Accident la Cuştelnic

La data de 23 iunie a.c., în jurul orei 12.45, pe DC 80, în localitatea Cuştelnic, un bărbat, de 47 de ani, din localitatea Târnăveni, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a energiei electrice situat pe partea dreaptă a direcției sale de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere din autoturism, de 48 de ani, din localitatea Târnăveni.

În cauză, cercetările sunt continuate de către poliţişti, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Accidentul s-a produs în zona de drum public. Partea drum de la strada Bradului până în sat, nu este încadrata ca şi drum public astfel că asigurările nu vor face despăgubiri.

Drumul a fost deblocat.

2 comentarii la „Accident la Cuştelnic

  • 25 iunie 2019 la 7:58
    Permalink

    Accidentul nu s-a produs pe drumul neasfaltat. Așadar firma de asigurări nu se poate sustrage. Nu are importanță pe unde ai fost și ce ai căutat pe acolo… Important este strict unde are loc accidentul. Nu va lăsați păcăliți.

  • 23 iunie 2019 la 16:45
    Permalink

    Unde este semnalizat legal ca drumul dintre Bradului si sat Custelnic nu este drum public? Sa ne spuneti sa stim si noi pt eventuale daune. Vor urma si alte accidente, la unul i-au rupt burlanul, acum stalpul de curent…ne mai auzim. De asfalt nici nu mai vorbim ca in ritmul asta cum se distruge imediat se poate ara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.