Accident grav după o urmărire a Poliției

La data de 27 mai a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Târnăveni au efectuat, pe DJ 107, în localitatea Adămuş, semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de bărbat, de 27 de ani, din Adămuş.

Având în vedere că acesta nu s-a conformat solicitării în cauză și și-a continuat deplasarea, poliţiştii au procedat la urmărirea autoturismului, folosind semnalele acustice şi luminoase, şi solicitarea de a opri prin megafon, pe relația Adămuș – Dâmbău – Târnăveni.

La intersecţia străzilor Victoriei, Republicii şi Bradului, autoturismul urmărit a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 28 de ani, din Târnăveni.

În urma accidentului, cei doi conducători auto, precum şi alţi trei pasageri, au suferit leziuni, fiind transportaţi la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare, cercetările sunt continuate, de către poliţiştii Biroului Rutier din Târnăveni, pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor care au condus la producerea incidentului, sub supravegherea unităţii de parchet competente.


Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.
Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Foto:Isu Mures