Accident între două autobuze la Botorca

Din primele date, în jurul orei 15.40, în localitatea Botorca- Tîrnăveni, pe DN 14 A, conducătorul unui autobuz, de 44 de ani, din localitatea Tîrnăveni, pe fondul nepastrarii distantei corespunzătoare in timpul mersului, a intrat in coliziune cu partea din spate a unui alt autobuz, care se afla oprit regulamentar in statie și care era condus de un bărbat, de 53 de ani, din Tîrnăveni.

În urma impactului, au rezultat trei victime, femei, aflate in autocarul condus de bărbatul de 44 de ani, care din primele date au suferit vătămări corporale ușoare.

Acestea au fost transportate la unitatea spitaliceasca pentru acordare de îngrijiri medicale.

Autocarele efectuau o cursa regulata Tîrnăveni- Mediaș.

In cauza, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa, in vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Traficul a fost blocat parțial, însă în momentul de față se circulă în condiții normale.

Poliţia recomandă !

Conducătorii auto să adopte o manieră prudentă de conducere, să efectueze fiecare manevră doar după o temeinică asigurare şi să evite efectuarea depăşirilor care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.

Respectaţi regimului legal de viteză, întrucât viteza reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere. Circulaţi cu viteză redusă, adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană.

Şi pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure temeinic înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.

Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.