ACCIDENT LA LUNCA TÂRNAVEI

Un tânăr în vârstă de 19 ani din comuna Sîncel s-a ales cu dosar penal după ce a provocat accident la Lunca Târnavei, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului. Evenimentul rutier a fost urmat doar de pagube materiale. Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ajuns cu maşina în şanţ.

Reprezentanţii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizaţi luni, la ora 22.53, cu privire la faptul că un autoturism a intrat într-un şanţ pe strada Principală din Lunca Târnavei.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că I.Ş.R., un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Sîncel, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sîncel – Şona, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti însă, poliţiştii au constatat că şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.Ş.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Sursa: Alba 24