la CPU Mediaș, conștienți, cu traumatisme de coloană” a declarat Alina Voina, Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nova TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.