RecentStiri locale

Accident grav la Seulia de Mureș

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni intervin în aceste momente cu o autospecială de stingere, o autospecială de descărcare și 3 ambulanță SMURD dintre care una cu medic, precum și elicopterul SMURD la un accident rutier produs în localitatea Șeulia de Mureș, comuna Cucerdea. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, fiind implicate 2 victime de sex feminin care sunt preluate de echipaje pentru îngrijiri medicale.
În urma evaluării medicale s-a constat faptul ca ambele victime au suferit leziuni (cod roșu medical).
Se asigură măsurile specifice prevenirii incendiilor și cele de îndepărtare a efectelor negative produse în urma evenimentului.

Locotenent Călușeri Alexandra-purtător de cuvânt al ISU Mureş

La data de 27 decembrie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un eveniment produs pe DC 84, în localitatea Șeulia de Mureș, în urma căruia au rezultat două victime.

Din primele informații și verificări efectuate a reieșit faptul că un autoturism, neasigurat corespunzător ulterior opririi, pe o porțiune de drum în rampă, ar fi surprins și accidentat două persoane.

Acestea, respectiv două femei din localitate, de 66 și 68 de ani, au fost preluate de echipajele medicale și transportate pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cu ocazia cercetărilor urmând a fi stabilite toate circumstanțele și dinamica în care s-a produs evenimentul.

IPJ Mures